هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

راحت ترین اینه که یبار بری تیم بگیرید 2 نفره بازی که شروع شد دسته دوم رو لوگ اوت کنید بعد برید تو انتخاب تیم دسته دوم رو دوباره روشن کنید
رضا جان تو تلگرام بهم یه پیام بدی ممنون میشم راجبه اکانت با هم کار کنیم این ایدی تلگرامم @moeinalpha

سلام میخوام یه ps4 بگیرم ،از نظر اقتصادی به نظرتون کنسولی که کپی خوره برام به صرفه هست یا کنسولی که اکانت هکی میخوره ؟اهل بازیای انلاین نیستم لطفا راهنماییم میکنید
سلام میخوام یه ps4 بگیرم ،از نظر اقتصادی به نظرتون کنسولی که کپی خوره برام به صرفه هست یا کنسولی که اکانت هکی میخوره ؟اهل بازیای انلاین نیستم لطفا راهنماییم میکنید
اگه نمیخای آنلاین شی کنسول کپی خور بگیر

• Like
Reactions: z00r00
اگه قبلا یا اخیرا کنسول نداشتی یعنی مثلا بازیهای پارسال و سال های قبل تر رو بازی نکردی قطعا کپیخور خیلی بهتر و اقتصادی تره هر بازی رو که بخوای میتونی خودت دانلود و نصب کنی تا چندین ماه بازی های خیلی خوب داری بعدش هم احتمالا هک جدید بیاد تا بتونی اون بازی هایی که بعد از گاداف 4 اومدن رو هم بازی کنی نهایت هم نیومد کنسول هکی با یه اپدیت از هک خارج میشه و میتونی سراغ اکانت های هکی بری.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

اگه قبلا یا اخیرا کنسول نداشتی یعنی مثلا بازیهای پارسال و سال های قبل تر رو بازی نکردی قطعا کپیخور خیلی بهتر و اقتصادی تره هر بازی رو که بخوای میتونی خودت دانلود و نصب کنی تا چندین ماه بازی های خیلی خوب داری بعدش هم احتمالا هک جدید بیاد تا بتونی اون بازی هایی که بعد از گاداف 4 اومدن رو هم بازی کنی نهایت هم نیومد کنسول هکی با یه اپدیت از هک خارج میشه و میتونی سراغ اکانت های هکی بری.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
بله ps4 نداشتم و هیچ کدوم از بازیاشم جایی بازی نکردم
از راهنماییتون سپاسگذارم و حتما کپی خورش رو تهیه میکنم

• Like
Reactions: Arsinn
بچه ها وقتی به ps4 وی پی ان وصل میکنم نمیتونم برم توی psn یا کلا بازی های انلاین... وقتی تست اینترنت کانکشن میگیرم روبه روی playstation network sign-in مینویسه failed . کسی میدونه چطوری این مشکل حل میشه؟؟ ممنون.
پ.ن:‌بقیه بخش های تست مثل internet connection و connection speed و cinnection upload نشون میده که اینترنت وصله ولی جلوی playstation network sign-in مینویسه failed

باسلام خدمت اساتید گرامی
من تازه دو روزه ps4 گرفتم آش خورم ورژن دستگاه 6 خورده ای هستش که این همسایه ما زحمت کشیده 2 تا بازی به صورت اکانتی ریخته برام که نباید به نت وصل بشم و دیسک هم مشکلی نداره فقط الان یه سوال دارم اینه که من خودم میتونم بازیهایی که میخام رو دانلود و نصب کنم رو این دستگاه و اینکه مراحل کار چطوریه که خودم مثلا یه اکانت بزنم رو دستگاه خودم و یا تو همون اکانتی که برام زده بتونم به صورت اف لاین بازی نصب کنم چون خودم تمام امکانات زیرساختی اعم از نت و پی سی و غیرذالکش رو دارم و نیازی به اینکه از این راه کسب درآمد کنم رو ندارم فقط و فقط استفاده شخصی خودمه چون خودم کارم کامپیوتره ببخشید طولانی شدد ممنون میشم بزرگواران راهنمایی بکنن
باتشکر فراوان

باسلام خدمت اساتید گرامی
من تازه دو روزه ps4 گرفتم آش خورم ورژن دستگاه 6 خورده ای هستش که این همسایه ما زحمت کشیده 2 تا بازی به صورت اکانتی ریخته برام که نباید به نت وصل بشم و دیسک هم مشکلی نداره فقط الان یه سوال دارم اینه که من خودم میتونم بازیهایی که میخام رو دانلود و نصب کنم رو این دستگاه و اینکه مراحل کار چطوریه که خودم مثلا یه اکانت بزنم رو دستگاه خودم و یا تو همون اکانتی که برام زده بتونم به صورت اف لاین بازی نصب کنم چون خودم تمام امکانات زیرساختی اعم از نت و پی سی و غیرذالکش رو دارم و نیازی به اینکه از این راه کسب درآمد کنم رو ندارم فقط و فقط استفاده شخصی خودمه چون خودم کارم کامپیوتره ببخشید طولانی شدد ممنون میشم بزرگواران راهنمایی بکنن
باتشکر فراوان

سلام

اگه بخای قانونی بخری، روی اکانت خودت شارژ میکنی(دلار) بعد بازیو از استور میخری میزنی روی دستگاهت (اونتا بازی هم قفل میشه به محض اینکه دستگاه به نت وصل شه)
اگه باز بخای هکی بزنی ، باید اکانت بخری، دتاشو دانلود کنی و بعد انتقال بدی به دستگاه که بازم اون دوتا بازی قفل میشن

• Like
Reactions: jalal_immortal

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or