هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
من يه بازي داشتم كه پلاتش كردم الان ميخوام نسخه كاملشو بگيرم كه dlc هاشو تكميل كنم...ميخواستم بدونم تروفي هاي dlc به تروفياي اكانتم اضافه ميشه و بازي صد در صد ميشه يا بايد از اول شروع كنم تروفياي بازي هم بگيرم؟

از اول شروع نميكني ولي بسته به بازيتم داره

شما یه اکانت پلاس که بگیری روی همه ی اکانتهای کنسولت پلاس داری ولی بازیهای رایگان پلاس و تخفیفات پلاس رو فقط رو اون اکانتی که باهاش پلاس رو خریدی میتونی استفاده کنی
active as primary بزن بازيهاشو ميتونه رو بقيه اكانتها استفاده كنه

سلام دوستان کدوم سرویس دهنده اینترنت تو تهران بهترینه می‌خوام آنلاین بازی کنم ؟؟ لطفاً جواب بدید
اگه هم محلی داری گیمره از اون بپرس چی داره و راضیه یا نه ولی به طور معمول پارس آنلاین و اسیاتک

سلام خدمت همه دوستان عزیز . دستگاه من اسلیم 500 گیگ هست و دو تا سوال دارم.
1- زمانیکه دوستگاهو هکش کنیم چون نمیشه آنلاین بود دیگه نمیشه remote play بازی کرد .درسته ؟
3- چرا من زمانیکه هارد اکسترنال رو وصل میکنم زمانیکه میخوام روش بازی نصب کنم پیغام میده ؟ مجبورم روی هارد داخلیش نصب کنم و بعد منتقل کنم روی هارد اکسترنال که بعد از اینکار هم بازی اجرا نمیشه و روی لوگوی اول بازی گیر میکنه.
ممنون میشم جواب بدید

آخرین ویرایش:
سلام. دوستان من اکانتمو با یکی شریکی استفاده میکردم. الان اون طرف میخواد کنسولشو بفروشه. دقیقا چه کارایی باید انجام بده که هیچ اثری از اکانت من رو کنسولش باقی نمونه ؟ ریست فکتوری کفایت میکنه یا بهتره کارای دیگه هم انجام بده؟ الان اکانت من اکتیو هست رو کنسول طرف

سلام. دوستان من اکانتمو با یکی شریکی استفاده میکردم. الان اون طرف میخواد کنسولشو بفروشه. دقیقا چه کارایی باید انجام بده که هیچ اثری از اکانت من رو کنسولش باقی نمونه ؟ ریست فکتوری کفایت میکنه یا بهتره کارای دیگه هم انجام بده؟ الان اکانت من اکتیو هست رو کنسول طرف
اکانت رو پاک کنید شما هم پسورد اکانت عوض کنید نیاز به کاری دیگه نیست

• Like
Reactions: Arash.RG
آقا چند تا سوال در مورد این اکانت‌های ظرفیت فلان و چنان داشتم.
من تا حالا از اینا استفاده نکردم، ولی توی سایت‌ها می‌بینم ظرفیت 1 رو مثلاً 60،70 تومن می‌فروشن و می‌خواستم ببینم این ظرفیت دزدی (یا هر اسمی روش بذاریم) محسوب میشه؟ یعنی از اون حالت‌هایی هست که یه بنده خدایی بازی رو خریده و خودش خبر نداره که ما داریم استفاده می‌کنیم؟ آخه یادمه یه زمانی بحث این جور چیزها بود! :دی
اگه این‌طوری نیست و مشکلی از این نظر نداره، ماجرای ضمانت چیه؟ منظور فقط برای وقتی هست که آنلاین بشیم و بازی بپره؟ یا ممکنه فقط آفلاین باشیم ولی یه دفعه بازی بترکه؟
بعد این قضیه آنلاین شدن فقط برای همون بازی هست یا کل PS4؟ مثلاً Detroit ظرفیت 1 رو دارم، ولی با همون اکانتی که Detroit رو بازی می‌کنم آنلاین میشم و میرم توی GT Sport. این طوری Detroit هم به فنا میره؟

