هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درود . دوستان خدای جنگ 3 و4 اکنت قانونی ظرفیتی دارن ؟فقط برای بازی آفلاین میخام و به هیچ عنوان آنلاین نمیخام و نخواهم شد. کدومش بصرفه تره بلوری یا اکنت قانونی ؟

درود . دوستان خدای جنگ 3 و4 اکنت قانونی ظرفیتی دارن ؟فقط برای بازی آفلاین میخام و به هیچ عنوان آنلاین نمیخام و نخواهم شد. کدومش بصرفه تره بلوری یا اکنت قانونی ؟

جای سوالتون اینجا نیست ولی به هر حال:
GOW اصلا مولتی پلیر نداره که بخوای آنلاین بشی.
GOW 3 که 60 تا 70 تومن دیسکشه قیمت بلوری خام و اصلا و ابدا صرف نمیکنه بخوای دردسر اشتراکی و ظرفیتی خریدن رو بکشی و GOW هم میشه دیسکشو با قیمت معقول خرید و بازی کرد خواستی کلکسیون نگه دار نخواستی بعدا بفروش توی فاز ظرفیتی و هکی و اینا نرو من رفتم تهش یا بن هستش یا استرس و اعصاب خردی کوفت آدم میشه یه دست بازی کردن فیزیکی بخر و بفروش حالشو ببر.

• Like
Reactions: satellitedvb
جای سوالتون اینجا نیست ولی به هر حال:
GOW اصلا مولتی پلیر نداره که بخوای آنلاین بشی.
GOW 3 که 60 تا 70 تومن دیسکشه قیمت بلوری خام و اصلا و ابدا صرف نمیکنه بخوای دردسر اشتراکی و ظرفیتی خریدن رو بکشی و GOW هم میشه دیسکشو با قیمت معقول خرید و بازی کرد خواستی کلکسیون نگه دار نخواستی بعدا بفروش توی فاز ظرفیتی و هکی و اینا نرو من رفتم تهش یا بن هستش یا استرس و اعصاب خردی کوفت آدم میشه یه دست بازی کردن فیزیکی بخر و بفروش حالشو ببر.
کپی خور هم میشه راحتر بود درسته ؟
چرا ظرفیتی خوب نیس ؟ حتی اگر برای فقط آفلاین میخام ....

سللم.من سال قبل کنسول رو فروختم!الان حوصله م سر رفته و میخوام دوباره بخرم
بنظرتون الان خریدنش اشتباهه؟تا یه سال حداقل کامل ساپورت میشه یا مثل نسل قبل بیخیالش میشن؟

بنظرتون الان خریدنش اشتباهه؟تا یه سال حداقل کامل ساپورت میشه یا مثل نسل قبل بیخیالش میشن؟
نخر من دارم. حوصله شو ندارم.امشب پابجی موبایل رو روی لب تابم نصب کردم خیلی قشنگه پابجی. رو استیم هم دارم. پلی استیشن حوصله زیاد میخواد

فرستاده شده از BND-L21ِ من با Tapatalk

بنظرم اگه قرار باشه همینجوری کنسول از موس و کیبورد ساپورت کنه نسل بعدم باید تِر زد توش،عملا کنترلر شناسه کنسوله،یه مشت احمق بچه مایه رو کنسول موس و کیبورد میکشن بعدم میزننت پیام میدن ایزی ایزی
f8a856d92eded907624ff0bfd55a98d8.jpg

