هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

داداش خیلی ممنون. ینی توی تاپیک بازی های PS4 این سوالم رو بپرسم؟
نه عزیزم ، یعنی میگم اینجا تو این انجمن تاپیک اکانت هکی نداریم کلا ، اون دو راه دیگه هم مطالعه میکنی تو جاهای مختلف ، سوالت رو اینجا و جاهای مربوط میپرسی ، دوستان اگه تونستن کمک میکنن.

• Like
Reactions: Black_Flag
الان این اکانتم مشکل دار شده. و نمیاد بالا. کنسولمم هکی هست. نمیشه اکانتم رو پاک کنم باز بسازم. چه کار کنم؟
مشکل چی. یعنی چی نمیاد بالا. بگو شاید درست بشه.
غیر این هر اکانتی بسازی یا دشته باشی سیو ها کار نمیکنه.
فقط و فقط تو اون اکانتی که سیو کردی میتونی از همون سیو استفاده کنی

الان وقتی وار
مشکل چی. یعنی چی نمیاد بالا. بگو شاید درست بشه.
غیر این هر اکانتی بسازی یا دشته باشی سیو ها کار نمیکنه.
فقط و فقط تو اون اکانتی که سیو کردی میتونی از همون سیو استفاده کنی
وقتی وارد بازی های هکی میشم وقتی به خوندن سیو بازی میرسه میگه مشکل پیش اومده. و باز از اول باید برم تو اکانت. اما توی باقی اکانت ها بدون هیچ مشکلی کار میکنه

تایید دو مرحله ای رو چجوری باید فعال کنم؟
همون جوری که دوست عزیز AMIN_PASHA گفت، بایستی از طریق سایت فعال کنی، فک کنم یه همچین مسیری داره:
[Settings] > [Account Management] > [Account Information] > [Security] > [2-Step Verification] > [Set Up Now]
و یه موردی که من اشتباه گفتم، اکانت رو شما log out نکن، به صورت کلی بیا بیرون از اکانت و sign out کن.

اقایون پی اس 4 هم مثل وان هست که اگه کپیخور شده باشه به نت وصل شی قفل بشه و نشه انلاین بازی کرد؟
کلا انلاین ارزشش رو داره همون قانونی بازی ها رو بخرم یا نه؟ با توجه به اینکه خیلی از بازی ها حتما باید انلاین باشی تا بتونی بازی کنی

اقایون پی اس 4 هم مثل وان هست که اگه کپیخور شده باشه به نت وصل شی قفل بشه و نشه انلاین بازی کرد؟
کلا انلاین ارزشش رو داره همون قانونی بازی ها رو بخرم یا نه؟ با توجه به اینکه خیلی از بازی ها حتما باید انلاین باشی تا بتونی بازی کنی
اگه کپی خور بشه نمیتونی به نت وصلش کنی.والا من خودم ps3 که داشتم کپی خور بود و بازیها رو دانلود میکردم و کیف میکردم.ps4 که گرفتم دیدم چقدر اشتباه میکردم!
درسته بیشتر باید هزینه کنی ولی لذت داره همین چرخ زدن تو استور و خرید بازیها و تم و بازیهای رایگان و خلاصه همین چیزاش بهش جذابیت میده.من که راضیم بازیها رو قانونی
میگیرم و از مزایای خود کنسول هم استفاده میکنم البته هر کسی یه سلیقه ای داره.

قانونی خریدن واقعا یه حس دیگه ای داره

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

مسئله اینجاست که توی این گرونی اصلا نمیصرفه
ولی لذتش واقعا بیشتر از غیر قانونی بودنه
چون میدونی کنسول هیچ دستکاری نشده و نمیشه
فقط یه چیزه دیگه این سایتای ایرانی که بازی ها رو برای دانلود میذارن چجوریه؟ دانلود کنم بعدم از زیپ خارجشون کنم بریزم روی هارد یا باید کاره دیگه ای بکنم؟ بعد کدوم بصرفه ست خرید بازی ها از فروشگاه های ایرانی یا خرید از خود سونی یا مایکروسافت؟

فقط یه چیزه دیگه این سایتای ایرانی که بازی ها رو برای دانلود میذارن چجوریه؟ دانلود کنم بعدم از زیپ خارجشون کنم بریزم روی هارد یا باید کاره دیگه ای بکنم؟ بعد کدوم بصرفه ست خرید بازی ها از فروشگاه های ایرانی یا خرید از خود سونی یا مایکروسافت؟
کپی خور رو البته باید بیشتر راجع بهش مطالعه کنی ، کپیخور فقط ورژن پایین 5.05 اجرا میشه ، بازیها هم تا سر god of war قابل اجراست (یعنی تو حدود 6 ماه گذشته هرچی بازی اومده نمیشه روش اجرا کرد) . یعنی باید کنسولت 5.05 باشه یا باید دست دوم بخری که 5.05 باشه یا آکبندی که 5.05 باشه. این از این موضوع.
اگر این شرایط که بالا گفتم رو داری باید بری تو تاپیکهای هک ps4 سوالاتت رو بپرسی.
-
اگه شرایط بالایی رو نداری روش های دیگه هم هست مثل اکانت هکی و اکانتهای اشتراکی-ظرفیتی که اونا باید آخرین ورژن باشن و تا جدیدترین بازی ها هم روش اجرا میشه و داستانهای خودش رو داره اونم.
-
سایتهای ایرانی دو مدل دانلود میذارن ، یکی برا همون ورژن هک 5.05 . یکی هم فقط دیتا بازی رو میذارن که طرف که بازی دیجیتالی (اکانتی یا قانونی) خریده دانلود کنه بریزه روی کنسول.

آخرین ویرایش:
خب ببین لازم نیست همه ی بازیها رو بخری.مثلا من خودم دو سه تا بازی رو ظرفیت 3 خریدم که خیلی میصرفه و یکی دو تا بازی اکانت هکی خریدم که اونم خیلی خوب بود و بازی قانونی هم تخفیف خورد خریدم
کلش شاید 1 تومن نشد.

• Like
Reactions: Black_Flag
اساتید و روئسا، میشه از بازی های هکی نصب شده (ورژن 5.05) دامپ گرفت؟ یا فقط از بازی هایی که دیسکشو دارم؟ خودم فایل های نصبی رو دانلود کرده بودم از اینترنت ولی یه مشکلی پیش اومد مجبور شدم همشونو از هارد اکسترنالم پاکشون کنم...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or