هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
یه ps4اسلیم یه ترا گیر اوردم تک دسته تمیز و کپی خور ورژن ۵.۰۵ با هارد پر بازی
فروشنده قیمتشو میگه ۳۱۰۰ آیا قیمتش منصفانه هست یا بالا میگه؟

اگر سوالم رو نباید اینجا میپرسیدم عذر خواهی میکنم
اگه 5.05 از نظر من منصفانه ست چون معمولاً بین 500 تا 700 گرونتر از آپدیت شده ها فروش میره در حال حاضر، البته اگه بیشتر بازی های 2018 به اون ور رو بازی کردی حواست باشه الان بیشتر از یک سال خبری از هک جدید نیست البته بازم الان بالای 1400 بازی برای 5.05 موجوده ولی فعلاً باید قید بازیهای جدید رو بزنی تا هک جدید بیاد

• Like
Reactions: z00r00
سلام
آیا میشه فهمید یه ps4 که کپی خور هست بن نشده باشه تا در آینده اگر خواستی آپدیتش کنی و بتونی بازیای جدید رو روش بریزی و حتی قانونی و آنلاین بازی کنی؟

ممنون از عزیزانی که راهنمایی میکنن
درود. تا به نت وصل نشی نمیتونی بفهمی بن شدی یا نه و از اونجایی که کنسول هکی رو نمیشه به PSN وصل کرد پس راه براي فهمیدنش نیست جز اطمینان به گفته صاحب کنسول . البته‌ بن به ندرت پیش میاد زیاد جای نگرانی نیست

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

• Like
Reactions: z00r00
اگه 5.05 از نظر من منصفانه ست چون معمولاً بین 500 تا 700 گرونتر از آپدیت شده ها فروش میره در حال حاضر، البته اگه بیشتر بازی های 2018 به اون ور رو بازی کردی حواست باشه الان بیشتر از یک سال خبری از هک جدید نیست البته بازم الان بالای 1400 بازی برای 5.05 موجوده ولی فعلاً باید قید بازیهای جدید رو بزنی تا هک جدید بیاد
بنده تا الان ps4 نداشتم و فکر کنم تا یه سال با بازیای قبل ۲۰۱۹ بازی کنم و لذت ببرم
ممنون از شما

درود. تا به نت وصل نشی نمیتونی بفهمی بن شدی یا نه و از اونجایی که کنسول هکی رو نمیشه به PSN وصل کرد پس راه براي فهمیدنش نیست جز اطمینان به گفته صاحب کنسول . البته‌ بن به ندرت پیش میاد زیاد جای نگرانی نیست

فروشنده میگه مطمئن باش بن نشده
برای بازیای ۲۰۱۹ به‌بعد هم اگر هک نیومد نهایت از حالت کپی خور درمیارم و بازیای جدید رو بازی میکنم
از شما هم سپاسگذارم

درود مجدد ... دوستان اول روشن کردن کنسول فن کار نمکینه ولی وقتی داخل بازی میشم فن کار میکنه آیا مشکل هس ... چقد فن باید کار کنه .... آیا بازی با بازی تو سنگین یا سبک بودن اجرا فرق داره یعنی بازیکه گرافیگش سنگیتره بیشتر کار کنه ...

درود مجدد ... دوستان اول روشن کردن کنسول فن کار نمکینه ولی وقتی داخل بازی میشم فن کار میکنه آیا مشکل هس ... چقد فن باید کار کنه .... آیا بازی با بازی تو سنگین یا سبک بودن اجرا فرق داره یعنی بازیکه گرافیگش سنگیتره بیشتر کار کنه ...
اره مثلا گاد او فار رو که باز کنی فن می ره رو دور بالا

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

اره مثلا گاد او فار رو که باز کنی فن می ره رو دور بالا

بخاطر گرافیگ سنگینشه درسته ؟
اسنایپر 4 بازی مکینم اینوطری میشه .... انگار سنگینه ولی وقتی فوتبال بازی مکینم انگار ن انگار خیلی کم ....

شایعه: تاریخ رونمایی از کنسول PS5 لو رفت

به گزارش پردیس‌گیم و به نقل از Pushsquare، همانطور که در این خبر اشاره شد، به تازگی وبسایت 4Chan شایعه‌ای را به اشتراک گذاشته است که به برنامه‌های کمپانی Sony در آینده اشاره می‌کند. منبع 4Chan برای این شایعه، ایمیل‌هایی است که ادعا می‌شود از سوی Sony برای اعضای تیم بازاریابی Playstation فرستاده شده است. طی این ایمیل‌، نه تنها به تاریخ پخش اپیزود بعدی برنامه‌ی State of Play بلکه به زمان رونمایی از کنسول PS5 نیز اشاره شده است.

