هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

راهی نداره؟؟
هیچ راهی؟؟؟
آخه من تو گیم نت ها دیدم بازی ها بدون دیسک اجرا میشن و کپی نبودند،اصل بودن
بازی های دیسکی برای اجرا در دستگاه غیر کپیخور حتما نیاز به بودن در دستگاه دارند اونی که شما دیدی حتما بازی دیجیتالی بوده یعنی اکانتی که طبیعتا نیازی به دیسک نداره و بجای اون باید اکانت بازی رو خريد

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

راهی نداره؟؟
هیچ راهی؟؟؟
آخه من تو گیم نت ها دیدم بازی ها بدون دیسک اجرا میشن و کپی نبودند،اصل بودن
کپی و اصل یعنی چی، اصلاً هیچ فرقی بین نسخه های کپی و دیجیتالی و دیسک نیست تازه نسخه دیسک ها آپدیت 1 بازی و اکثرا بازی های دیجیتالی و جیلبریک به روز ترن، البته نسخه دیسک هم از طریق psn قابل آپدیت هست اما این مطلب رو در جواب اکانت فروشایی گفتم که به دروغ میگن نسخه کپی فلانه نسخه دیسک بهمانه لطفاً ساده و بی سواد نباشید

سلام دوستان من اینترنت مبین نت td-lte دارم میخوام با کسی که تو پارتی پلی استیشن هست صحبت کنم نمیشه ارور can not user voice chat میزنه و با اینکه من نت تایپ دو دارم و اینکه کسی اینترنت خانگی مانند adsl داشته باشه بیاد تو پارتی من میتونم باهاش صحبت کنم به نظرتون این مشکل چیجوری باید حل کرد

آخرین ویرایش:
نه سیو ها بازی میتونید توی فلش هم بریزید
دستگاه بنده کپی خوره ... وقتی بازی میکنم میپره بیرون تموم سیوهامو خراب میکنه چیکار کنم اینطوری نشه ؟
مثلا اسناپیر اومد از اول ... هرچی جمع کرده بودم پرید ...آپگریت اسلحه و...

دستگاه بنده کپی خوره ... وقتی بازی میکنم میپره بیرون تموم سیوهامو خراب میکنه چیکار کنم اینطوری نشه ؟
مشکل هک هست کاری هم نمیشه کرد (شاید هم بشه کاری کرد من اطلاعی ندارم )

سلام دوست عزیز، این مشکلی نیست و یه راه حل ساده داره، شما هر وقت دچار این مشکل شدید به قسمت تروفی ها برید و تروفی های اون بازی رو چک کنید یعنی یه ضربدر بزنید روی تروفی های اون بازی و تا آخر لیست برید بعدش وارد بازی بشید می‌بینید که مشکلتون برطرف شده، موفق باشید

ببین میتونی وارد بوت لودر بشی اگر وارد بشه که احتمال زیاد باید بشه یک فریمور 5.05 کامل ( حدود 900 مگ) رو بگیر و از طریق بوت فلش کن درست میشه آموزشش تو گوگل سرچ کن خیلی راحته

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز

• Like
Reactions: Arsinn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or