هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من میخوام یه ps4 کپی خور دسته دو بخرم
باید به چه مواردی توجه کنم که سرم کلاه نره و یه دستگاه خوب بخرم؟
هیچ اطلاعاتی راجبش ندارم و اینکه یه جا دیدم دستگاه با ورژن 5.55 کپی خور برای فروشه مگه تا 5.05 کپی خور نشده فقط؟
معایب دستگاه های کپی خور چیه؟ راحت میشه باهاشون بازی کرد و بازیهارو تموم کرد؟

بچه ها ps4 میخریم همشون یه بازی و هندزفری داخلشون دارن؟ یا میتونه نداشته باشه؟ یا برداشتن از روش؟

دوستان من میخوام یه ps4 کپی خور دسته دو بخرم
باید به چه مواردی توجه کنم که سرم کلاه نره و یه دستگاه خوب بخرم؟
هیچ اطلاعاتی راجبش ندارم و اینکه یه جا دیدم دستگاه با ورژن 5.55 کپی خور برای فروشه مگه تا 5.05 کپی خور نشده فقط؟
معایب دستگاه های کپی خور چیه؟ راحت میشه باهاشون بازی کرد و بازیهارو تموم کرد؟
معایبش اینه بعضی وقتها یهو کنسول خاموش میشه و اینکه آپدیت با یارو نمیتونی داشته باشی

دوستان بعضی جاها خوندم که برای داشتم کیفیت 4k رو پرو باید تنظیمش کرد.درسته؟
مگه تی وی 4k باشه خود پرو تصویری که میده 4k نمیشه؟
برو تو قسمته ستینگ بعد وارد قسمت صدا و تصویر شو . اونجا میتونی رزولیشنه موردنظرتو بزنی . اگه رو اتومات باشه یعنی اینکه روی هر تیوی و مانیتوری وصل کنی خودش خودکار تنظیم میشه

سلام دوستان
نمی دونم اینجا تاپیک مناسبیه یا نه
چند روز پیش یکی ایمیل اکانت psn من رو عوض کرده
حتی two step verification فعال بوده!! اول یه ایمیل برام اومده که two step verification غیر فعال شد بعد یه ایمیل اومده که sign in ID changed
چند هفته است که اصلا کنسول رو روشن نکردم
پ.ن: اکانت هم برای یکی بوده و تقریبا 10 ماه پیش ازش خریدم ایمیل رو عوض کردم وایمیل خودمو فعال کردم و کنسول طرف هم deactive کردم، رمز هم عوض کردم یه چیز پیچیده گذاشتم
الآن من چیکار می تونم بکنم؟ 2 ساعت توی سایت سونی دنبال یه ایمیل گشتم نبود که نبود

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

سلام دوستان
نمی دونم اینجا تاپیک مناسبیه یا نه
چند روز پیش یکی ایمیل اکانت psn من رو عوض کرده
حتی two step verification فعال بوده!! اول یه ایمیل برام اومده که two step verification غیر فعال شد بعد یه ایمیل اومده که sign in ID changed
چند هفته است که اصلا کنسول رو روشن نکردم
پ.ن: اکانت هم برای یکی بوده و تقریبا 10 ماه پیش ازش خریدم ایمیل رو عوض کردم وایمیل خودمو فعال کردم و کنسول طرف هم deactive کردم، رمز هم عوض کردم یه چیز پیچیده گذاشتم
الآن من چیکار می تونم بکنم؟ 2 ساعت توی سایت سونی دنبال یه ایمیل گشتم نبود که نبود

Sent from my LG-H860 using Tapatalk
با استفاده از کدهای ریکاوری برگردونده

درود
دوستان کجا میتونم در مورد کپس خور کردن PS4 اطلاعات کسب کنم من کنسولم رو یه دو ماه پیش اپدیت کردم نمیدونستم کپی خور شده الان چیکار باید بکنم ؟ راهی هست براش سوال دیگه این که بازی های جدید رو میشه کپی بازی کرد ؟
پیشاپیش ممنون

دوستان امکان این وجود داره که صدای ps4 رو بندازم روی سینمای خانواده از شیش کانال صدا بگیرم؟
فقط مشکلم اینه که این مجموعه باندا به یه دستگاه دیگه وصله و اینا در مجموع با تلویزیون در ارتباطن!
من این دستگاه که سامسونگ هم هست روشن کردم تنظیمات ps4 رو هم عوض کردم تلویزیون رو هم گذاشتم که از این دستگاه صدا بگیره ولی نشد! این امکان پذیر هست؟ آخه عملا هیچ ارتباطی بین ps4 و این دستگاهه که به تلویزیون وصله نیست اگر کسی از شیش کانال صدا میگیره بهم بگه چه جوری

سلام دوستان من مییخوام با PSX آپدیت بازی رینبو رو بریزم و به خاطر این که از سایت آسیا دی ال میزنم ترافیک رایگانه ولی آپدیت 36 گیگه اگه از سایت بزنم در حالی که از خود PS4 فقط1گیگ آپدیت داده.واسه این موقع ها راهی به جز دانلود همه پارت ها از سایت نیست؟میشه همشو دانلود نکرد و یه راهی پیدا کرد؟ لطفا یه راهنمایی بکنید.ممنون

سلام دوستان من مییخوام با PSX آپدیت بازی رینبو رو بریزم و به خاطر این که از سایت آسیا دی ال میزنم ترافیک رایگانه ولی آپدیت 36 گیگه اگه از سایت بزنم در حالی که از خود PS4 فقط1گیگ آپدیت داده.واسه این موقع ها راهی به جز دانلود همه پارت ها از سایت نیست؟میشه همشو دانلود نکرد و یه راهی پیدا کرد؟ لطفا یه راهنمایی بکنید.ممنون
نه راهی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or