هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام یه سوال داشتم در مورد دانلود بازی ها از طریق خود کنسول
موقع دانلود نوار دانلود به دو قسمت تقسیم میشه
قسمت اول data to start appilication هستش و وقتی این قسمت تموم بشه بازی میتونه استارت بشه
اگه بازی به این شکل استارت میشه پس چه احتیاجی به دانلود قسمت دوم هستش؟بازی به این شکل با کیفیت پایینتری اجرا میشه؟

سلام یه سوال داشتم در مورد دانلود بازی ها از طریق خود کنسول
موقع دانلود نوار دانلود به دو قسمت تقسیم میشه
قسمت اول data to start appilication هستش و وقتی این قسمت تموم بشه بازی میتونه استارت بشه
اگه بازی به این شکل استارت میشه پس چه احتیاجی به دانلود قسمت دوم هستش؟بازی به این شکل با کیفیت پایینتری اجرا میشه؟

بعضی بازیها این شکلیه، مثلا میتونی یه مرحله از بازیو بازی کنی توی این حالت ، بازی کامل نیست در واقع فقط ابتدای بازی یا یه حالت یا مود خاصی از بازی در دسترسته اینطوری

• Like
Reactions: omiid72
سلام
تو این مدت ک بعضی از بازی ها برای اکانت های پلاس رایگان میشه
من میتونم ی اکانت ۱۴ روزه بخرم بازی بزارم‌تو لیست بعد هروقت ک خواستم دانلودش کنم؟
بعد از تموم شدن پلاس بازی قفل نمیشه؟
مشکلی پیش نمیاد؟

سلام
تو این مدت ک بعضی از بازی ها برای اکانت های پلاس رایگان میشه
من میتونم ی اکانت ۱۴ روزه بخرم بازی بزارم‌تو لیست بعد هروقت ک خواستم دانلودش کنم؟
بعد از تموم شدن پلاس بازی قفل نمیشه؟
مشکلی پیش نمیاد؟
بعد از پایان پلاس بازی قفل میشه

سلام. موس و کیبورد مخصوص پلی استیشن هست ؟؟ به همه بازی های شوتر می خوره ؟؟ هماهنگیش با بازی ها راحته یا کلی دنگو فنگ داره ؟

راهنمایی بکنید ‌‌ . می خواهم کنسول بگیرم ولی برای بازی های شوتر مثل کالاف و رزیدنت و بتلفیلد و .‌‌‌.. مشکل دارم با دسته . کنسول با موس و کیبورد می خواهم آینده بخرم.

سلام. موس و کیبورد مخصوص پلی استیشن هست ؟؟ به همه بازی های شوتر می خوره ؟؟ هماهنگیش با بازی ها راحته یا کلی دنگو فنگ داره ؟

راهنمایی بکنید ‌‌ . می خواهم کنسول بگیرم ولی برای بازی های شوتر مثل کالاف و رزیدنت و بتلفیلد و .‌‌‌.. مشکل دارم با دسته . کنسول با موس و کیبورد می خواهم آینده بخرم.
سلام کیبورد و موس هست ولی ممکنه بعضی از بازی ها ساپورت نکنه یعنی سازنده بازی این کار میکنه که برای بازی انلاین عدالت رعایت بشه برای همین ممکنه کلا بازی ساپورت نکنه کیبورد و موس رو

• Like
Reactions: kamyy

hori tac pro
بهترین برای ps4

• Like
Reactions: kamyy
سلام دوستان ۲ تا سوال داشتم
اولی‌:آیا می‌شه بازی‌های رو که خودمون از شاپ سونی گرفتیم پس بدیم من یه بازی ۵۷ پوندی گرفتم اصلا خوشم نیومد
۲:آیا بازی‌های ps3 رو می‌شه روps4 اجرا کرد یا نه?
1- میشه اما در شرایط خاص. باید این رو مطالعه کنید برای شرایط ریفاند.
PlayStation Support
2- خیر. به طور دانلودی نمیتونید اما میتونید استریم کنید از طریق PS Now (توی استور سونی از PS4 میشه PS Now رو دانلود کرد). البته باید سرعت بالای اینترنت داشته باشید و اشتراکش رو بخرید.

• Like
Reactions: Grand master
1- میشه اما در شرایط خاص. باید این رو مطالعه کنید برای شرایط ریفاند.
PlayStation Support
2- خیر. به طور دانلودی نمیتونید اما میتونید استریم کنید از طریق PS Now (توی استور سونی از PS4 میشه PS Now رو دانلود کرد). البته باید سرعت بالای اینترنت داشته باشید و اشتراکش رو بخرید.
یعنی الان سی دی خدای جنک 3 رو بخریم برای ps4 حتما باید برنامه دانلود کنیم ؟ مگه آفلاین اجرا نمیشه ؟

....::::فوری::::....
سلام دوستان . من اینترنت مبین نت دارم که از نوع نت تایپ ۲ مدیریت هستش. نمیتونم با کسایی که نت تایپ ۳ دارن بازی فایتینگ کنم . میخواستم ببینم اگه آیپی استاتیک بگیرم نت تایپ من open خواهد شد . سپاس

سلام و درود
اول ببخشید که شاید این سوال رو تو تاپیک اشتباه می پرسم
من بعد از چند ماه اومدم بازی کنم
ممنون میشم چندتا بازی پیشنهاد بدید(تمایل دارم پلاتشون کنم)

(ضمنا میحط بازی سنتر خیلی مرتب و زیبا تر شده)

سلام دوستان ، من ی سوالی داشتم ، شما هم نمیتونید وارد برنامه spotify بشید ؟ من بیشتر از ی ساله برنامه اسپوتیفی رو دان کردم ولی حتا یه بارم نتونستم واردش بشم ، همش همون اول میزنه ارور ،،، اگه راه حلی سراغ دارید بگید چیکار کنم

دوستان یه سایت خارجی معرفی کنین دیتا پایه اصلی بازی های پلی 4 داخلش باشه چون تو ایران بعضیارو به خاطر کارگروه حذف کردن ممنون میشم .
اینجا یه ادمین اسیاتک داریم یه تاپیکی داره بهش پخ بده فک کنم بتونه کمکت کنه ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or