آقا چند تا سوال در مورد این اکانت‌های ظرفیت فلان و چنان داشتم.
من تا حالا از اینا استفاده نکردم، ولی توی سایت‌ها می‌بینم ظرفیت 1 رو مثلاً 60،70 تومن می‌فروشن و می‌خواستم ببینم این ظرفیت دزدی (یا هر اسمی روش بذاریم) محسوب میشه؟ یعنی از اون حالت‌هایی هست که یه بنده خدایی بازی رو خریده و خودش خبر نداره که ما داریم استفاده می‌کنیم؟ آخه یادمه یه زمانی بحث این جور چیزها بود! :دی
اگه این‌طوری نیست و مشکلی از این نظر نداره، ماجرای ضمانت چیه؟ منظور فقط برای وقتی هست که آنلاین بشیم و بازی بپره؟ یا ممکنه فقط آفلاین باشیم ولی یه دفعه بازی بترکه؟
بعد این قضیه آنلاین شدن فقط برای همون بازی هست یا کل PS4؟ مثلاً Detroit ظرفیت 1 رو دارم، ولی با همون اکانتی که Detroit رو بازی می‌کنم آنلاین میشم و میرم توی GT Sport. این طوری Detroit هم به فنا میره؟
ببین اونی که شخصی که نفهمه ما از اکانتش استفاده می‌کنیم اکانت هکی هست
اکانت قانونی سه تا ظرفیت داره شما به یک اشاره کردی ظرفیت یک اینجوریه که وقتی یوزر پس گرفتی رفتی توی اکانت مورد نظ Active as primaryرو زدی یه بازه زمانی فرصت داری تا دانلود کنی یا دیتا بریزی بعد اون باید تیک اینترنتنو برداری و تا تموم شدن بازیت آفلاین باشی حالا آنلاین بشی چی میشه فقط بازیت قفل میشه اگه اکانت قانونی باشه فقط همین مورد رو بدنبال داره حالا چی میشه اینجوری میشه؟ هیچی هر اکانت یه دونه Active as primary داره که فقط رویه کنسول نصب میشه و باعث میشه اون بازی‌های اون اکانت رو بقیه هم اجرا بشن اگه اون Active as primaryرو نزنی جز فیفا وpesاون بازی رو بقیه اکانتها اجرا نمیشه حالا شما زدی و چرا من میگم بازه زمانی داری بعد آفلاین باید بشی تا وقتی تموم میکنی؟ خیلی ساده هست فروشنده میره دی اکتیو ال میزنه به محض اینکه آنلاین کنی حتی تو اون اکانت نری کنسولت میفهمه و بازیت قفل میشه پس باید آفلاین باشی تا وقتی اون بازیو تموم کردی
خب حالا که متوجه شدی دو تا ظرفیت دو و سه هم توضیح میدم ظرفیت سه همونی هست که aapنداره یعنی نمیتونی تو اکانت خودت اون بازیو بازی کنی و باید همشم به نت وصل باشی ظرفیت دو هم همونی هست کهaapداره ولی نیازی نداری آفلاین باشی به نت هم نیاز نداری هرکار دوست داری میکنی هم آفلاین هم آنلاین تو اکانت خودت میزنی عین دیسک بهترین ظرفیت همون دو هست و گرونترین ظرفیت

ببین اونی که شخصی که نفهمه ما از اکانتش استفاده می‌کنیم اکانت هکی هست
اکانت قانونی سه تا ظرفیت داره شما به یک اشاره کردی ظرفیت یک اینجوریه که وقتی یوزر پس گرفتی رفتی توی اکانت مورد نظ Active as primaryرو زدی یه بازه زمانی فرصت داری تا دانلود کنی یا دیتا بریزی بعد اون باید تیک اینترنتنو برداری و تا تموم شدن بازیت آفلاین باشی حالا آنلاین بشی چی میشه فقط بازیت قفل میشه اگه اکانت قانونی باشه فقط همین مورد رو بدنبال داره حالا چی میشه اینجوری میشه؟ هیچی هر اکانت یه دونه Active as primary داره که فقط رویه کنسول نصب میشه و باعث میشه اون بازی‌های اون اکانت رو بقیه هم اجرا بشن اگه اون Active as primaryرو نزنی جز فیفا وpesاون بازی رو بقیه اکانتها اجرا نمیشه حالا شما زدی و چرا من میگم بازه زمانی داری بعد آفلاین باید بشی تا وقتی تموم میکنی؟ خیلی ساده هست فروشنده میره دی اکتیو ال میزنه به محض اینکه آنلاین کنی حتی تو اون اکانت نری کنسولت میفهمه و بازیت قفل میشه پس باید آفلاین باشی تا وقتی اون بازیو تموم کردی
خب حالا که متوجه شدی دو تا ظرفیت دو و سه هم توضیح میدم ظرفیت سه همونی هست که aapنداره یعنی نمیتونی تو اکانت خودت اون بازیو بازی کنی و باید همشم به نت وصل باشی ظرفیت دو هم همونی هست کهaapداره ولی نیازی نداری آفلاین باشی به نت هم نیاز نداری هرکار دوست داری میکنی هم آفلاین هم آنلاین تو اکانت خودت میزنی عین دیسک بهترین ظرفیت همون دو هست و گرونترین ظرفیت
حالا یه سوال ی اکانت دست سه نفره حالا اگه رمزو ... رو عوض کنی چی ؟ نباید دست بزنی کلا ؟ خو اگه از بین این سه نفر یکی رمزو مثلا عوض کنه از کجا میشه فهمید کی بوده اینطوری ظرفیت ما هم که به درک میره ؟ یا کلا اشتباه متوجه شدم ؟؟
بعد اینکه کدوم سایتا مطمین هستن که ازین روش بازی بگیریم ؟
بعد اگه شیر میکنی اون بازی رو چیزایی که تو اکانت خودمون هم هست واس اون اکانت شیر میشه ؟ یعنی اون دو نفر دیگه دسترسی که ندارن به بازی های اکانت ما مثلا ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or