satellitedvb
کاربر سایت
هکی نمیشه روش ریخت ؟خیر کنسولتون هک یا جیلبریک نمیشه (برای نسخه ۵٫۰۵ تا ۵٫۰۷ امکانش هست)
شما میتونید دیسک خریداری کنید یا بازیهای ظرفیتی تهیه کنید
هکی نمیشه روش ریخت ؟خیر کنسولتون هک یا جیلبریک نمیشه (برای نسخه ۵٫۰۵ تا ۵٫۰۷ امکانش هست)
شما میتونید دیسک خریداری کنید یا بازیهای ظرفیتی تهیه کنید
خیر!هکی نمیشه روش ریخت ؟
اکانت هکی میشه فقط نمی تونی از هک 5.05 استفاده کنیهکی نمیشه روش ریخت ؟
درود . دوستان خدای جنگ 3 و4 اکنت قانونی ظرفیتی دارن ؟فقط برای بازی آفلاین میخام و به هیچ عنوان آنلاین نمیخام و نخواهم شد. کدومش بصرفه تره بلوری یا اکنت قانونی ؟
کپی خور هم میشه راحتر بود درسته ؟جای سوالتون اینجا نیست ولی به هر حال:
GOW اصلا مولتی پلیر نداره که بخوای آنلاین بشی.
GOW 3 که 60 تا 70 تومن دیسکشه قیمت بلوری خام و اصلا و ابدا صرف نمیکنه بخوای دردسر اشتراکی و ظرفیتی خریدن رو بکشی و GOW هم میشه دیسکشو با قیمت معقول خرید و بازی کرد خواستی کلکسیون نگه دار نخواستی بعدا بفروش توی فاز ظرفیتی و هکی و اینا نرو من رفتم تهش یا بن هستش یا استرس و اعصاب خردی کوفت آدم میشه یه دست بازی کردن فیزیکی بخر و بفروش حالشو ببر.
نخر من دارم. حوصله شو ندارم.امشب پابجی موبایل رو روی لب تابم نصب کردم خیلی قشنگه پابجی. رو استیم هم دارم. پلی استیشن حوصله زیاد میخوادسللم.من سال قبل کنسول رو فروختم!الان حوصله م سر رفته و میخوام دوباره بخرم
بنظرتون الان خریدنش اشتباهه؟تا یه سال حداقل کامل ساپورت میشه یا مثل نسل قبل بیخیالش میشن؟
نفهمیدم!دلیلت قانع کننده نبودنخر من دارم. حوصله شو ندارم.امشب پابجی موبایل رو روی لب تابم نصب کردم خیلی قشنگه پابجی. رو استیم هم دارم. پلی استیشن حوصله زیاد میخواد
فرستاده شده از BND-L21ِ من با Tapatalk
جواب این سوال بستگی به خود شخص داره. من میگم یکسال زمان زیادیه برای کنسول نداشتن و بازی نکردن برای همین میخریدم. ممکنه از دید یکی دیگه الان زمان بدی باشه و مهمتر اینکه بتونه تحمل کنه تا زمان عرضه شدن کنسول های نسل بعد، پس صبر میکنه.سللم.من سال قبل کنسول رو فروختم!الان حوصله م سر رفته و میخوام دوباره بخرم
بنظرتون الان خریدنش اشتباهه؟تا یه سال حداقل کامل ساپورت میشه یا مثل نسل قبل بیخیالش میشن؟
سلام دوستان
من میخواستم ea access یکساله بخرم ، 30 دلار با گیفت کارت حساب psn رو شارژ کردم منتها توی store وقتی میخوام بخرمش و subscribe رو میزنم مثل مواقع خریدن بازیها عمل نمیکنه که از حساب کم کنه مبلغ رو ، کردیت کارت یا اکانت پی پال میخواد ، کسی میدونه چرا اینجوریه و آیا 30 دلارم هدر شده یا نه؟ مثلا اون کردیت کارتی که میخواد فقط حالت ثبت نام داره یا فقط از همون میشه پول کم کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دقیقا همین مشکل رو من و دوستم که میخواستیم بخریم داشتیم نیازی نیست حتما با کردیت کارت بخرید ولی حتما باید توی اکانتتون یک حساب پی پال یا کردیت کارت ( حتی بدون یک ریال پول داخل حساب پی پالتون ) باشه .سلام دوستان
من میخواستم ea access یکساله بخرم ، 30 دلار با گیفت کارت حساب psn رو شارژ کردم منتها توی store وقتی میخوام بخرمش و subscribe رو میزنم مثل مواقع خریدن بازیها عمل نمیکنه که از حساب کم کنه مبلغ رو ، کردیت کارت یا اکانت پی پال میخواد ، کسی میدونه چرا اینجوریه و آیا 30 دلارم هدر شده یا نه؟ مثلا اون کردیت کارتی که میخواد فقط حالت ثبت نام داره یا فقط از همون میشه پول کم کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید