هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تست كانكشن
اونم گرفتم! سرعت درستو نشون میده برا دانلود میزنه 7.7 مگ و آپلودم میزنه 780 کیلو و نت تایپمم 2 هست! همینش جا سوال داره برا من که همه چی درست به نظر میاد حالا دقیقا چه مرگشه نمیدونم! البته لاگ اوت لاگین و ریبیلد دیتا بیسو هنو چک نکردم گفتم بپرسم شاید به اونا ربطی نداشته باشه!

اونم گرفتم! سرعت درستو نشون میده برا دانلود میزنه 7.7 مگ و آپلودم میزنه 780 کیلو و نت تایپمم 2 هست! همینش جا سوال داره برا من که همه چی درست به نظر میاد حالا دقیقا چه مرگشه نمیدونم! البته لاگ اوت لاگین و ریبیلد دیتا بیسو هنو چک نکردم گفتم بپرسم شاید به اونا ربطی نداشته باشه!
با یارو فقط با اون اکانتی که به یارو دادی میتونی اجرا کنی به نت وصل باشی قفل باز میشه بگه باز زیرساخت کرمریزی کرده باشه

• Like
Reactions: J. Constantine
با یارو فقط با اون اکانتی که به یارو دادی میتونی اجرا کنی به نت وصل باشی قفل باز میشه بگه باز زیرساخت کرمریزی کرده باشه
با همون اکلنتیم که شر شده! میدونم با اکانتایه دیگه نمیشه بازی لانچ کرد! احتمالا کرمس که میگی:|

سلام.دوستان من میخوام دیویژن۲ بازی کنم و پی سی هم ندارم یجا خوندم که بخوای از طریق نت موبایل vpn شیر کنی باید گوشی روت بشه منم گوشیم روت نمیشه کسی آموزش کاملی بلد به ماهم بگه
روت هر گوشی موبایل بسته به برند و ورژن اندرویدیش متفاوته گاها کار خیلی ساده ای هم نیست که بشه با یک راهنمای اینجا انجام داد بایدبه بخش تخصصی گوشیت در سایت های موبایل مراجعه کنی اما اینکه vpn. رو بشه با موبایل شیر کرد بعید میدونم بدون روت امکان پذیر باشه اما یک برنامه هست بنام every proxy در گوگل پلی پیدا میشه که ادعا داره بدون روت میتونه اینکارو انجام بده البته من تستش نکردم چون نت موبایل نداشتم

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: alone19933
سلام
یه سوال فنی
چندماه پیش یهو از سمت سونی واسم کد تایید دو مرحله ایی اومد که انگار یکی قصد داره وارد اکانتم بشه و..
از بچه ها پرسیدم گفتن رمزو عوض کن
یه رمز گذاشتم که از حروف کوچیک و بزرگ و عدد و ستاره و آندرلاین و...خلاصه شخماتیک ، طوری که هک نشه:D
امروز بعد چندماه مجدد کد تایید دو مرحله ایی اومد!
خو استم بپرسم جریان چیه؟و راه حل؟؟؟

سلام دوستان
از نظر گرافیک و فریم ریت بین ps4 اسلیم و پرو فرقی هست یا نه؟
کئوم توصیه میکنید بخرم؟
پ.ن:تلویزیون 4k ندارم

آخرین ویرایش:
سلام
یه سوال فنی
چندماه پیش یهو از سمت سونی واسم کد تایید دو مرحله ایی اومد که انگار یکی قصد داره وارد اکانتم بشه و..
از بچه ها پرسیدم گفتن رمزو عوض کن
یه رمز گذاشتم که از حروف کوچیک و بزرگ و عدد و ستاره و آندرلاین و...خلاصه شخماتیک ، طوری که هک نشه
امروز بعد چندماه مجدد کد تایید دو مرحله ایی اومد!
خو استم بپرسم جریان چیه؟و راه حل؟؟؟
ايميلتو عوض كن