بنابر این اطلاعات، کمپانی Sony قصد دارد تا در تاریخ 12 فبریه سال 2020(چهارشنبه 23 بهمن) رویدادی جدید به نام PlayStation Meeting را برگزار کرده و طی آن به صورت رسمی از کنسول نسل نهمی خود PS5 رونمایی کند.

با وجود این که تاریخ مذکور عقلانی به نظر می‌رسد، اما وبسایت 4Chan در گذشته گزارشات اشتباه و غلط نیز منتشر کرده است. بنابراین، بهتر است با بدبینی به این شایعه نگاه کرده و منتظر به اشتراک گذاشته شدن جزئیات رسمی توسط کمپانی Sony باشیم.

شایعه: تاریخ رونمایی از کنسول PS5 لو رفت

به گزارش پردیس‌گیم و به نقل از Pushsquare، همانطور که در این خبر اشاره شد، به تازگی وبسایت 4Chan شایعه‌ای را به اشتراک گذاشته است که به برنامه‌های کمپانی Sony در آینده اشاره می‌کند. منبع 4Chan برای این شایعه، ایمیل‌هایی است که ادعا می‌شود از سوی Sony برای اعضای تیم بازاریابی Playstation فرستاده شده است. طی این ایمیل‌، نه تنها به تاریخ پخش اپیزود بعدی برنامه‌ی State of Play بلکه به زمان رونمایی از کنسول PS5 نیز اشاره شده است.

بنابر این اطلاعات، کمپانی Sony قصد دارد تا در تاریخ 12 فبریه سال 2020(چهارشنبه 23 بهمن) رویدادی جدید به نام PlayStation Meeting را برگزار کرده و طی آن به صورت رسمی از کنسول نسل نهمی خود PS5 رونمایی کند.

با وجود این که تاریخ مذکور عقلانی به نظر می‌رسد، اما وبسایت 4Chan در گذشته گزارشات اشتباه و غلط نیز منتشر کرده است. بنابراین، بهتر است با بدبینی به این شایعه نگاه کرده و منتظر به اشتراک گذاشته شدن جزئیات رسمی توسط کمپانی Sony باشیم.
قیمت چند دلار ؟

کنسول بالا نمیاد
فقط روی دستگاه نوار آبی رنگ روشن میشه
اگر بن شده باشه چجوری میشه رفعش کرد؟
کپی خور 5.05 بوده؟چون کپی خور مشکلی برای اتصال به نت نداره. بن هم که شده باشی دستگاه بالا میاد فقط بازی هات قفلن و psn نمی تونه بری
اروری نمی نویسه؟ صدای روشن شدنش همون قبلیه؟ چراغ ابیش همون شکل قبلنه؟
ممکنه باید ریکاوری بشه
اگر هیچ صفحه ای نشون نمی ده کابل hdmi مشکل نداره؟

آخرین ویرایش:
کپی خور 5.05 بوده؟چون کپی خور مشکلی برای اتصال به نت نداره. بن هم که شده باشی دستگاه بالا میاد فقط بازی هات قفلن و psn نمی تونه بری
اروری نمی نویسه؟ صدای روشن شدنش همون قبلیه؟ چراغ ابیش همون شکل قبلنه؟
ممکنه باید ریکاوری بشه
اگر هیچ صفحه ای نشون نمی ده کابل hdmi مشکل نداره؟

هیچ تصویری نشون نمیده
و دکمه پاور هم میزنیم فقط صدای ارور میده
بیرون هم نشون دادم میگفتن سخت افزاری سالمه و مشکل نرم افزاری داره و ادرس یکی رو بهم دادن پشت شهداری که وقت کنم میرم پیشش ولی میخواستم ببینم اگه بشه خودم حلش کنم

هیچ تصویری نشون نمیده
و دکمه پاور هم میزنیم فقط صدای ارور میده
بیرون هم نشون دادم میگفتن سخت افزاری سالمه و مشکل نرم افزاری داره و ادرس یکی رو بهم دادن پشت شهداری که وقت کنم میرم پیشش ولی میخواستم ببینم اگه بشه خودم حلش کنم
ببین میتونی وارد بوت لودر بشی اگر وارد بشه که احتمال زیاد باید بشه یک فریمور 5.05 کامل ( حدود 900 مگ) رو بگیر و از طریق بوت فلش کن درست میشه آموزشش تو گوگل سرچ کن خیلی راحته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or