هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خیر یا باید اریجینال تهیه کنید یا از اکانتهای هکی استفاده کنید. البته اگر کنسول کپی خوره باید آپدیت بشه که نتیجتا دیگه کپی خور نخواهد بود.
آنلاین حساب میشن بازیشون ؟
ممکنه در اینده نزدیک این 2 تا بزای هم هک بشن و کپی بشن ؟

درود دوستان آیا بازی کال اف ops4 و بتل فیلد 5 میشه روی کنسول کپی خور اجرا کرد ؟ اگر خیر چیکار باید کرد ؟

بلک آپس 4 که اصلا حالت داستانی نداره فقط آنلاینه پس اصلا به فکرش نباش. بتل فیلد چون داستانی هم داره شاید

اقا خود ea گفت اصلا با psn wallet نمیشه ، شما از کجا میدونی اگر کردیت ادد کنی میتونی با پول توی حسابت بخری اشتراکو ؟ اینجور که ea میگه فقط با کردیت یا دبیت کارت میشه خرید ینی پول رو هم ار اونا پرداخت کنی
بعد از اینکه کارتو اضافه کردی میتونی با psn wallet بخری، کارت برای auto Renewal هست، که بعد از تموم شدن زمان اشتراک، خودکار تمدید کنه.بعد خرید میتونی auto renewal رو کنسل کنی و کارت رو از حسابت خارج کنی.

Attachments

• sketch-1564598365673.png
    sketch-1564598365673.png
    299.4 KB · مشاهده: 14
  • Like
Reactions: sadeghbb
بعد از اینکه کارتو اضافه کردی میتونی با psn wallet بخری، کارت برای auto Renewal هست، که بعد از تموم شدن زمان اشتراک، خودکار تمدید کنه.بعد خرید میتونی auto renewal رو کنسل کنی و کارت رو از حسابت خارج کنی.
آره درسته
انگار فقط اد میکنی کردیت کارتو بعد از والت پرداخت میشه

ممکنه طرف والتش رو قبلا با همون کردیت شارژ کرده باشه
واضح نگفته با گیفت زدم یا ...

آقا این مجازیا نمیشه فایده نداره

الان پرسیدم مجازیا فقط شماره کارت و تاریخ انقضاء یا CVV2 دارن و عکلا بدر هیچکسی نمیخوره

بخاطر اینکه چه برای کردیت کارت چه برای ثبت داخل پی پال حتما باید مشخصات کامل از نام و آدرس منزل گرفته تا شماره کارت رو میخواد

• Like
آقا این مجازیا نمیشه فایده نداره

الان پرسیدم مجازیا فقط شماره کارت و تاریخ انقضاء یا CVV2 دارن و عکلا بدر هیچکسی نمیخوره

بخاطر اینکه چه برای کردیت کارت چه برای ثبت داخل پی پال حتما باید مشخصات کامل از نام و آدرس منزل گرفته تا شماره کارت رو میخواد

کریدیت کارت فیزیکی چی؟ اگع آمریکا نباشه آدرسش. من یه کارت اعتباری کانادا ممکنه بتونم جو کنم

• Like
کریدیت کارت فیزیکی چی؟ اگع آمریکا نباشه آدرسش. من یه کارت اعتباری کانادا ممکنه بتونم جو کنم

اون رو باید داخل اکانت paypal با مشخصات کاملش ثبت کنید

البته فکر کنم اکانت پی پال نیاز به تایید شماره میخواد پس اگر آشناتون کانادا هستش بهش بگید اکانت برا خودش بسازه پی پال بعدش کردیت کارتش رو داخل اکانت پی پال ثبت کنه

بعد از تایید یوزر پسورد رو به شما بده

بعدش از طریق سایت https://account.sonyentertainmentnetwork.com برید قسمت payement management اونجا پی پال رو ادد کنید که برا طرف کد تایید میادش که باید اون رو بزنید