سلام دوستان
از نظر گرافیک و فریم ریت بین ps4 اسلیم و پرو فرقی هست یا نه؟
کئوم توصیه میکنید بخرم؟
پ.ن:تلویزیون 4k ندارم
قبلا چندتا بازی انگشت شمار میشد فریم ببری بالا از جمله هلبلید و تامرایدر و گاد اف وار ولی تازگیا جز بتلفیلد ندیدم حتی دیزگان هم نمیشه برد بالا بنظرم اگه نداری پرو نگیر

• Like
Reactions: voldmort
دوستان وقتی میخوام گیفت کارتو روی سایت ریدیم کنم ازم ادرس و اینا میخواد.وقتی وارد میکنم اتفاقی نمیفته.برا همین گیفتو همیشه رو کنسول میزنم
میخوام همیشه رو سایت بزنم.چرا اینطوریه و راه حل چیه؟

ايميلتو عوض كن

قبلا چندتا بازی انگشت شمار میشد فریم ببری بالا از جمله هلبلید و تامرایدر و گاد اف وار ولی تازگیا جز بتلفیلد ندیدم حتی دیزگان هم نمیشه برد بالا بنظرم اگه نداری پرو نگیر

عه یعنی حتی تو گرافیک بازیای انحصاریش هم هیچ فرقی بین اسلیم و پرو نیست ؟

سلام دوستان
من قصد دارم یک ps تهیه کنم
اما چند روز پیش توی یه خبر خوندم که قراره ps5 بیاد
میخواستم بدونم چقدر طول میکشه تا دستگاه جدید بیاد
صبر کنم و یا برم ps4 بخرم ؟

سلام دوستان
من قصد دارم یک ps تهیه کنم
اما چند روز پیش توی یه خبر خوندم که قراره ps5 بیاد
میخواستم بدونم چقدر طول میکشه تا دستگاه جدید بیاد
صبر کنم و یا برم ps4 بخرم ؟
احتمال زیاد 25م آبان سال بعد میا یعنی99
بیاد هم تو ایران بخاطر کم یا گرون بودن اکانتهای هکیش زیاد خریدار نداره و همچنان ps4 رو بورسه
البته اون 25 آبان هم میاد قیمتش روز و ماه‌های اول فضایی هست بعد بمرور هم قیمت دلاریش میشه

روت هر گوشی موبایل بسته به برند و ورژن اندرویدیش متفاوته گاها کار خیلی ساده ای هم نیست که بشه با یک راهنمای اینجا انجام داد بایدبه بخش تخصصی گوشیت در سایت های موبایل مراجعه کنی اما اینکه vpn. رو بشه با موبایل شیر کرد بعید میدونم بدون روت امکان پذیر باشه اما یک برنامه هست بنام every proxy در گوگل پلی پیدا میشه که ادعا داره بدون روت میتونه اینکارو انجام بده البته من تستش نکردم چون نت موبایل نداشتم

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
سلام عزیزجان گوشی من شیائومی روتش داستان من با یه ویدیوی اموزشی تو یوتیوب تونستم وی پی ان رو شیر کنم رو کنسول البته این روش واسه موبایل به موبایل بود ولی رو کنسولم جواب داد حتی تو مرورگر کنسول یوتیوب و فیسبوک باز شد و آی پی مرورگر کنسول با آی پی فیلترشکن گوشی یکی شد ولی وقتی رفتم تو بازی به سرور وصل نمیشد و همون اروری رو میداد که بدون فیلترشکنم میری.اینم لینک اون ویدیو اگه خواستی متوجه بشی

• Like
Reactions: Arsinn
دوستان من اگر اکانت ظرفیت 1 بگیرم و بازی رو به وسیله PSX بخوام انتقال بدم بعد از پایان نصب ، آپدیت بازی هم که دانلود کردم دنبالش نصب میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or