هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خب ببین لازم نیست همه ی بازیها رو بخری.مثلا من خودم دو سه تا بازی رو ظرفیت 3 خریدم که خیلی میصرفه و یکی دو تا بازی اکانت هکی خریدم که اونم خیلی خوب بود و بازی قانونی هم تخفیف خورد خریدم
کلش شاید 1 تومن نشد.
مگه اینکه منم همین کاری که انجام میدی انجام بدم
روی کنسولی که کپیخور نیست اکانت هکی اجرا میشه؟ یا برعکس روی کنسول کپیخور بازی اورجینال اجرا میشه؟ بعد بازی که باید اپدیت شه تا اجرا بشه روی کنسول اگه کنسول کپیخور باشه میشه بازی رو اپدیتش کرد؟

مگه اینکه منم همین کاری که انجام میدی انجام بدم
روی کنسولی که کپیخور نیست اکانت هکی اجرا میشه؟ یا برعکس روی کنسول کپیخور بازی اورجینال اجرا میشه؟ بعد بازی که باید اپدیت شه تا اجرا بشه روی کنسول اگه کنسول کپیخور باشه میشه بازی رو اپدیتش کرد؟
ببین کنسول کپی خور رو اصلا نباید به نت وصل کنی.روی کنسولی که کپی خور نیست اکانت هکی اجرا میشه.فقط مهم اینه اکانت رو از کی بخری و ایمیل اصلی باشه و سعی کن بازیهایی رو هکی بخری
که نیاز به بخش آنلاین نداشته باشه وگرنه زود قفل میشن اکثرا و البته اکانت هکی هایی که بازیهای زیادی توشه هم زود قفل میشه.

روی کنسولی که کپیخور نیست اکانت هکی اجرا میشه؟
بله میشه.
یا برعکس روی کنسول کپیخور بازی اورجینال اجرا میشه؟
بازی اورجینال فقط دیسک ورژن زیر 5.05 فکر میکنم بشه اجرا کرد. باقی موارد خیر. همونطور که دوستمون گفتن به اینترنت وصل نباید بکنید.
-
نهایتا اشاره نکردید که کنسول دارین ؟ ورژنش چنده ؟

• Like
Reactions: Black_Flag
درود
دوستان من god of war رو با اکانت هکی تو دستگاهم دارم و بخش داستانی بازی تموم شده.
اگر بازی و اکانت هکی رو پاک کنم و بصورت قانونی بازی رو بگیرم و نصبش کنم سیو ها تو اکانت شخصیم باقی میمونن؟؟؟
متاسفانه اولش که کنسول رو گرفتم اطلاعات درستی نداشتم و اکانت هکی برام ریخت فروشنده و الان میخوام پاکش کنم و قانونی خرید کنم.

بروبچ با اومدن ps5 پشتیبانی از ps4 و ps4 pro تموم میشه یا از ps4 pro تا یه مدت ساپورت میشه؟
داداش هنوز خیلی طول میکشه تا بیاد
اگه بیاد هم تا چند سال ساپورت میشه. پرو و معمولی

درود
دوستان من god of war رو با اکانت هکی تو دستگاهم دارم و بخش داستانی بازی تموم شده.
اگر بازی و اکانت هکی رو پاک کنم و بصورت قانونی بازی رو بگیرم و نصبش کنم سیو ها تو اکانت شخصیم باقی میمونن؟؟؟
متاسفانه اولش که کنسول رو گرفتم اطلاعات درستی نداشتم و اکانت هکی برام ریخت فروشنده و الان میخوام پاکش کنم و قانونی خرید کنم.
اگه رجین اکانت قانونیت با هکی یکی باشه حتما سیو ها قابل استفادست

Last edited by a moderator:
سلام به دوستان گل
مدتیه سرعت دانلود بازی از سرور خود سونی با خود کنسول برای من کند شده شدید در صورتی که با لبتاپ و مابقی دستگاه ها سرعت فوق العادست کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه

ممنونم از جواب هاتون پیشاپیش

سلام به دوستان گل
مدتیه سرعت دانلود بازی از سرور خود سونی با خود کنسول برای من کند شده شدید در صورتی که با لبتاپ و مابقی دستگاه ها سرعت فوق العادست کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه

ممنونم از جواب هاتون پیشاپیش

مشکل اینکه که کنسول تک کانکشن هست شما ببین تک کانکشن توی لپ تاپ خوبه یا نه

• Like
Reactions: MoHammadZero
سلام ...دوستان من بخاطر هک همچنان رو ورژن 5.55 هستم و نمیخوام همچنان آپدیت کنم...میخوام دیسک بازی کارکرده بخرم... میشه چند تا بازی شوتر و اکشن که با ورژن 5.55 قابل اجرا باشه معرفی کنید؟؟؟

سلام ...دوستان من بخاطر هک همچنان رو ورژن 5.55 هستم و نمیخوام همچنان آپدیت کنم...میخوام دیسک بازی کارکرده بخرم... میشه چند تا بازی شوتر و اکشن که با ورژن 5.55 قابل اجرا باشه معرفی کنید؟؟؟
بلک اوپس 3. دبلیو دبلیو 2. بتلفیلد 1. بتلفید 4 و هر بازی ای که تا تابستون اومده...

کسی نیست کمک کنه در مورد این
"این" یعنی چی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or