هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

کسی نمیدونه دوستان؟

برو تو گوگل مپ و بر اساس کشور اکانتت رو روی اون کشور و یه هتل یا روستوران رو انتخاب کن ...آدرس کاملش رو میاره همونو بزن تو اکانتت و تموم.
من 5 سال پیش همین کار رو کردم و تا الان کلی بازی خریدم باهاش

سلام دوستان
یه سوال
من بازی هیتمن دو گرفتم که ریجن دو و دستگاه و اکانتم ریجن یک
حالا فهمیدم که کلا داخل دیسک چهارتا مرحله بیشتر نداره و میخوام آپدیت 21 gb بازی دانلود کنم
مشکلی نداره که بازیم ریجن دو و اکانتم ریجن یکه؟بازم مراحل جدید اضافه میشه به بازیم یا نه ؟ ممنون

سلام دوستان
یه سوال
من بازی هیتمن دو گرفتم که ریجن دو و دستگاه و اکانتم ریجن یک
حالا فهمیدم که کلا داخل دیسک چهارتا مرحله بیشتر نداره و میخوام آپدیت 21 gb بازی دانلود کنم
مشکلی نداره که بازیم ریجن دو و اکانتم ریجن یکه؟بازم مراحل جدید اضافه میشه به بازیم یا نه ؟ ممنون

نه مشکلی برای اپدبت نداری

برو تو گوگل مپ و بر اساس کشور اکانتت رو روی اون کشور و یه هتل یا روستوران رو انتخاب کن ...آدرس کاملش رو میاره همونو بزن تو اکانتت و تموم.
من 5 سال پیش همین کار رو کردم و تا الان کلی بازی خریدم باهاش
ینی میگی ادرس واقعی از گوگل مپ دربیارم بدم به اکانت؟نه ادرسی که از سایتهای فیک جنریتور درمیاد؟

هارد کنسول من500 هست که سعی دارم 1ترا کنم بازی های اکانت هکی داخل هارد میتونم منتقل کنم بعد به هارد جدید؟

از کجا باید بدونم بازی داخل کنسول اکانت هک هست یا ظرفیت 1 ،2 و یا سه؟؟

هارد کنسول من500 هست که سعی دارم 1ترا کنم بازی های اکانت هکی داخل هارد میتونم منتقل کنم بعد به هارد جدید؟
میشه هارد کنسول رو Backup کرد روی یک هارد اکسترنال و بعد از تعویض هارد داخلی ، از هارد اکسترنال Restore کرد ، اما نمیدونم اکانتهای مورد نظر منتقل میشن یا نه. ضمن اینکه یه هارد اکسترنال علاوه بر هاردهای داخلی برای این کار احتیاج دارین.

-
اما یه راه کلی تر این هست که هارد کنسول را ارتقا ندید و یه هارد اکسترنال تهیه کنید و بازیهایی که انجام دادید یا فعلا بازی نمیکنید رو به اون انتقال بدید ، هر لحظه که هارد اکسترنال رو وصل کنید ، بازیها قابل play شدن هستن.
--
هارد اکسترنالی که به کنسول اختصاص میدین اطلاعاتش میپره و فرمتش عوض میشه.
از کجا باید بدونم بازی داخل کنسول اکانت هک هست یا ظرفیت 1 ،2 و یا سه؟؟
منکه چیزی به ذهنم نمیرسه.

اونا هم همینه...هر دوتاش اوکیه.
از این سایت ها هم من واسه یه اکانت دیگه استفاده کردم
تست زدم نشد.متاسفانه بازم ادرس میخواد
من چون فروشنده ام نیازم میشه.از سایت نشه باید برم رو کنسول بزنم که وقت گیره
راه دیگه ای سراغ نداری؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or