هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

با سلام خدمت اساتید محترم سایت
آقا من جدیدا یه ps4 pro خریدم. هنوز شک دارم برای خرید بازی فعلا یه Uncharted 4 خریدم دسته دوم 70 تومن.
اما بازی های جدیدو میخوام بازی کنم که قیمت بازی هاش زیاد هست.
با این اوصاف و خوندن مطالبی در مورد اکانت های هکی و ترکیبی و ظرفیتی.
چه راه مطمئنی وجود داره برای بازی کردن که نه هزینه زیاد باشه نه دستگاه بن بشه.
البته آنلاین شدن واسه من مهم نیست. اما مسئله ای که هست شما بر فرض مثال یه بازی ظرفیت 1 میخری دانلود میکنی تموم میشه میره حالا یه بازی دیگه میخوای میخری دوباره باید آنلاین شی!!! این مشکل ایجاد نمیکنه!!!
کلا من در حاله ای از ابهامم. لطف کنید راهنمایی کنید.
دوتا راه برای ارزان در آمدن بازی هست اول بازی دسته دوم بگیری بازی که کردی بفروشی هم تو جاهایی مثل دیوار میشه خرید هم مغازه هایی هم هستن کارشون اینه که این راحت تر هم هست خودشون بیست سی تومن کم میکنن ازت بر می‌دارند. را دوم اکانت هکی که بن شدن در کار نیست یکدونه بازی که نمیریزی یه اکانت که بخری چندتا بازی داخلش هست

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

با سلام خدمت اساتید محترم سایت
آقا من جدیدا یه ps4 pro خریدم. هنوز شک دارم برای خرید بازی فعلا یه Uncharted 4 خریدم دسته دوم 70 تومن.
اما بازی های جدیدو میخوام بازی کنم که قیمت بازی هاش زیاد هست.
با این اوصاف و خوندن مطالبی در مورد اکانت های هکی و ترکیبی و ظرفیتی.
چه راه مطمئنی وجود داره برای بازی کردن که نه هزینه زیاد باشه نه دستگاه بن بشه.
البته آنلاین شدن واسه من مهم نیست. اما مسئله ای که هست شما بر فرض مثال یه بازی ظرفیت 1 میخری دانلود میکنی تموم میشه میره حالا یه بازی دیگه میخوای میخری دوباره باید آنلاین شی!!! این مشکل ایجاد نمیکنه!!!
کلا من در حاله ای از ابهامم. لطف کنید راهنمایی کنید.
اگه ورژن دستگاهت 5.05 یا پایین تره هکش هم می تونی بکنی ولی بازی های نیمه 2018 به بعد هنوز اجرا نمیشن

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

من نمیخوام دستگاهو بدم بروبچ توپ خونه یا هرجایی میخوام خودم اینکارو انجام بدم. بعد الان سایت هایی هست ظرفیت رو مشخص میکنی اکانت میفروشه مثلا فقط gow در میاد 60 تومن. مثلا ظرفیت 1 اینو من میخرم بعد دیگه وارد اون اکانت نمیشم. بعد میخوام یه بازی دیگه بخرم خب مصلما اکانت فرق میکنه میخوام بدونم قفل شدن بازی منوط به آنلاین شدن دوباره با همون اکانته یا نه کلا آنلاین شدن؟

الان اطمینانی هست که من بازی ظرفیت 1 نصب کنم فقط موجب بشه بازی قفل بشه نه اینکه سیستم بن بشه.
بعد فکر کنید من یه اکانت گرفتم که مثلا gow توش هست. وارد اکانت میشم بازی رو دانلود میکنم. بعد میخوام بازی جدید بگیرم اکانت جدید بهم میده با اکانت آنلاین میشم از اونجایی که این اکانت با اکانت قبلی فرق داره آیا باعث میشه بازی قبلی قفل بشه؟
الان سایت ها اکانت هایی که میفروشن مثلا ظرفیت 1 gow پنجاه تومنه. کدوم بهتره ؟ اکانت ترکیبی یا ظرفیتی ؟

با سلام خدمت دوستان و اساتید
میخواستم نحوه انتقال دیتا از طریق PSX رو بصورت کاملا افلاین رو برام توضیح بدین اگه کسی میدونه. تاکید میکنم کاملا افلاین چون من الان میخوام نصب کنم برا لحظه اول که که دیتا رو بخوام منتقل کنم اگه اینترنت نباشه انتقال صورت نمیگیره به محض اتصال اینترنت انتقال صورت میگیره و بعد از شروع انتقال میتونم اینترنت رو قطع کنم. اگه راهی داره که کاملا آفلاین این کار رو بدم ممنون میشم توضیح بدین.

سلام . چندتا سوال ابتدایی دارم اگه جواب بدید ممنون میشم
وقتی اکانت ps4 میسازی , تمام سیو های بازی هات داخلش ذخیره میشه ؟ اگه بازی ای رو پاک کنی و بعدها دوباره نصب کنی سیوهات هستن دیگه ؟ یا مثلا تو یه دستگاه دیگه شروع به بازی کنی وقتی وارد اکانتت بشی همه سیوها هستن ؟
سوال دیگه اینکه میشه تو یک دستگاه دوتا اکانت مجزا داشت ؟ یعنی تروفی های مجزا سیوهای مجزا و کلا همه چی از جدا ؟

سلام وقتتون بخیر
دوستان من تازه یه ps4 اسلیم خریدم
زیاد سر در نمیارم از اکانت پلاس و بازیها و ظرفیتاش :-??~X(
یه چرخی زدم تو گوگل و خوندم
از طرفی پول ندارم که خیلی هزینه کنم
میخوام یه اکانت هکی بگیرم اکتیوش کنم بازیاش و دانلود کنم بعد دی اکتیوش کنم و بشم ظرفیت 3 اون اکانت و فقط آنلاین بشه بازی کرد آیا امکانش هست؟
اگر کسی هست جامع و کامل راهنماییم کنه ممنون میشم :x

سلام . چندتا سوال ابتدایی دارم اگه جواب بدید ممنون میشم
وقتی اکانت ps4 میسازی , تمام سیو های بازی هات داخلش ذخیره میشه ؟ اگه بازی ای رو پاک کنی و بعدها دوباره نصب کنی سیوهات هستن دیگه ؟ یا مثلا تو یه دستگاه دیگه شروع به بازی کنی وقتی وارد اکانتت بشی همه سیوها هستن ؟
سوال دیگه اینکه میشه تو یک دستگاه دوتا اکانت مجزا داشت ؟ یعنی تروفی های مجزا سیوهای مجزا و کلا همه چی از جدا ؟
سلام.
سیو اگه سرویس پلاس داشته باشی توی اکانت میتونی ذخیره کنی ، اگر نه فقط توی دستگاه سیو میشه .
بله میشه بالای یک اکانت داشت .

• Like
Reactions: gr.s
سوال دیگه اینکه میشه تو یک دستگاه دوتا اکانت مجزا داشت ؟ یعنی تروفی های مجزا سیوهای مجزا و کلا همه چی جدا ؟

کافیه یه یوزر جدید بسازی تا سیو ها و تروفی های هر یوزر مخصوص خودش باشه اکانت هم لازم نداره

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: saeed_sg and gr.s
سلام. دوستان دستگاه من ورژن 5.55 هست.تا اونجا که اطلاع دارم هک نمیشه.به نظر شما
بهترین راه برای بازی کردن چیه که از لحاظ اقتصادی به صرفه باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or