برنامه ps4 remote playسلام آقا راهی هست گوشی را به ps4 وصل کرد؟ البته میخوام صفحه گوشی نمایش داده بشه یعنی هرچی تو گوشی نشون داده میشه رو تلویزیون بشه دید
دوتا راه برای ارزان در آمدن بازی هست اول بازی دسته دوم بگیری بازی که کردی بفروشی هم تو جاهایی مثل دیوار میشه خرید هم مغازه هایی هم هستن کارشون اینه که این راحت تر هم هست خودشون بیست سی تومن کم میکنن ازت بر میدارند. را دوم اکانت هکی که بن شدن در کار نیست یکدونه بازی که نمیریزی یه اکانت که بخری چندتا بازی داخلش هستبا سلام خدمت اساتید محترم سایت
آقا من جدیدا یه ps4 pro خریدم. هنوز شک دارم برای خرید بازی فعلا یه Uncharted 4 خریدم دسته دوم 70 تومن.
اما بازی های جدیدو میخوام بازی کنم که قیمت بازی هاش زیاد هست.
با این اوصاف و خوندن مطالبی در مورد اکانت های هکی و ترکیبی و ظرفیتی.
چه راه مطمئنی وجود داره برای بازی کردن که نه هزینه زیاد باشه نه دستگاه بن بشه.
البته آنلاین شدن واسه من مهم نیست. اما مسئله ای که هست شما بر فرض مثال یه بازی ظرفیت 1 میخری دانلود میکنی تموم میشه میره حالا یه بازی دیگه میخوای میخری دوباره باید آنلاین شی!!! این مشکل ایجاد نمیکنه!!!
کلا من در حاله ای از ابهامم. لطف کنید راهنمایی کنید.
اگه ورژن دستگاهت 5.05 یا پایین تره هکش هم می تونی بکنی ولی بازی های نیمه 2018 به بعد هنوز اجرا نمیشنبا سلام خدمت اساتید محترم سایت
آقا من جدیدا یه ps4 pro خریدم. هنوز شک دارم برای خرید بازی فعلا یه Uncharted 4 خریدم دسته دوم 70 تومن.
اما بازی های جدیدو میخوام بازی کنم که قیمت بازی هاش زیاد هست.
با این اوصاف و خوندن مطالبی در مورد اکانت های هکی و ترکیبی و ظرفیتی.
چه راه مطمئنی وجود داره برای بازی کردن که نه هزینه زیاد باشه نه دستگاه بن بشه.
البته آنلاین شدن واسه من مهم نیست. اما مسئله ای که هست شما بر فرض مثال یه بازی ظرفیت 1 میخری دانلود میکنی تموم میشه میره حالا یه بازی دیگه میخوای میخری دوباره باید آنلاین شی!!! این مشکل ایجاد نمیکنه!!!
کلا من در حاله ای از ابهامم. لطف کنید راهنمایی کنید.
سلام.سلام . چندتا سوال ابتدایی دارم اگه جواب بدید ممنون میشم
وقتی اکانت ps4 میسازی , تمام سیو های بازی هات داخلش ذخیره میشه ؟ اگه بازی ای رو پاک کنی و بعدها دوباره نصب کنی سیوهات هستن دیگه ؟ یا مثلا تو یه دستگاه دیگه شروع به بازی کنی وقتی وارد اکانتت بشی همه سیوها هستن ؟
سوال دیگه اینکه میشه تو یک دستگاه دوتا اکانت مجزا داشت ؟ یعنی تروفی های مجزا سیوهای مجزا و کلا همه چی از جدا ؟
سوال دیگه اینکه میشه تو یک دستگاه دوتا اکانت مجزا داشت ؟ یعنی تروفی های مجزا سیوهای مجزا و کلا همه چی جدا ؟
سلام. دوستان دستگاه من ورژن 5.55 هست.تا اونجا که اطلاع دارم هک نمیشه.به نظر شما
بهترین راه برای بازی کردن چیه که از لحاظ اقتصادی به صرفه باشه؟
ظرفیت 1 بعد از هر بار انلاین شدن قفل میشه و دیگه امکان استفاده نداره .چرا ظرفیت 1 رو پیشنهاد نمیکنی ؟