یک عکس بدین ببینم مشکل چیه چون منم افلاین استفاده میکردم ولی این مشکل نبود و منو میامدکسی نیس جواب ما رو بده ؟ میخام اگه بازی مشکل داره برم ب طرف بگم ؟
یک عکس بدین ببینم مشکل چیه چون منم افلاین استفاده میکردم ولی این مشکل نبود و منو میامدکسی نیس جواب ما رو بده ؟ میخام اگه بازی مشکل داره برم ب طرف بگم ؟
عجیبیه بهتر بازی رو پس بدین
کسی نمیدونه دوستان؟
سلام دوستان
یه سوال
من بازی هیتمن دو گرفتم که ریجن دو و دستگاه و اکانتم ریجن یک
حالا فهمیدم که کلا داخل دیسک چهارتا مرحله بیشتر نداره و میخوام آپدیت 21 gb بازی دانلود کنم
مشکلی نداره که بازیم ریجن دو و اکانتم ریجن یکه؟بازم مراحل جدید اضافه میشه به بازیم یا نه ؟ ممنون
ینی میگی ادرس واقعی از گوگل مپ دربیارم بدم به اکانت؟نه ادرسی که از سایتهای فیک جنریتور درمیاد؟برو تو گوگل مپ و بر اساس کشور اکانتت رو روی اون کشور و یه هتل یا روستوران رو انتخاب کن ...آدرس کاملش رو میاره همونو بزن تو اکانتت و تموم.
من 5 سال پیش همین کار رو کردم و تا الان کلی بازی خریدم باهاش
میشه هارد کنسول رو Backup کرد روی یک هارد اکسترنال و بعد از تعویض هارد داخلی ، از هارد اکسترنال Restore کرد ، اما نمیدونم اکانتهای مورد نظر منتقل میشن یا نه. ضمن اینکه یه هارد اکسترنال علاوه بر هاردهای داخلی برای این کار احتیاج دارین.هارد کنسول من500 هست که سعی دارم 1ترا کنم بازی های اکانت هکی داخل هارد میتونم منتقل کنم بعد به هارد جدید؟
منکه چیزی به ذهنم نمیرسه.از کجا باید بدونم بازی داخل کنسول اکانت هک هست یا ظرفیت 1 ،2 و یا سه؟؟
ینی میگی ادرس واقعی از گوگل مپ دربیارم بدم به اکانت؟نه ادرسی که از سایتهای فیک جنریتور درمیاد؟
تست زدم نشد.متاسفانه بازم ادرس میخواداونا هم همینه...هر دوتاش اوکیه.
از این سایت ها هم من واسه یه اکانت دیگه استفاده کردم
اره ولی باید ساین این کنی تا تروفی ها سینک بشنیه سوال اگه از اکانت sign outکرد بعد توی همین اکانت بازی کردی تروفی بازی برای اکانت ثبت میشه