هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوسنان به یه مشکلی بر خوردم اونم اینکه بعد از اپدیت دو روز پیش بازی gta v الان دیتای بازی تا وسط کار میره بعدش دانلودش متوقف میشه . به نت هم وصلش میکنم مرتب cannot download میده و دیگه اصلا دانلود نمیشه. کسی هست راهنمایی کنه
با خود کنسول دانلود میکنید و این ارور رو میده؟

دوستان بدست اوردن تروفی ربطی به وصل بودن اینترنت داره ؟ مثلا بخش انلاین بازی غیرفعال باشه ممکنه تروفی نده ؟
تروفی های افلاین لازم نیست به اینترنت وصل باشی، وقتی گرفتیش بعد از اینکه کنسول به نت وصل کردی با اکانتت سینک میشه
ولی تروفی های انلاین از اسمش معلومه.. اگه بخش انلاینش غیر فعال باشه اره، دیگه اون تروفی های انلاین بازی رو نمیتونی بگیری
یه چیز دیگه هم هست: تروفی های انلاین بعضی بازی ها لازمه که مثلا حداقل چند نفر باشید (یعنی player پیدا کنه) بعد یه مراحل رو برید... ولی بعضی تروفی های انلاین هم هست خودت تنهایی میتونی بدست بیاری. درواقع یه game session درست میکنه که چند نفر میتونن Join بشن ولی اگه کسی هم نبود اشکالی نداره و مرحله شروع میشه.. اینطوری اگه باشه معمولا طرف مقابلت هوش مصنوعیه (مثلا زامبی و...) که مثلا باید یه امتیازی و یا حالا هرچیزی بگیری.. بسته به نوع بازیش و تروفی فرق داره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: residen and gr.s
با خود کنسول دانلود میکنید و این ارور رو میده؟

تروفی های افلاین لازم نیست به اینترنت وصل باشی، وقتی گرفتیش بعد از اینکه کنسول به نت وصل کردی با اکانتت سینک میشه
ولی تروفی های انلاین از اسمش معلومه.. اگه بخش انلاینش غیر فعال باشه اره، دیگه اون تروفی های انلاین بازی رو نمیتونی بگیری
یه چیز دیگه هم هست: تروفی های انلاین بعضی بازی ها لازمه که مثلا حداقل چند نفر باشید (یعنی player پیدا کنه) بعد یه مراحل رو برید... ولی بعضی تروفی های انلاین هم هست خودت تنهایی میتونی بدست بیاری. درواقع یه game session درست میکنه که چند نفر میتونن Join بشن ولی اگه کسی هم نبود اشکالی نداره و مرحله شروع میشه.. اینطوری اگه باشه معمولا طرف مقابلت هوش مصنوعیه (مثلا زامبی و...) که مثلا باید یه امتیازی و یا حالا هرچیزی بگیری.. بسته به نوع بازیش و تروفی فرق داره.
مشکلم حل شد.

• Like
Reactions: reza3533
سلام، اطلاع ندارین کی کارتهای pre paid برای ps4 میان که دیگه نیازی به CC نباشه؟

دقیقا همین مشکل رو من و دوستم که میخواستیم بخریم داشتیم نیازی نیست حتما با کردیت کارت بخرید ولی حتما باید توی اکانتتون یک حساب پی پال یا کردیت کارت ( حتی بدون یک ریال پول داخل حساب پی پالتون ) باشه .
حالا ما چیکار کردیم یه psn card 5 پوندی خریدیم توی اکانتمون شارژ کردیم و یه حساب پی پال بدون اینکه پولی توش باشه رفیقم ساخت از طریق سایت سونی اکانت پی پال رو توی لیست کردیت کارتامون add کردیم بعد از طریق کنسول سرویس ea access رو خریدیم برای پی پال از ایمیل و آدرس فیک میتونی استفاده کنی ( فقط یادت باشه برای اینکه پی پالت بن نشه با یه آی پی همه کار هارو بکن مثلا اگر برای انگلیس هست با وی پی ان انگلیس همه اینکارهارو بکن )
اکانتای انگلیس نیازی به CC یا Paypal نداره فقط اکانتای US, Canada این مشکلو دارن، برای همین اکثر اونایی که این مشکلو دارن، میرن اکانت انگلیس میسازن و برای اون ea access می‌خرن بعد اکانتو active primary میکنن تا با اکانت آمریکاشون بتونن بازی کنن.

فقط یک چیزی : وقتی میخوام پی پال رو وارد اکانت psn کنم شماره کردیت کارت میخواد
تو اکانت پلی استیشنتون پول هست ؟ ( فکر کنم باید بالای 2 دلار باشه ) ! چون وقتی پول باشه add payment رو که میزنید مستقیم اکانت پی پالتون لینک میشه شماره کارت نمیخواد ایمیل و ادرس اکانت پی پالتون مهمه که لینک بشه .

اکانتای انگلیس نیازی به CC یا Paypal نداره فقط اکانتای US, Canada این مشکلو دارن، برای همین اکثر اونایی که این مشکلو دارن، میرن اکانت انگلیس میسازن و برای اون ea access می‌خرن بعد اکانتو active primary میکنن تا با اکانت آمریکاشون بتونن بازی کنن.
والا اکانت این دوست ما که تو اکانتش خریدیم uk بود کردیت کارت میخواست خودم که اکانتم اماراته فکر نکنم بخواد .

اون شرکته نتونست خرید کنه

آقا اگه اکانت پی پال وریفای دارید و پولی داخلش نیست بدید ما هم EA ACCESS داخل اکانت آمریکا خریداری کنیم بعدش از حساب بیام بیرون

39 دلار داخل اکانتم هستش ولی عملا نمیتونم کاری کنم

والا من با وی پی ان آمرریکا اکانت آمریکا ساختم بدون هیچ مشکلی ولی فقط ایمیلم رو ویفای کرد و عملا نمیتونم تلفن بدم

از سایت داخل اکاننتم براحتی میره ولی مشکل کنسول هستش

داخل کنسول وی پی ان آمریکا ررو فعال میکنم میخوام داخل اکانت paypal بشم میزنه یوزرنیم و پسورد نادرست هستش خودم موندم چرا اینطوری میکنه ولی فکر کنم بخاطر اینه که تلفن وریفای نیستش

اگه راهنمایی دیگه ای میتونید کنید ممنون میشم بگید

• Like
Reactions: sadeghbb
سلام دوستان
من یک دستگاه PS4 مدل 7115B ریجن یک دارم که آکبند هستش توی اینترنت سرچ میزدم همین مدل با همین عکس روی جعبه (چهار بازی گاد آف وار , استار وارز , دستینی , کال آف دیوتی) رو اکثرا میگفتن ورژن سیستم عاملش 4.70 یا 5.07 هستش چجوری میتونم از بابت این قضیه مطمئن بشم که دستگاه کپی خور میشه بدون اینکه جعبه رو باز کنم؟

دوستان با این کردیت کارتای یک دلاری کارتون راه نمیوفته ؟ من یادمه رو ایکس باکس اول کار این مشکل رو داشتم (البته برای دریافت بازی رایگان 360 بود) با کردیت کارت 1 دلاری مشکلم حل شد.

دوستان با این کردیت کارتای یک دلاری کارتون راه نمیوفته ؟ من یادمه رو ایکس باکس اول کار این مشکل رو داشتم (البته برای دریافت بازی رایگان 360 بود) با کردیت کارت 1 دلاری مشکلم حل شد.
داداش آدرس میدی از کجا بخریم؟ این کارت ها آدرسشون آمریکاست دیگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or