هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تونستی که میشه خودت دیتا رو بگیری هم مستقیم از داخل کنسول هم اینکه ابتدا دانلود دیتا توسط کامپیوتر و سپس انتقال اون به کنسول توسط نرم افزار psx که معمولا سرعت بالای هم داره. اما صد تومن بابت دیتا که نمیگیرن اون مبلغ احتمالا بابت اکانت هم هست

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

مرسی داداش گل . میشه بگی دیتا با اکانت چه فرقی داره؟؟

بعد اینکه با دیتای بازی که دانلود میکنیم میشه بازی کرد دیگه درسته؟ اگه میشه بازی کرد با اکانت دارش چه فرقی داره؟

سلام
این کد دیتای بازی (مثلا:CUSA01262) برای هر بازی فرق داره؟
از کجا باید بفهمم کد مثلا بازی GTA که میخام بریزم رو دستگاه چیه؟
چند نوع ازین کدها داریم؟

سلام
دوستان مدت ها بود کنسول رو آپدیت نکردم امروز که می خواستم CoD WWII رو بازی کنم حین اجرا پیام میده که بازی برای اجرا به آپدیت نیاز داره!
ورژن فعلی فک کنم 5 و خورده ای باشه :D
NFS Payback ، Battlefield 1 ، Wolfenstein 2 رو هم بازی کردم نیازی به آپدیت نبود ولی حالا این آپدیت می خواد.
حالا انجام بدم مشکلی پیش نمیاد ؟

مرسی داداش گل . میشه بگی دیتا با اکانت چه فرقی داره؟؟

بعد اینکه با دیتای بازی که دانلود میکنیم میشه بازی کرد دیگه درسته؟ اگه میشه بازی کرد با اکانت دارش چه فرقی داره؟
شما باید اکانت قانونی داشته باشی برای ریختن دیتا ، دیتارو کسی میخره که اکانت بازی رو داره ولی حجم برای دانلودش نداره
سلام
این کد دیتای بازی (مثلا:CUSA01262) برای هر بازی فرق داره؟
از کجا باید بفهمم کد مثلا بازی GTA که میخام بریزم رو دستگاه چیه؟
چند نوع ازین کدها داریم؟
هر بازی Cusa مخصوص خودشو داره و حکم آی دی رو داره برای اون بازی ، با یک سری نرم افزار میشد فهمید فکر کنم ولی اسمشونو نمیدونم
سلام
دوستان مدت ها بود کنسول رو آپدیت نکردم امروز که می خواستم CoD WWII رو بازی کنم حین اجرا پیام میده که بازی برای اجرا به آپدیت نیاز داره!
ورژن فعلی فک کنم 5 و خورده ای باشه :D
NFS Payback ، Battlefield 1 ، Wolfenstein 2 رو هم بازی کردم نیازی به آپدیت نبود ولی حالا این آپدیت می خواد.
حالا انجام بدم مشکلی پیش نمیاد ؟
اگه 5.05 به پایین باشه میتونی هکش کنی ، اگه هم هک نخوای که آپدیت کنی هیچ مشگلی پیش نمیاد

• Like
Reactions: genaveh
خوب حتما اونهم از قبل فعال کرده بوده و بکاپ کد گرفته بوده و احتمالا این کدها با اکانت مربوط باشند نه با ایمیل یعنی با تغییر ایمیل بازهم کار کنند و در این صورت باید برای شماهم کار کنند یه امتحان بکن.

آخه ایمیل رو عوض کرده طرف!! صرفا با داشتن بکاپ کد که نمی شه کاری کرد؟
فروشنده اکانت رمزی که من گذاشته بودم رو نداشته که بتونه وارد بشه و از بکاپ کد استفاده بکنه

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

اگه 5.05 به پایین باشه میتونی هکش کنی ، اگه هم هک نخوای که آپدیت کنی هیچ مشگلی پیش نمیاد

الان آپدیت رو انجام دادم حالا خود بازی هم بدون آپدیت اجرا نمیشه!! تقریبا 32 گیگ هم حجمش هست!
قبلا اینجوریا نبود میشد بدون آپدیت بازی کرد. الان چرا اینطور شده؟

