هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خب آنلاین شو انتقال بده برا چی بپره؟
خوب مشکل همینجاست دوست گلم . اگه انلاین شم سیو بازیهام میپره . ببین الان من دوتا اکانت دارم یکیش اسمش ps4 هست اونیکی جک کوپر بعد سیوهام تو اکانتیه که اسمش ps4 هست . حالا که میخوام سیوهام رو از همین اکانت انتقال بدم میگه باید انلاین شی . بعد من با این اکانت اصلا به psn وصل نمیشم درواقعا با اونیکی اکانتم به psn وصل میشم . اونوقت اگه با اکانتم ps4 که اصلا انلان نیست و افلاین درست شده بخوام وصل شم سیوهام میپره به این صورت که اکانته جک کوپرم میاد رو این اکانتم که اسمش ps4 هست و اکانته ps4م از بین میره . حالا موندم چیکار کنم:D

سلام دوستان یک از خدا بی خبری روی این دیسک رو غلط‌گیری کرده بود منم با ناخن تراشیدمش و این قسمت کاور روی دیسک رفت، اسیبی به درایو میزنه ؟ عکسش رو هم این زیر میزارم

ها
خوب مشکل همینجاست دوست گلم . اگه انلاین شم سیو بازیهام میپره . ببین الان من دوتا اکانت دارم یکیش اسمش ps4 هست اونیکی جک کوپر بعد سیوهام تو اکانتیه که اسمش ps4 هست . حالا که میخوام سیوهام رو از همین اکانت انتقال بدم میگه باید انلاین شی . بعد من با این اکانت اصلا به psn وصل نمیشم درواقعا با اونیکی اکانتم به psn وصل میشم . اونوقت اگه با اکانتم ps4 که اصلا انلان نیست و افلاین درست شده بخوام وصل شم سیوهام میپره به این صورت که اکانته جک کوپرم میاد رو این اکانتم که اسمش ps4 هست و اکانته ps4م از بین میره . حالا موندم چیکار کنم:D
یه ایدی دیگه براش بساز وقتی میپرسه بزنم رو این ایدی بگو نه

• Like
Reactions: Jack cooper
سلام
اگه دستگاه روی سطح شیبدار بزارم واسه دستگام مشکل پیش میاد؟
سلام
بله روی هارد و روی دیسکت مشکل پیدا می کنه بهتر که روی سطح صاف باشه و زیرش هم قالی و یا چیزه گرم کننده نباشه بهتره

حدود 2 سال میشه . سرویس برد ؟ مطمئنی . دو نفر گفتن ریبون زیر ذعالی باید عوض بشه یه 100 تومانی خرجشه !
میخواهم مطمئن بشم مشکل از چیه قطعه رو تهیه کنم . خودم قبلا انالوگش مشکل داشت عوض کردم اما این مشکل رو دقیقا نمیدونم از چیه
خوب دیگه این دسته دیگه عمرشو کرده باید بیخیالش شی چون هر دسته تا سه بار ارزش عوض کردن رو داره و اگر هی عوض کنی بیشتر چیزهای دیگه اش خراب میشن و ارزش نداره و بهتر که دسته
اره بابا ذغال کجا بود پشت ال 2 و ار 2 یه برد سبز رنگ پلاستیکی هست معمولا اون خراب میشه و اگر هم بخواهی عوض کن برد چینی روش میذارن
در کل پیشنهاد من اینه که یه دسته دیگه بخر بهتره
مرسی

• Like
Reactions: str4610
سلام دوستان یک از خدا بی خبری روی این دیسک رو غلط‌گیری کرده بود منم با ناخن تراشیدمش و این قسمت کاور روی دیسک رفت، اسیبی به درایو میزنه ؟ عکسش رو هم این زیر میزارم
آسیب نمیزنه ولی به مرور بازی دیگه اجرا نمیشه میتونی هرچه زودتر آبش کن

• Like
Reactions: hhhh4736
دوستان سلام
سال نو مبارک
من یه سوال دارم
رو کنسول 2 تا اکانت دارم
راهی هست که یدونه پلاس بخرم برا یکیشون و اونیکی هم پلاس بشه
یا باید برا هرکدوم پلاس یکساله جداگانه بگیرم ؟
ممنونم

دوستان سلام
سال نو مبارک
من یه سوال دارم
رو کنسول 2 تا اکانت دارم
راهی هست که یدونه پلاس بخرم برا یکیشون و اونیکی هم پلاس بشه
یا باید برا هرکدوم پلاس یکساله جداگانه بگیرم ؟
ممنونم
شما یه اکانت پلاس که بگیری روی همه ی اکانتهای کنسولت پلاس داری ولی بازیهای رایگان پلاس و تخفیفات پلاس رو فقط رو اون اکانتی که باهاش پلاس رو خریدی میتونی استفاده کنی

• Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
سلام دوستان ، Fifa19 به صورت پیشفرض روی چه فریموری اجرا میشه ؟
الان دستگاه روی 5.55 هستش بدون اتصال به اینترنت اگر دیسک fifa19 رو اجرا کنم بازم اپدیت میشه یا روی 5.55 میمونه ؟
و اینکه کسی اکانت پلاس هکی استفاده کرده ؟ psn بن نمیشه ؟

سلام دوستان ، Fifa19 به صورت پیشفرض روی چه فریموری اجرا میشه ؟
الان دستگاه روی 5.55 هستش بدون اتصال به اینترنت اگر دیسک fifa19 رو اجرا کنم بازم اپدیت میشه یا روی 5.55 میمونه ؟
و اینکه کسی اکانت پلاس هکی استفاده کرده ؟ psn بن نمیشه ؟
نه نیازی به اپدیت نیست روی همون فریمور اجرا میشه
پلاس هکی هم بن نمیشه ولی برای استفاده باید دستگاه اپدیت باشه

سلام
من يه بازي داشتم كه پلاتش كردم الان ميخوام نسخه كاملشو بگيرم كه dlc هاشو تكميل كنم...ميخواستم بدونم تروفي هاي dlc به تروفياي اكانتم اضافه ميشه و بازي صد در صد ميشه يا بايد از اول شروع كنم تروفياي بازي هم بگيرم؟

درود
میخوام دسته رو باز کنم و آنالوگش رو در بیارم و تمییر کنم. پیچ و مهره هاش خیلی زیاده یا کمه و سر و هم کردنش آسونه؟

دردسر زیاد نیست ولی خب کم نیست فیلم هاش توی یوتوب هست میتونید نکاه کنید ببیند می تونید باز کنید یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or