هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درود دوستان
پسر خالم 10 سالشه میگه ps4 پیام ابدیت میده و گزینه هایی مثل reinstall , initalize database,initialize,restore date,rebuild ، نمی خواد ابدیت کنه و فقط میخواد با بازی هایی که داره بازی کنه کدوم گزینه رو باید بزنه که نه چیزی پاک بشه و بتونه معمولی بازی کنه بدون ابدیت ؟

دوستان کسی online id را عوض کرده؟؟ مشکلی ک ایجاد نمیشه تو بازی از لحاظ سینک دیتا و ... ؟؟

خب کسی ک ب این سوال من جواب نداد؟!!!

حالا یک سوال دیگه
اگه من اکانت ظرفیت 3 یک بازی را بگیرم میتوم روی اکانت خودم بازی کنم یا نه؟ مثل xbox برم تو اکانت بازی ساین این کنم بعد سوییچ کنم روی اکانت خودم؟

خب کسی ک ب این سوال من جواب نداد؟!!!

حالا یک سوال دیگه
اگه من اکانت ظرفیت 3 یک بازی را بگیرم میتوم روی اکانت خودم بازی کنم یا نه؟ مثل xbox برم تو اکانت بازی ساین این کنم بعد سوییچ کنم روی اکانت خودم؟
س.اولتون رو نمیدم
سوال دوم رو ظرفیت 3 رو باید در اکانت که خریدن بازی کنید
برای بازی در اکانت خودتون باید ظرفیت 1 یا 2 بخرید

• Like
Reactions: Mehrdad Bayern
رفقا برا شما هم اینطوره که برای اپدیت شدن فلان بازی باید به میزان کل اپدیت های منتشر شده فضای خالی داشته باشید ؟ البته نه برا همه بازی ها برا مثال bo4 درحال حاضر ۱۲۰ گیگ فضا نیاز داره تا اپدیت استارت بخوره برا ۱۲ گیگ اپدیتی که داده ولی rdr2 اینطور نیس
مجبور شدم بازی ww2 رو حذف کردم که بتونم اپدیتمو انجام بدم:|

آخرین ویرایش:
دوستان سلام
کسی با نرم افزار remote play ps4 کار کرده؟

نرم افزار رو نصب میکنم میگه باید جدید ترین ورژن نصب کنی . جدید ترین ورژن هم که اصلا پیدا نمیشه
توی گوگل پلی هم اصلا نیستش

قبلا یه ورژن پیدا کرده بودم که نصب شد بدون هیچ مشکلی ولی بعد از نصب موقعی که میخواستم به کنسول کانکت کنم ارور میداد که you can not
connect ps4

کسی ورژن جدید رو داره برام لینکشو بفرسته؟>
کسی میدونه این مشکل که کانکت نمیشه برا چیه؟ با اینکه تمام مراحل رو از یوتیوب دیدم و دقیق انجام میدم

دوستان نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی یه سری اصطلاحات میشنوم که معنیشونو نمیدونم ممنون میشم یه نفر توضیح بده
گلیچ
پلات
این دوتا توی دنیای گیم به چه معنی هستن؟

دوستان نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی یه سری اصطلاحات میشنوم که معنیشونو نمیدونم ممنون میشم یه نفر توضیح بده
گلیچ
پلات
این دوتا توی دنیای گیم به چه معنی هستن؟
گلیچ ینی مشکلی خاص در بازی که به روند بازی لطمه میزنه و در بعضی موارد به نفع بازیکن هست ...مثلا ورژن اولیه بلادبورن گلیچی داشت که میتونستی همون اول بازی LVLت رو بالای 100 ببری.
پلات هم مخفف پلاتنیوم هست ینی گرفتن تمام تروفی های بازی

سلام داداشیا گل یه سوال میگم که من میخوام اکانت های بگیرم بعد داداش موندم چطور دانلود کنم جایی که بنده زندگی میکنم خط 4g خوش عالیه طوریه که با گوشیcat6 تا بیست مگ میده سرعت دانلود الان مشکل من دانلود هستش از اونجا که موندم ندارم میخوام نت بسته شبانه نامحدود بگیرم بعد گوشیو هات اسپات کنم به دستگاه برا دانلود دیتا سوال من اینه که کار درستی؟کسی هست اینجا دیتا بازیش به این روش گرفته باشه؟روش خاص دیگه ای که سرعت بالا بشه دانلود کرد چون مهلتم یه شبه هست به من پیشنهاد بدین؟
ممنون میشم جواب بدین دوستان.

سلام داداشیا گل یه سوال میگم که من میخوام اکانت های بگیرم بعد داداش موندم چطور دانلود کنم جایی که بنده زندگی میکنم خط 4g خوش عالیه طوریه که با گوشیcat6 تا بیست مگ میده سرعت دانلود الان مشکل من دانلود هستش از اونجا که موندم ندارم میخوام نت بسته شبانه نامحدود بگیرم بعد گوشیو هات اسپات کنم به دستگاه برا دانلود دیتا سوال من اینه که کار درستی؟کسی هست اینجا دیتا بازیش به این روش گرفته باشه؟روش خاص دیگه ای که سرعت بالا بشه دانلود کرد چون مهلتم یه شبه هست به من پیشنهاد بدین؟
با خود کنسول خیلی طول میکشه بازی های با حجم بالا رو دانلود کرد. شما می تونید همون بسته شبانه رو بگیرید و دیتای بازی رو با کامپیوتر دانلود کنید بعد با نرم افزار PSX Download Helper انتقال بدید به کنسول. من از این روش استفاده میکنم که خیلی هم خوبه.

• Like
Reactions: Jaw
نترس هیچ مشکلی برا کنسول پیش نمیاد برا همراه اول یه بسته داره از ۱ شب تا ۱۲ ظهره خیلی خوبه با سرعت ۲۰ مگ قشنگ ۵۰ ۶۰ گیگ تو ۱۰ ،۱۲ ساعت دانلود می کنه اول گوشیرو هات اسپات کن بزنش شارژ چون زود شارژش تموم میشه بعد با ps4 دانلود رو شروع کن و اخرم ps4 رو بزار روی rest mode تا صبح برات دان می کنه .
((البته حتما حواست باشه قبل از اینکه ps4 رو بزاری رو rest mode تیک گزینه زیر رو بزنی
select (Settings) > [Power Save Settings] > [Set Features Available in Rest Mode] and then select the checkbox for [Stay Connected to the Internet])).

• Like
Reactions: Jaw

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or