aliahmadi2
کاربر سایت
قرمز شدن رنگ دستگیره چی ؟
چند ساعت طول میکشه تا شارج بشه دستگیره ؟
همدانی شما؟
اگه دسته اوکی باشه معمولا 2 ساعته شارژ میشه
قرمز شدن رنگ دستگیره چی ؟
چند ساعت طول میکشه تا شارج بشه دستگیره ؟
بله رفیق .....همدانی شما؟
اگه دسته اوکی باشه معمولا 2 ساعته شارژ میشه
بدون باز کردن جعبه راهی نداری خیلی از دستگاه هایی که بعنوان پلمب تو بازار هست درواقع کار کرده هستند اینه که تا خود دستگاه رو چک نکنی نمیشه صدرصد از زیر 5.05 بودن و کپیخور شدنش اطمینان داشتسلام دوستان
من یک دستگاه PS4 مدل 7115B ریجن یک دارم که آکبند هستش توی اینترنت سرچ میزدم همین مدل با همین عکس روی جعبه (چهار بازی گاد آف وار , استار وارز , دستینی , کال آف دیوتی) رو اکثرا میگفتن ورژن سیستم عاملش 4.70 یا 5.07 هستش چجوری میتونم از بابت این قضیه مطمئن بشم که دستگاه کپی خور میشه بدون اینکه جعبه رو باز کنم؟
یکی از دوستان میگفت این گیفتا روی پلی استیشن جواب نمیدنمثل اینکه با سایت privacy.com میشه یه کردیت کارت یک دلاری رایگان گرفت، فقط مشکلش اینه که شماره تلفن آمریکا برای فعالسازی میخواد! کسی هست بتونه جور کنه؟
فقط اد کنی کافیه، هر جا پیام داد که کردیت کارت دیفالت باشه باید کنسل کنی، بعدش میتونی با اعتبار حساب psn بخریش، داداش اگه اطلاعات کارتو گیر آوردی دست ما رو هم بگیر، دمت گرمیکی از دوستان میگفت این گیفتا روی پلی استیشن جواب نمیدن
دیشب روی یه اکانت هکی تونستم اکسس رو بگیرم به این صورت که طرف 5دلار موجودی داشت(که حتما با کردیتش ادد شده بود)و 3تا کردیت کارت در حسابش
بدون هیچ معطلی با دوتا تایید اکسس خریداری شد
الان مشکل اینجاست ایا فقط ادد کردن کردیت مهمه یا حتما باید شارژ حساب هم با کردیت انجام بشه
از طریق pc یا برنامه playstation میرم playstation store وقتی subscribe ea access رو میزنم بازم درخواست کردیت کارت میکنه اما بعدش یه گزینه redeem Prepaid card هم میاد، کسی اونو امتحان نکرده؟ شاید کد گیفت 30 دلاری رو بزنیم حل بشه!!!؟
آقا دمت گرم فقط اینکه گفته ورژن ۶ مث اینکه اونم هک شده درسته آیا؟سلام
اخرین هک همون هست مه روی نسخه ۵٫۰۵ تا ۵٫۰۷ کار میکنه
کاملا افلاینه چون نمیتونید اپدیت کنید فریمور رو پس انلاین هم نمیتونید بزنید
به راحتی به اوریجینال بر میگرده
اینکه اون پیج چقدر مطمئن هست رو نمیدونم باید ببینید قبلا کسی فرستاده کنسول رو براشون
کلا این هک خیلی سادست و خودتونم میتونید انجامش بدید
برای بازی گاد عادیه(چون ماکزیم توان کنسول رو به کار میگیره)
ممکنه دیسکتون کثیف بوده باشه یا شاید هارد دچار بد سکتور شده باشه(دقیق نمیشه گفت) و اگر بازهم تکرار شد میتونید یه بازسازی دیتابیس کنید(فک کنم اطلاعات و بازیها و سیو هاتون پاک میشد، دقیق مطمئن نیستم باید چک کنم)
دکمه ها هم اگه فلت زیرشون خراب نباشه راحت درست میشن و اگر فلت مشکل داشته باشه باید کامل تعویض بشه
من خودم تست نکردم ولی مثل اینکه دسته تسکو بهش وصل میشه
درود دوستان داغ شدن اسلیم مشکل داره یا عادیه ؟؟؟
آقا دمت گرم فقط اینکه گفته ورژن ۶ مث اینکه اونم هک شده درسته آیا؟
هیچ جوره نمیشه!سلام دوستان
من یک دستگاه PS4 مدل 7115B ریجن یک دارم که آکبند هستش توی اینترنت سرچ میزدم همین مدل با همین عکس روی جعبه (چهار بازی گاد آف وار , استار وارز , دستینی , کال آف دیوتی) رو اکثرا میگفتن ورژن سیستم عاملش 4.70 یا 5.07 هستش چجوری میتونم از بابت این قضیه مطمئن بشم که دستگاه کپی خور میشه بدون اینکه جعبه رو باز کنم؟
نخیر دوس عزیز فعلا دارن ورژن 5.0.5 رو قایم میکنن ... تو بازار کم شده کپی خورآقا دمت گرم فقط اینکه گفته ورژن ۶ مث اینکه اونم هک شده درسته آیا؟
بعضی ریجن ها نیازی به کردیت نیستسلام دوستان
توی اکانتهای اینگلیس هم باید حتما کردیت کارت بزنیم یا با هم حساب والت کارمون راه می افته؟
بعد این سرویس مثل ps now هست اد کردن بازیاش یا باید توی خود برنامه بازی کنیم؟