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

جواب این سوال بستگی به خود شخص داره. من میگم یکسال زمان زیادیه برای کنسول نداشتن و بازی نکردن برای همین میخریدم. ممکنه از دید یکی دیگه الان زمان بدی باشه و مهمتر اینکه بتونه تحمل کنه تا زمان عرضه شدن کنسول های نسل بعد، پس صبر میکنه.
درمورد ساپورت شدن هم مطمئنا عمر ps4 حالا حالاها تموم نمیشه. به احتمال زیاد چون وقتی ps5 میاد همه گیر نیست هنوز، برای فروش بیشتر و ... روی ps4 هم منتشر میشه، کما اینکه بازی های ps4 روی نسل بعدی اجرا میشن پس احتمالا برای سازنده ها هم اسونتره پورت کردنشون روی کنسول فعلی ps4
نسل قبل هم نفهمیدم چرا گفتین بیخیال شدن، ساپورت نرم افزاری و از طرف سونی همیشه بوده، مثلا ps3 تا همین چند ماه پیش بازی رایگان پلاس میگیرفت هرماه و الان با اینکه دیگه قطع شده ولی بازیاش هنوز توی فروشگاه هستن.

• Like
Reactions: lamirhoseinl
دوسنان به یه مشکلی بر خوردم اونم اینکه بعد از اپدیت دو روز پیش بازی gta v الان دیتای بازی تا وسط کار میره بعدش دانلودش متوقف میشه . به نت هم وصلش میکنم مرتب cannot download میده و دیگه اصلا دانلود نمیشه. کسی هست راهنمایی کنه

سلام دوستان
من میخواستم ea access یکساله بخرم ، 30 دلار با گیفت کارت حساب psn رو شارژ کردم منتها توی store وقتی میخوام بخرمش و subscribe رو میزنم مثل مواقع خریدن بازیها عمل نمیکنه که از حساب کم کنه مبلغ رو ، کردیت کارت یا اکانت پی پال میخواد ، کسی میدونه چرا اینجوریه و آیا 30 دلارم هدر شده یا نه؟ مثلا اون کردیت کارتی که میخواد فقط حالت ثبت نام داره یا فقط از همون میشه پول کم کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

باید حتما یا با کردیت کارت بخری برای آمریکا باشه یا با پی پال
با گیفت کارت پول کم نمیکنه

توی آمازون کد دیجیتالیش هنوز نیومده که توی ایران برای فروش بزارن

من ظهر از یه سایتی درخواست دادم که مستقیم از اکانتم بخرن ولی موفق نشدن فردا میخوان از یه حساب دگشون چک کنن

اگه برام خریدن بهتون آدرس سایت رو میدم که برید بخرید

ولی من ظهر دلار پی پال قیمتش رفت 12600 برام افتاد 184 هزار تومن

حالا باز فردا بهتون خبرش رو میدم

سلام دوستان
من میخواستم ea access یکساله بخرم ، 30 دلار با گیفت کارت حساب psn رو شارژ کردم منتها توی store وقتی میخوام بخرمش و subscribe رو میزنم مثل مواقع خریدن بازیها عمل نمیکنه که از حساب کم کنه مبلغ رو ، کردیت کارت یا اکانت پی پال میخواد ، کسی میدونه چرا اینجوریه و آیا 30 دلارم هدر شده یا نه؟ مثلا اون کردیت کارتی که میخواد فقط حالت ثبت نام داره یا فقط از همون میشه پول کم کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دقیقا همین مشکل رو من و دوستم که میخواستیم بخریم داشتیم نیازی نیست حتما با کردیت کارت بخرید ولی حتما باید توی اکانتتون یک حساب پی پال یا کردیت کارت ( حتی بدون یک ریال پول داخل حساب پی پالتون ) باشه .
حالا ما چیکار کردیم یه psn card 5 پوندی خریدیم توی اکانتمون شارژ کردیم و یه حساب پی پال بدون اینکه پولی توش باشه رفیقم ساخت از طریق سایت سونی اکانت پی پال رو توی لیست کردیت کارتامون add کردیم بعد از طریق کنسول سرویس ea access رو خریدیم برای پی پال از ایمیل و آدرس فیک میتونی استفاده کنی ( فقط یادت باشه برای اینکه پی پالت بن نشه با یه آی پی همه کار هارو بکن مثلا اگر برای انگلیس هست با وی پی ان انگلیس همه اینکارهارو بکن )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or