هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام وقت بخیر یک سوال در موردتروفی دارم.
من یک اکانت در کنسولم ساختم و یک بازی دیسک گرفتم و بازی کردم چند مرحله رفتم چند تروفی باز شد.بنا به دلیلی مجبور شدم سیو بازی رو پاک کنم و از اول بازی کنم(New Game) اما مشکلی که هست اون تروفی هایی که اول باز شد دیگه باز نشد و پیام پاپ آپش نیومد.دلیل چیه؟

تشکر.

سلام
همین چن ساعته یه خبری اومد برای ریموت پلی بازی کردن پلی استیشن4 روی دستگاه های ای او اس
سوالی که دارم این به چه نحوی کار میکنه ؟این همون سیستمه کلود هستش یا فرق داره ؟میخوام ببینم همون روشی هست ک بازی تو سرورها اجرا میشه یا نه فرق داره با اون
یه توضیحی بدین
اپلیکیشنش هم منتشر شد تو اپ استور

بچه ها کوچکترین امکانی نداره که نسل بعد 8k باشه؟؟

نه امکانش نیست چون الان قویترین کارت گرافیک ها هم به زور جواب فریم رو میدن

سلام
سرعت دانلود دیتا روی کنسول و پی سی یکسان هست؟؟؟
نه یکی نیست توی کنسول شما با تک کانکشن دانلود میکنید ولی اگه تک کانکشنتون خوب باشه فرقی چندانی نمیشه

• Like
Reactions: Delux1
سلام وقت بخیر یک سوال در مورد تروفی دارم.
من یک اکانت در کنسولم ساختم و یک بازی دیسک گرفتم و بازی کردم چند مرحله رفتم چند تروفی باز شد.بنا به دلیلی مجبور شدم سیو بازی رو پاک کنم و از اول بازی کنم(New Game) اما مشکلی که هست اون تروفی هایی که اول باز شد دیگه باز نشد و پیام پاپ آپش نیومد.دلیل چیه؟
تشکر.
سلام ، قبلا گرفتینشون ، لازم نیست دوباره بگیرید.

• Like
Reactions: Hosd
سلام
میگم انگار این آپدیت جدید یه مشکلی داره چون دستگاه برای اولین بار خود به خود خاموش شد بدون هیچی اروری نه کنسول هک شدست نه بازیه هکی دارم
بعد آپدیت اینطوری شد بنظرتون از آپدیته یا مشکل چیز دیگست؟

سلام
من برای انتقال دیتا از شیر کردن اینترنت 4g گوشی روی لب تاپم و اتصال کابل لن مستقیم به کنسول استفاده میکنم ولی در بهترین حالت سرعت انتقالم ۱۲ مگ هست چیکار کنم سرعتم بالاتر بره واقعا احتیاج دارم چون گیم نت دارم برا بچه ها بازی میریزم خیلی معطل میشن کابل cat5 داشتم ۱۲ مگ بودرفتم cat6 خریدم ۱۵ تومن انگار همون cat5 هست روش فقط نوشته cat6 یعنی ممکنه از بی کیفیت بودن کابلای من باشه یا مشکل جای دیگه هست؟

دوستان درباره مقایسه دو مدل کنسول پرو 7116B و 7216B دارم میدونیم که مدل جدید صدای کمتری تولید میکنه و در عوض گرمای بیشتر میخواستم بدونم تفاوت عمده ای بین این دو کنسول هست یا مدل پاورشون با توجه به تغییر نوع کابل برق هم تغییر کرده؟؟

رفتم بازار.کلش رو زیر و رو کردم.کنسول نو 1 ترابایت فریمور 5.05 گیرم نیومد.
فقط یه دونه 1216 1 ترابایت سری اخر مدل FAT داشت.اکبند کاملا کپی خور.و یه دونه مپی خور اکبند اسلیم 1 ترابایت که میگفت 4300 با بازی ! گفتم بازی نمیخوام.گفت سود من تو بازیه !
نظرتون چیه ؟ کدوم یکی رو بگیرم ؟
دوست عزیز سلام. منم مشکل شمارو دارم. یک دستگاه ps4 pro دارم با فریمور 5.56. میخام بفروشم و یک دستگاه آکبند دیگه بخرم که بتونم هک کنم. بازار چه خبر بود ؟ میشه یک دستگاه ps4 pro آکبند پیدا کرد گه فریمورش 5.05 یا کمتر باشه یا کلا بی خیال این قضیه بشم ؟؟؟؟؟؟ نسخه های تو بازار 7116B , 7216B هست.

سلام دوستان
یه مشکلی چند روزه اعصابمو بهم ریخته و حل نمیشه
من الان برای apex قندشکن وصل میکنم تا بازی کنم
نتم مخابراته و کنسول به طور عادی همیشه با nat تایپ 2 وصل میشه
ولی بعضی از سرویسای خوب قندشکن مثل کریــو یا پی پی تی پی رو که کانکت میکنم شیر میکنم رو lan ، نت تایپ failed میشه!
چه کنیم به نظر شما؟ ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
بعضی وقت ها وسط بازی یکم که به دسته فشار میارم کلید های R2 یا L2 گیر میکنه باید فشار بیارم به دسته تا درست بشه مشکل چیه ؟ ریبون زیر ذغال یا قاب داخل دسته یا کلا یه چیزه دیگس ؟ ممنون میشم کسی اطلاع داره راهنمایی کنه

• Like
Reactions: se.phi.roth

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or