Lord Stark
کاربر سایت
یعنی چی با همون اکانت سونی؟ منظورت اینه ایمیل جفتشون یکی باشه؟اگه با این ارور موقع ادد کردن اکانت پی پال مواجه شدید
An error occurred while adding your PayPal account
بدونید یک نفر هلند بودش از پی پال دلیل این ارور رو پرسید گفتش باید با همون اکانتی که سونی ساختید پی پالتون هم همون اکانت باشه
پس عملا نمیشه کاریش کرد چون هیچکدوممون کردیت کارت آمریکا رو نداریم حتی اگه پی پال آمریکا بسازیم
بهترین کار اینه برای طرف به اسم خودش و آدرس خونش و ایمیلی که باهاش اکانت پی پال ساخته یه اکانت سونی بسازی بعدش بهش بگی با پی پالش ازش خرید کنه و اینجا براش ریالی واریز کنی
البته بهصرفه هستش چون ea access تو کانادا هم 30 دلار معمولا 10 دلار از آمریکا گرونتر بودش ولی الان نگاه کردم دیدم 30 دلار هستش تو استور کانادا باز خودت برو یه چک کن
اگه مشخصات کردیت کارت بعد از خرید از رو اکانت پاک بشه ولی تمدید خودکار فعال باشه خودکار از حساب کسر میکنه ؟
یعنی از حساب کردیت کارتی که حذف شده
یعنی چی با همون اکانت سونی؟ منظورت اینه ایمیل جفتشون یکی باشه؟
والا یکی پیدا شده خرید و انجام بده منتهی میگه که احتمال داره مشخصات کارت حتی بعد حذف از اکانت سیو بشه و مدام از اون کردیت شارژ بشهبعید میدونم اینطور باشه ولی بهترین کار اینه که turn off رو بزنی
----------------
خیلی به صرفه تر از آمریکاست حدود 80 تومن سوده برات اگه کانادا رو بگیری
والا یکی پیدا شده خرید و انجام بده منتهی میگه که احتمال داره مشخصات کارت حتی بعد حذف از اکانت سیو بشه و مدام از اون کردیت شارژ بشه
گزینه turn off هم انگار باز میشه turn on کرد
برا همین اعتماد نمیکنن ! حالا نمیدونم بعد حذفم اتومات تمدید میکنه از کارت یا نه !
مورد بعدی هم اره تو خرید اکسس کانادا ارزونتره ولی خوب وقتی بخوای فیفا20 و باقی بازیارو با تخفیف بگیری هزینت بیشتر میشه
گیر اوردن گیفت کانادا هم شاید دردسر بشه
در کل برا کسی که اکانت اصلیش کانادا هست بصرفه شاید
اره درست مثل خریدهای دیگهیعنی اصلا کردیت کارت نخواست؟ عین خریدهای دیگه از wallet کم کرد؟؟
مشکل اینه که اون ۳۰ دلارو ما زدیم تو اکانتمونمن همین الان با اکانت UK تونستم اشتراک یکساله بخرم نیازی هم به کارت اعتباری و ... نبود
غیر از اون مشکل اصلی قیمت بازیا تو استور انگلیس بالاسمشکل اینه که اون ۳۰ دلارو ما زدیم تو اکانتمون
خوب پوند رو الان 15تا 16 حساب میکنن و دلار رو 11900تا 12500الان انگلیس خود ea access اش ارزونتر امریکاس این ۲۰ پونده اون ۳۰ دلار یکیش نزدیک ۳۰۰ تومنه اونیکی نزدیک ۴۰۰ هزار
من کد ۲۰ پوندی رو داشتم ولی وارد اکانتم نکرده بودم. گزینه وسطی رو زدم و از متود های پرداخت گزینه گیفت کارت رو زدم و کد ۲۰ پوندی رو وارد کردم. حالا احتمالا اگر کد رو از قبل وارد میکردم و حسابم ۲۰ دلار شارژ میداشت گزینه سمت راستی یعنی order and pay روشن میشد.دوست عزیز اینجا هم که گزینه order and pay خاموشه و اونیکی گزینه بازم کردیت کارت میخواد شما چجوری از wallet خریدی؟ (عکس مال اکانت uk هستش)
View attachment 112530
نه جواب نمیده واسه آمریکااها پس اینجور جواب میده
خب یه چیزی ، برا امریکا هم همین حالت هست که کنار پرداخت از طریق کردیت کارت یا پی پال گزینه redeem code هم داره ، کسی تست نکرده ببینه با امریکا اینجور جواب میده یا نه؟