Grand master
کاربر سایت
دوستان نمیتونم به تلویزیون guitar hero وصل شم !! همه اینجورن ؟؟یعنی نمیتونم آنلاین بازی کنم
زیر کنسول نوشته که پاورش چه رنجی رو قبول میکنه(۱۰۰ تا ۲۴۰ برای من نوشته) اینو چک کنه اگه تو رنج برق کانادا بود اوکیه (کانادا فک کنم ۱۲۰ هستش)سلام پسر داییم کنسول خودش رو برده کانادا الان چطوری با برق 110 باید استفاده کنه؟ تبدیل خاصی میخواد؟
نه مشلی ایجاد نمیکنهسلام دوستان من میخوام انلاین بازی کنم میخواستم پلاس یکساله بگیرم که بین 700 تومن تا 900 تومن هست
حالا سوالم اینه که این اکانت پلاس قانونی 14 روزه چیه همه دارن میخرن ؟ میدونم به شکل یک اکانته که میتونم پرایمری کنم و با اکانت خودم انلاین بازی کنم
میخوام بدونم مشکلی از بابت بن شدن ایجاد نمیکنه ؟
و اینکه بازی های رایگان فقط روی همون اکانت 14 روزه استفاده میشه ؟
در کل حساب کردم برای یکسال اینطوری خیلی خیلی کمتر هزینه باید کرد به جای خرید پلاس 1 ساله
ممنون میشم راهنمایی کنید چه بدی داره این اکانت 14 روزه
الان کپی خور شده که هکی یا اکنتی نیس ؟باید فرمویر 5.05 یا پایینتر باشه. بله فرق داره
سلامسلام دوستان من میخوام انلاین بازی کنم میخواستم پلاس یکساله بگیرم که بین 700 تومن تا 900 تومن هست
حالا سوالم اینه که این اکانت پلاس قانونی 14 روزه چیه همه دارن میخرن ؟ میدونم به شکل یک اکانته که میتونم پرایمری کنم و با اکانت خودم انلاین بازی کنم
میخوام بدونم مشکلی از بابت بن شدن ایجاد نمیکنه ؟
و اینکه بازی های رایگان فقط روی همون اکانت 14 روزه استفاده میشه ؟
در کل حساب کردم برای یکسال اینطوری خیلی خیلی کمتر هزینه باید کرد به جای خرید پلاس 1 ساله
ممنون میشم راهنمایی کنید چه بدی داره این اکانت 14 روزه
خیلی ممنون جالب بود که الان من با اکانت paypal خودم تونستم بسازم و share کنم روی ps4 خودم تا اکانت اصلیم از پلاس 14 روزه استفاده کنهسلام
اول اینکه پلاس ۱۴ روزه رایگان هست و مبلغی بابتش گرفته نمیشه از طرف سونی!
دوم اینکه فک نکنم بدون اضافه کردن اطلاعات کارت اعتباری بتونید فعالش کنید(خودم تست نکردم)
من ندیدم کسیو به خاطر استفاده از پلاس ۱۴ روزه بن کنن!
در انتها هم متاسفم که یه مشت اشغال از امکان رایگانی که سونی در اختیار ملت میذاره سوء استفاده میکنن تا ملتو بچاپن!
نمونش:
View attachment 111710
پ.ن: همین الانشم شما میتونید خیلی راحت از سرویس های داخلی که بهتون حساب معتبر میدن برای خرید پلاس استفاده کنید.
سلام من یادمه خودم بدون اطلاعات کارت اعتباری پلاس 14 روزه رو فعال کردم ... و این عکس چتی که گذاشتین که گفته به حساب معتبر نیازه دروغ میگه..دوم اینکه فک نکنم بدون اضافه کردن اطلاعات کارت اعتباری بتونید فعالش کنید(خودم تست نکردم)
دیگه بهتر!سلام من یادمه خودم بدون اطلاعات کارت اعتباری پلاس 14 روزه رو فعال کردم ... و این عکس چتی که گذاشتین که گفته به حساب معتبر نیازه دروغ میگه..
خیر کنسولتون هک یا جیلبریک نمیشه (برای نسخه ۵٫۰۵ تا ۵٫۰۷ امکانش هست)درود دوستان الان این هکیه ؟ میشه تو بازی اکنتی ظرفیتی هم ریخت ؟