سلام رفیق، بستگی به کپیخورت داره که رو کدوم کش شده خودت کپیخور کردی یا مغازه؟درود برهمگی . دوستان اگر بنده در اول اجرا بجای ورود به یوزر1 روی یوزر 2 برم مشکلی پیش میاد البته در کپی خور ...
مغازه .... مگه فرق داره تو کدوم یوزر باشه ؟سلام رفیق، بستگی به کپیخورت داره که رو کدوم کش شده خودت کپیخور کردی یا مغازه؟
اینکه دستگاه کپی خور خاموش روشن میشه مشکلی نداره که ؟ بخاطر هکه ؟فرقش تو اینه که مغازه داره احتمالاً تو یوزر 1کش کرده، شما باید اول بری یوزر 1 قفل بازیا رو باز کنی بعد هر یوزری خواستی برو البته راه های دیگه ای هم داره که
هیچ مشکلی نداره دوست عزیز نگرانش نباش، اگه قبل اجرای اکسپیلوت چند ثانیه صبر کنی درصد خاموش شدنش کمتر میشهاینکه دستگاه کپی خور خاموش روشن میشه مشکلی نداره که ؟ بخاطر هکه ؟
رفیق اگه DLC بازی اسنایپر 4 الایت رو بگیرم مشکلی پیش نمیاد ؟>هیچ مشکلی نداره دوست عزیز نگرانش نباش، اگه قبل اجرای اکسپیلوت چند ثانیه صبر کنی درصد خاموش شدنش کمتر میشه
دوست عزیز این dlc رو چطور میخوای بگیری دستگاه رو به نت میخوای وصل کنی؟رفیق اگه DLC بازی اسنایپر 4 الایت رو بگیرم مشکلی پیش نمیاد ؟>
اگه نت وصل کنم چی میشه ؟دوست عزیز این dlc رو چطور میخوای بگیری دستگاه رو به نت میخوای وصل کنی؟
مغازه دار 500 گیگش کپی خور رو 3300 میده .... غیر منصفانه ....سلام
یه ps4اسلیم یه ترا گیر اوردم تک دسته تمیز و کپی خور ورژن ۵.۰۵ با هارد پر بازی
فروشنده قیمتشو میگه ۳۱۰۰ آیا قیمتش منصفانه هست یا بالا میگه؟
اگر سوالم رو نباید اینجا میپرسیدم عذر خواهی میکنم
با نت نمیشه گرفت دوست عزیز از سایتهایی که گذاشتن بگیر قبلش کد بازیت رو چک کن که اشتباه دانلود نکنیاگه نت وصل کنم چی میشه ؟
جدا نمیشه گرفت ریخت ؟