Jack cooper
کاربر سایت
میخوام به فلش انتقال بدم نه اکانت دیگه . حالا راهی داره یا نه ؟سیو قابل انتقال نیست بین اکانتها
میخوام به فلش انتقال بدم نه اکانت دیگه . حالا راهی داره یا نه ؟سیو قابل انتقال نیست بین اکانتها
خب آنلاین شو انتقال بده برا چی بپره؟میخوام به فلش انتقال بدم نه اکانت دیگه . حالا راهی داره یا نه ؟
خوب مشکل همینجاست دوست گلم . اگه انلاین شم سیو بازیهام میپره . ببین الان من دوتا اکانت دارم یکیش اسمش ps4 هست اونیکی جک کوپر بعد سیوهام تو اکانتیه که اسمش ps4 هست . حالا که میخوام سیوهام رو از همین اکانت انتقال بدم میگه باید انلاین شی . بعد من با این اکانت اصلا به psn وصل نمیشم درواقعا با اونیکی اکانتم به psn وصل میشم . اونوقت اگه با اکانتم ps4 که اصلا انلان نیست و افلاین درست شده بخوام وصل شم سیوهام میپره به این صورت که اکانته جک کوپرم میاد رو این اکانتم که اسمش ps4 هست و اکانته ps4م از بین میره . حالا موندم چیکار کنمخب آنلاین شو انتقال بده برا چی بپره؟
یه ایدی دیگه براش بساز وقتی میپرسه بزنم رو این ایدی بگو نهخوب مشکل همینجاست دوست گلم . اگه انلاین شم سیو بازیهام میپره . ببین الان من دوتا اکانت دارم یکیش اسمش ps4 هست اونیکی جک کوپر بعد سیوهام تو اکانتیه که اسمش ps4 هست . حالا که میخوام سیوهام رو از همین اکانت انتقال بدم میگه باید انلاین شی . بعد من با این اکانت اصلا به psn وصل نمیشم درواقعا با اونیکی اکانتم به psn وصل میشم . اونوقت اگه با اکانتم ps4 که اصلا انلان نیست و افلاین درست شده بخوام وصل شم سیوهام میپره به این صورت که اکانته جک کوپرم میاد رو این اکانتم که اسمش ps4 هست و اکانته ps4م از بین میره . حالا موندم چیکار کنم
دوستان هیچکس راه حلی نداشت ؟
سلامسلام
اگه دستگاه روی سطح شیبدار بزارم واسه دستگام مشکل پیش میاد؟
خوب دیگه این دسته دیگه عمرشو کرده باید بیخیالش شی چون هر دسته تا سه بار ارزش عوض کردن رو داره و اگر هی عوض کنی بیشتر چیزهای دیگه اش خراب میشن و ارزش نداره و بهتر که دستهحدود 2 سال میشه . سرویس برد ؟ مطمئنی . دو نفر گفتن ریبون زیر ذعالی باید عوض بشه یه 100 تومانی خرجشه !
میخواهم مطمئن بشم مشکل از چیه قطعه رو تهیه کنم . خودم قبلا انالوگش مشکل داشت عوض کردم اما این مشکل رو دقیقا نمیدونم از چیه
شما یه اکانت پلاس که بگیری روی همه ی اکانتهای کنسولت پلاس داری ولی بازیهای رایگان پلاس و تخفیفات پلاس رو فقط رو اون اکانتی که باهاش پلاس رو خریدی میتونی استفاده کنیدوستان سلام
سال نو مبارک
من یه سوال دارم
رو کنسول 2 تا اکانت دارم
راهی هست که یدونه پلاس بخرم برا یکیشون و اونیکی هم پلاس بشه
یا باید برا هرکدوم پلاس یکساله جداگانه بگیرم ؟
ممنونم
نه نیازی به اپدیت نیست روی همون فریمور اجرا میشهسلام دوستان ، Fifa19 به صورت پیشفرض روی چه فریموری اجرا میشه ؟
الان دستگاه روی 5.55 هستش بدون اتصال به اینترنت اگر دیسک fifa19 رو اجرا کنم بازم اپدیت میشه یا روی 5.55 میمونه ؟
و اینکه کسی اکانت پلاس هکی استفاده کرده ؟ psn بن نمیشه ؟
درود
میخوام دسته رو باز کنم و آنالوگش رو در بیارم و تمییر کنم. پیچ و مهره هاش خیلی زیاده یا کمه و سر و هم کردنش آسونه؟