الان آپدیت رو انجام دادم حالا خود بازی هم بدون آپدیت اجرا نمیشه!! تقریبا 32 گیگ هم حجمش هست!
قبلا اینجوریا نبود میشد بدون آپدیت بازی کرد. الان چرا اینطور شده؟
والا نمیدونم ، شاید این آپدیت اجباری واسه بازیه ، ولی در کل به نظرم همیشه بازیهارو با آپدیتهاش بری خیلی بهتره چون مشکلات بازی رو هم برطرف میکنن

سلام دوستان
برای آنلاین بازی کردن با اکانت هکی میشه برای جلوگیری از بن شدن، یه اکانت هکی دیگه داشت که مثلن بازی انچنان مهمی توش نیس ولی پی اس پلاس داره. بعد با اون اکانت بازیای اکانت هکی دیگه رو آنلاین بازی کرد که اگه خاستن بنت کنن اکانت پی اس پلاس رو بن کنن نه اکانت بازیا رو؟
و اینکه اگه با اکانت هکی هیچ وقت انلاین نشی بازم امکان بن شدن وجود داره؟

این سونی عمه خراب چرا 120 هرتز یا vrr یا فیلم blu-ray به امکانات کنسول ضعیفش اضافه نمی کنه گند بزنن به دنیا که تا رقابت ضعیف می شه فاز انحصار طلبی طرف مقابل بالا می زنه اون از انویدیا که با قیمت های فضایی کارت های جدیدش انحصاری طلبی می کنه و بعدش اینتل این سمت هم حالا سونی حتی دیگه برای بازی های انحصاریش روی pro هم نه فریم بیشتری نه گرافیک بهتری چیزی ارائه می ده.

این ماهیت خودخواه بودن در همه ی ادما لعنتی هست.

سلام دوستان
برای آنلاین بازی کردن با اکانت هکی میشه برای جلوگیری از بن شدن، یه اکانت هکی دیگه داشت که مثلن بازی انچنان مهمی توش نیس ولی پی اس پلاس داره. بعد با اون اکانت بازیای اکانت هکی دیگه رو آنلاین بازی کرد که اگه خاستن بنت کنن اکانت پی اس پلاس رو بن کنن نه اکانت بازیا رو؟
و اینکه اگه با اکانت هکی هیچ وقت انلاین نشی بازم امکان بن شدن وجود داره؟
بن که به این راحتی‌ها و صرفا برای اکانت هکی نمی‌کنند بخواد بشه بازی رو قفل میکنند و داشتن دوتا اکانت هم اثری در این ماجرا نداره وقتی اون اکانت هکی لو بره به محض اتصال کنسول به نت شناسایی و قفل میشه. مسلما تا وقتی به نت وصل نشوید قفل یا بن هم نمی‌شوید

آقا جدیدا هر بار انلاین میشم کنسول تو acc نمیره باید دستی وارد شم sing out هم کردم بازم نمیشه
بعد مودمو خاموش روشن کردم تو تست کانکشت اینترنت کانکشن و اکثر مواقع فیلد میزنه
چه با لن چه وای فای
ولی نت رو گوشی وصله
تو بازی هم میرم اکانتمو نمیشناسه همه اطلاعاتم میپره
نت هم مخابراته
الان مشکل چیه؟

سلام.دوستان من میخوام دیویژن۲ بازی کنم و پی سی هم ندارم یجا خوندم که بخوای از طریق نت موبایل vpn شیر کنی باید گوشی روت بشه منم گوشیم روت نمیشه کسی آموزش کاملی بلد به ماهم بگه

من اکانتم با یکی شره و الان وقتی کنسولو روشن میکنم بازیام قفله و نتم وصله ولی قفل نمیره تا restore لایسنس نکنم! مشکل چیه؟ آپدیت چکم میدم برا بازیا وصل نمیشه هیچی نمیگه همینجوری تو لود میمونه!

من اکانتم با یکی شره و الان وقتی کنسولو روشن میکنم بازیام قفله و نتم وصله ولی قفل نمیره تا restore لایسنس نکنم! مشکل چیه؟ آپدیت چکم میدم برا بازیا وصل نمیشه هیچی نمیگه همینجوری تو لود میمونه!
تست كانكشن

• Like
Reactions: J. Constantine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or