هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان.
از یه بنده خدایی(که مغازه دار بود) شنیدم اگر میخوای دسته رو بفروشی یا به به نفر دیگه بدی که استفاده کنه حتما باید دسته رو ریست کنی . و اگر این کارو نکنی اون کسی که ازت دسته رو گرفته میتونه وارد اکانتت بشه...چون اطلاعات اکانت شامل رمز و ... روش ذخیره شده.
حالا واقعا همچین چیزی درسته؟

• Like
Reactions: abo3bsa20
سلام دوستان.
از یه بنده خدایی(که مغازه دار بود) شنیدم اگر میخوای دسته رو بفروشی یا به به نفر دیگه بدی که استفاده کنه حتما باید دسته رو ریست کنی . و اگر این کارو نکنی اون کسی که ازت دسته رو گرفته میتونه وارد اکانتت بشه...چون اطلاعات اکانت شامل رمز و ... روش ذخیره شده.
حالا واقعا همچین چیزی درسته؟

یکی برو بزن تو دهنش بگو چرا شما هنوز منقرض نشدین
اخه چرت پرت تا کی
نه ربطی نداره

سلام
آقا این‌ اکانت هایی که میخریم فروشنده اصرار داره بعد از اینکه بازی ها رو تو دستگاه اد کردیم و ریستور و اکتیو کردیم حتما sign out کنیم؟
واسه چی؟ خب من اگر اکتیو نکنم و بازی ها رو از توی اکانت طرف اجرا کنم چه مشکلی پیش میاد؟ مگه شبیه ظرفیت ۳ نیست؟
یا بازی رو از توی اکانت طرف اجرا کنم بعد بیام‌تو اکانت خودم و ادامه اش تو اکانت خودم بازی کنم!
منظورم اینه که چه دلیلی داره واسه کسی که همیشه به نت وصل هست اکانت که‌میخره رو sign out کنه؟
ممنون
اکانت های هکی اگه طرف همون موقع توی اکانت باشه اونو از اکانت میندازه بیرون میگه یک دستگاه دیگه وصل شده
شما فقط بازی pes و fifa میتونی توی اکانت طرف اجرا کنی توی اکانت خودت اجرا کنی و تقریبا همه بازی ها اینجوری نیستن (چند تا بازی دیگه هم هستن اینجوری هست به غیر از fifa و pes )
و وقتی هم اکانت طرف رو اکتیو و ریستور لاینس نزنی نمیتونی بازی توی اکانت خودت اجرا کنی اینجوری میشه ظرفیت 3 که برای اجرا بازی باید بری توی اکانت طرف و امکان بسته شدن اکانت زیاده

• Like
Reactions: Mehdiest

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or