بچه ها کوچکترین امکانی نداره که نسل بعد 8k باشه؟؟
نه یکی نیست توی کنسول شما با تک کانکشن دانلود میکنید ولی اگه تک کانکشنتون خوب باشه فرقی چندانی نمیشهسلام
سرعت دانلود دیتا روی کنسول و پی سی یکسان هست؟؟؟
سلام ، قبلا گرفتینشون ، لازم نیست دوباره بگیرید.سلام وقت بخیر یک سوال در مورد تروفی دارم.
من یک اکانت در کنسولم ساختم و یک بازی دیسک گرفتم و بازی کردم چند مرحله رفتم چند تروفی باز شد.بنا به دلیلی مجبور شدم سیو بازی رو پاک کنم و از اول بازی کنم(New Game) اما مشکلی که هست اون تروفی هایی که اول باز شد دیگه باز نشد و پیام پاپ آپش نیومد.دلیل چیه؟
تشکر.
دوست عزیز سلام. منم مشکل شمارو دارم. یک دستگاه ps4 pro دارم با فریمور 5.56. میخام بفروشم و یک دستگاه آکبند دیگه بخرم که بتونم هک کنم. بازار چه خبر بود ؟ میشه یک دستگاه ps4 pro آکبند پیدا کرد گه فریمورش 5.05 یا کمتر باشه یا کلا بی خیال این قضیه بشم ؟؟؟؟؟؟ نسخه های تو بازار 7116B , 7216B هست.رفتم بازار.کلش رو زیر و رو کردم.کنسول نو 1 ترابایت فریمور 5.05 گیرم نیومد.
فقط یه دونه 1216 1 ترابایت سری اخر مدل FAT داشت.اکبند کاملا کپی خور.و یه دونه مپی خور اکبند اسلیم 1 ترابایت که میگفت 4300 با بازی ! گفتم بازی نمیخوام.گفت سود من تو بازیه !
نظرتون چیه ؟ کدوم یکی رو بگیرم ؟
دیسک بخری کافیه. برای انلاین بازی کردن هم باید پلاس داشته باشی.سلام. یه سوال دارم درمورد بازی pubg ps4. اگه دیسک بازی را بخرم کافیه یا باید اکانت هم بخر برای بازی؟