Abolfazl3007
کاربر سایت
نه ولی یه استند براش بگیر بزاری رویه اون بهترهسلام
دستگاه ps4 رو حالت ایستاده گذاشتم
بنظرتون مشکلی برای دستگاه یا هاردش پیش نمیاد؟
واستون ایمیل اومده؟ شاید کسی خواسته وارد اکانت شما بشه. بهتره پسورد رو عوض کنید و 2FA رو هم فعال کنید.دوستان چه حالتی پیش میاد که اکانت ریست پسورد میشه ؟
دوستان کسی online id را عوض کرده؟؟ مشکلی ک ایجاد نمیشه تو بازی از لحاظ سینک دیتا و ... ؟؟
س.اولتون رو نمیدمخب کسی ک ب این سوال من جواب نداد؟!!!
حالا یک سوال دیگه
اگه من اکانت ظرفیت 3 یک بازی را بگیرم میتوم روی اکانت خودم بازی کنم یا نه؟ مثل xbox برم تو اکانت بازی ساین این کنم بعد سوییچ کنم روی اکانت خودم؟
گلیچ ینی مشکلی خاص در بازی که به روند بازی لطمه میزنه و در بعضی موارد به نفع بازیکن هست ...مثلا ورژن اولیه بلادبورن گلیچی داشت که میتونستی همون اول بازی LVLت رو بالای 100 ببری.دوستان نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی یه سری اصطلاحات میشنوم که معنیشونو نمیدونم ممنون میشم یه نفر توضیح بده
گلیچ
پلات
این دوتا توی دنیای گیم به چه معنی هستن؟
با خود کنسول خیلی طول میکشه بازی های با حجم بالا رو دانلود کرد. شما می تونید همون بسته شبانه رو بگیرید و دیتای بازی رو با کامپیوتر دانلود کنید بعد با نرم افزار PSX Download Helper انتقال بدید به کنسول. من از این روش استفاده میکنم که خیلی هم خوبه.سلام داداشیا گل یه سوال میگم که من میخوام اکانت های بگیرم بعد داداش موندم چطور دانلود کنم جایی که بنده زندگی میکنم خط 4g خوش عالیه طوریه که با گوشیcat6 تا بیست مگ میده سرعت دانلود الان مشکل من دانلود هستش از اونجا که موندم ندارم میخوام نت بسته شبانه نامحدود بگیرم بعد گوشیو هات اسپات کنم به دستگاه برا دانلود دیتا سوال من اینه که کار درستی؟کسی هست اینجا دیتا بازیش به این روش گرفته باشه؟روش خاص دیگه ای که سرعت بالا بشه دانلود کرد چون مهلتم یه شبه هست به من پیشنهاد بدین؟
ممنون میشم جواب بدین دوستان.
نترس هیچ مشکلی برا کنسول پیش نمیاد برا همراه اول یه بسته داره از ۱ شب تا ۱۲ ظهره خیلی خوبه با سرعت ۲۰ مگ قشنگ ۵۰ ۶۰ گیگ تو ۱۰ ،۱۲ ساعت دانلود می کنه اول گوشیرو هات اسپات کن بزنش شارژ چون زود شارژش تموم میشه بعد با ps4 دانلود رو شروع کن و اخرم ps4 رو بزار روی rest mode تا صبح برات دان می کنه .سلام داداشیا گل یه سوال میگم که من میخوام اکانت های بگیرم بعد داداش موندم چطور دانلود کنم جایی که بنده زندگی میکنم خط 4g خوش عالیه طوریه که با گوشیcat6 تا بیست مگ میده سرعت دانلود الان مشکل من دانلود هستش از اونجا که موندم ندارم میخوام نت بسته شبانه نامحدود بگیرم بعد گوشیو هات اسپات کنم به دستگاه برا دانلود دیتا سوال من اینه که کار درستی؟کسی هست اینجا دیتا بازیش به این روش گرفته باشه؟روش خاص دیگه ای که سرعت بالا بشه دانلود کرد چون مهلتم یه شبه هست به من پیشنهاد بدین؟
ممنون میشم جواب بدین دوستان.