کد رو زدید داخل اکانتت ذخیره میشه بعد برو از خود کنسول بخر با گیفت کارت

• Like
اون رو باید داخل اکانت paypal با مشخصات کاملش ثبت کنید

البته فکر کنم اکانت پی پال نیاز به تایید شماره میخواد پس اگر آشناتون کانادا هستش بهش بگید اکانت برا خودش بسازه پی پال بعدش کردیت کارتش رو داخل اکانت پی پال ثبت کنه

بعد از تایید یوزر پسورد رو به شما بده

بعدش از طریق سایت https://account.sonyentertainmentnetwork.com برید قسمت payement management اونجا پی پال رو ادد کنید که برا طرف کد تایید میادش که باید اون رو بزنید

کد رو زدید داخل اکانتت ذخیره میشه بعد برو از خود کنسول بخر با گیفت کارت
خیلی ممنون
خودش اکانت پی پال کانادا داره. در واقع بگم همونو بدع از سایت بزنم دیگه؟

خیلی ممنون

راهنماییش کن یوزر پسورد اکانتت رو بده بهش از خود کانادا طرف بره داخل اکانتت بعدش بره payment management اکانت پی پالش رو ادد کنه داخل اکانتت

بعد از ادد کردن برو از کنسول ea access رو بخر فط حواست باشه که حتما با گیفت خرید کنی نه با پی پال

بعد از اینکه خریدی برو از اکانتت حذفش کن

فقط یه مرحمتی هم به ما کن اگه ادد شدش بگو منم اکانتم رو بدم این بنده خدا اگه صلاح دونست برای منم این کار رو انجام بده

والا من از یه سایت ایرانی درخواست دادم بخره ولی هرکاری کرد نتونست پی پال رو داخل اکانتم ادد کنه و میگفت این ارور رو میدادش

An error occurred while adding your PayPal account

• Like
راهنماییش کن یوزر پسورد اکانتت رو بده بهش از خود کانادا طرف بره داخل اکانتت بعدش بره payment management اکانت پی پالش رو ادد کنه داخل اکانتت

بعد از ادد کردن برو از کنسول ea access رو بخر فط حواست باشه که حتما با گیفت خرید کنی نه با پی پال

بعد از اینکه خریدی برو از اکانتت حذفش کن

فقط یه مرحمتی هم به ما کن اگه ادد شدش بگو منم اکانتم رو بدم این بنده خدا اگه صلاح دونست برای منم این کار رو انجام بده

والا من از یه سایت ایرانی درخواست دادم بخره ولی هرکاری کرد نتونست پی پال رو داخل اکانتم ادد کنه و میگفت این ارور رو میدادش

اگه مشخصات کردیت کارت بعد از خرید از رو اکانت پاک بشه ولی تمدید خودکار فعال باشه خودکار از حساب کسر میکنه ؟
یعنی از حساب کردیت کارتی که حذف شده

خیلی ممنون

اگه با این ارور موقع ادد کردن اکانت پی پال مواجه شدید

بدونید یک نفر هلند بودش از پی پال دلیل این ارور رو پرسید گفتش باید با همون اکانتی که سونی ساختید پی پالتون هم همون اکانت باشه

پس عملا نمیشه کاریش کرد چون هیچکدوممون کردیت کارت آمریکا رو نداریم حتی اگه پی پال آمریکا بسازیم

بهترین کار اینه برای طرف به اسم خودش و آدرس خونش و ایمیلی که باهاش اکانت پی پال ساخته یه اکانت سونی بسازی بعدش بهش بگی با پی پالش ازش خرید کنه و اینجا براش ریالی واریز کنی

البته بهصرفه هستش چون ea access تو کانادا هم 30 دلار معمولا 10 دلار از آمریکا گرونتر بودش ولی الان نگاه کردم دیدم 30 دلار هستش تو استور کانادا باز خودت برو یه چک کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or