داداش زدی به برقاسلام
نکنید آقا
تورو قرآن اینکارو رواج ندید
بخدا شناسه اون کنسول همون دستشه
استفاده از موس و کیبورد رو کنسول نامردیه
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
یه سوال پرسیدم
اگه میدونی راهنمایی کن
اگرم نه که هیچی
داداش زدی به برقاسلام
نکنید آقا
تورو قرآن اینکارو رواج ندید
بخدا شناسه اون کنسول همون دستشه
استفاده از موس و کیبورد رو کنسول نامردیه
یه بابایی هم دیروز تاپیک زده بود و سوال شما رو داشت واسش توضیح دادم..بچه ها چرا اس ام اس تایید دو مرحله ای هردفع از یه شماره ایرانی متفاوت برای من میاد؟!
بله امکانش وجود دارهسلام دوستان میخاستم ببینم امکان تغییر آدرس تو اکانت PSN آدرس شهر و منطقه و کد پستی وجود داره ؟ کسی از دوستان میدونه ؟
من نمیدونستم و آدرس رو نیویورک گذاشتم و برای هر بازی باید مالیات بدم . واسه یه بازی 20 داری باید 1دلار و 60 سنت بدم
میخواستم ببینم اگخ کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنماییم بکنه
اگه بخواهی بازی رو مستقیما از هارد اجرا کنی یعنی هارد رو برای ارتقا حافظه کنسول بکار ببری بله توسط کنسول فرمت میشه و قابل استفاده برای pc نخواهد بود. اما اینکه بخواهی یک بکاپ از دیتای بازی ها روی هارد داشته باشی و هرقت خواستی نصب کنی نه فرمت و قفل نمیشه میتونی برای کارهای دیگه هم از هارد استفاده کنی البته در این شرایط باید فرمت هارد exfat باشه
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
نگران نباش هرگز بن نمیشیسلام
دوستان من میخوام رو دسگام اکانت ظرفیت یک فعال کنم سوالم اینه که اگر بعد از چن وقت خواستم به اینترنت وصل بشم و قبلش هم بازی و هم اکانت رو از رو دسگام پاک کنم بازم خطر بن شدن وجود داره ؟
کسی تجربه این چنینی داره ؟
یعنی بازی های که با اون اکانت خریدین روی بقیه اکانت ها فقل میشنسلام
دوستان میخوام یکی از یوزرای روی دستگام رو پاک کنم که پیغام "If you delete this user, that user's saved data, screenshots, and video clips will be deleted from the ps4. Also, this ps4 will be deactivated as the user's primary PS4"
اون قسمت آخر پیغام منظورش چیه ؟
شما چک کن ببین اکانت دوستت روی دستگات دی اکتیو نشده باشهسلام دوستان من با دوستم کراش رو پری اردر کردیم قبلا هم با اکانت دوستم چندتا بازی خریدیم که اون شده ظرفیت 3 من شدم 2.حالا که اومدم کراش رو دانلود کنم تو اکانت خودم کنار کراش قفل اومده کسی میدونه دلیلش چیه؟ بازیا دیگه ولی قفل نشدن.. این میتونه مربوط به این باشه که بازی ریلیز نشده هنوز اینطوری شده باشع ؟ ممنون میشم کمک کنید