aliahmadi2
کاربر سایت
از سايت استفاده كني نياز نيست
نیاز هست! یعنی بدون اینکه کنسول رو آپدیت کنی میخای بازیو بزنی توی لیست دانلود؟ امتحان کردی خودت؟
از سايت استفاده كني نياز نيست
مگه از سایت استفاده کنهنیاز هست! یعنی بدون اینکه کنسول رو آپدیت کنی میخای بازیو بزنی توی لیست دانلود؟ امتحان کردی خودت؟
سلام دوستان.
از یه بنده خدایی(که مغازه دار بود) شنیدم اگر میخوای دسته رو بفروشی یا به به نفر دیگه بدی که استفاده کنه حتما باید دسته رو ریست کنی . و اگر این کارو نکنی اون کسی که ازت دسته رو گرفته میتونه وارد اکانتت بشه...چون اطلاعات اکانت شامل رمز و ... روش ذخیره شده.
حالا واقعا همچین چیزی درسته؟
دوستان میخواستم بدونم pspro سفید 7200b با 7216b چه تفاوتی داره ؟
دوست عزیز اونوقت 7200 جایه ضبدر با دایره عوض شده مثل ریجن 3 یا نه ؟7200 ماله ژاپن هست
7216 ماله اروپا
کیفیت فرقی نداره اما بعضی مغازه دارا چون ماله ژاپن هست گرونتر میدن
دوست عزیز اونوقت 7200 جایه ضبدر با دایره عوض شده مثل ریجن 3 یا نه ؟
اکانت های هکی اگه طرف همون موقع توی اکانت باشه اونو از اکانت میندازه بیرون میگه یک دستگاه دیگه وصل شدهسلام
آقا این اکانت هایی که میخریم فروشنده اصرار داره بعد از اینکه بازی ها رو تو دستگاه اد کردیم و ریستور و اکتیو کردیم حتما sign out کنیم؟
واسه چی؟ خب من اگر اکتیو نکنم و بازی ها رو از توی اکانت طرف اجرا کنم چه مشکلی پیش میاد؟ مگه شبیه ظرفیت ۳ نیست؟
یا بازی رو از توی اکانت طرف اجرا کنم بعد بیامتو اکانت خودم و ادامه اش تو اکانت خودم بازی کنم!
منظورم اینه که چه دلیلی داره واسه کسی که همیشه به نت وصل هست اکانت کهمیخره رو sign out کنه؟
ممنون
اكانت ساختي؟دوستان من دیروز یه پرو خریدم بعد الان میخوام بازیهامو اپدیت کنم رو ایکنشون دکمه اپشن رو که میزنم گزینه اپدیت نمیاد . حالا باید چیکار کنم ؟
رو بازی آپشن بزن اون گزینه میادسلام
اره اکانتم انلاینه ولی بازم نمیاد