هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

مدتها منتظر بودم تا بالاخره رد دد 2 تخفیف خورد.فقط بین نسخه معمولی و اسپشیالش مونده بودم که بالاخره یه گیفت 50 دلاری و کد تخفیف 20 درصدی خریدم و نسخه معمولیش و جی تی ای
رو خریداری کردم.بزنم دانلود بشه و حالشو ببرم!!

سلام.اقایون من خیلی وقته در جریان ایکس وان و پی اس 4 نبودم، اینکه فروشنده ها بازی میریزن خودشون روی هارد چجوریه؟ اگه خودم بخوام بازی بریزم؟
دروغ نگم خودم میخوام برا مشتری بازی بریزم که دیگه خوده فروشنده اصلی که کنسول رو برام میفرسته یه پول اضافی برا پک بازی ها نگیره
بعد همه ی بازی هارو میشه روی هارد کپی کرد یا نه؟ مثلا انحصاری ها یا بازی های معروف تازه ریلیز شده؟
ینی الان اینجوری تو همون مایه های کپیخور شدن بحساب میاد؟ میشه بازم انلاین بازی کرد یا چیزی خریداری کرد؟ بعد الان برتری ps4 pro و Xbox one X با ویرژن اسلیم یا وان اس چیه؟
مرسی

سلام.اقایون من خیلی وقته در جریان ایکس وان و پی اس 4 نبودم، اینکه فروشنده ها بازی میریزن خودشون روی هارد چجوریه؟ اگه خودم بخوام بازی بریزم؟
دروغ نگم خودم میخوام برا مشتری بازی بریزم که دیگه خوده فروشنده اصلی که کنسول رو برام میفرسته یه پول اضافی برا پک بازی ها نگیره
بعد همه ی بازی هارو میشه روی هارد کپی کرد یا نه؟ مثلا انحصاری ها یا بازی های معروف تازه ریلیز شده؟
ینی الان اینجوری تو همون مایه های کپیخور شدن بحساب میاد؟ میشه بازم انلاین بازی کرد یا چیزی خریداری کرد؟ بعد الان برتری ps4 pro و Xbox one X با ویرژن اسلیم یا وان اس چیه؟
مرسی
1- اگه ورژن دستگاه پایین 5.05 باشه ، کپیخور هست و تا وسط 2018 هرچی بازی هست میشه کپی کرد (تا god of war) ، که این ماجراشو باید بری تو تاپیکهای مربوطش مطالعه کنی آموزششو.
2- ورژن های بعدی دیگه کپی خور نیست ، یه اکانت هـ.ـکی (رمز و پسورد) با تعداد بازی بالا باید از تلـ.ـگرام بخری ، اینجور اکانتها ریسک قفل شدن دارن توصیه میشه آفلاین استفاده کنید.
3- روش قانونی ترش هم اکانت ظرفیتی-اشتراکی هست که برای اکانت خودت بازی میخری روی سه تا دستگاه کار میده ، دوتا آنلاین یکی آفلاین (ظرفیت1 تا 3)
برای ایکس باکس کلا مقولش فرق داره یه ترفندهای دیگه داره پر بازی میکنن ، اونم نباید آنلاین بشی و تو تاپیک های خودش باید پیگیر بشی.
-
بطور کلی باید یه چندصفحه ای از تاپیک های ps4 رو بخونید و توی اینترنت و تلـ.ـگرام (بخصوص برا اکانت هـ.ـکی) سرچ کنید که دستتون بیاد ، اینطوری نیست با توضیح همشو متوجه بشید. بحثش هم مال این تاپیک نیست.
---
ps4 pro , xbox one x قدرت پردازش کمی بیشتری دارند که تا رزولوشن 4k تصویر میدن ، روی رزولوشن FHD هم روان تر عمل میکنند و کیفیت تصویر کمی بهتری میدن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Black_Flag
خیلی ممنونم
فقط اینکه میگن بازیهای ۲۰۱۹ رو نمیتونم انجام بدم درسته ؟
بله تو کنسول کپیخور هن
از بازی God of War به بعد رو نمیتونین بازی کنین. تقریبا میشه گفت بازی هایی که از فروردین 97 به اینور اومدن رو نمیتونین بازی کنین یعنی تو این یکساله که بازی اومده نمیتونین بازی کنین
از جمله
رد دد 2
اسپایدرمن
فیفا و پِس 19
بتل 5
کالاف بلک آپس 4
و.........

یکی از آشغالترین دسته هایی که تو عمرم دیدم.کیفیت دسته و ساختش فوق العاده هستش ولی غیر آرگونومیک ترین دسته دنیا هستش.فکر کنم تو طراحیش فکر میکردن آدم 4 تا انگشت داره
دقیقا برا افرادی که دستهای کوچیکی مثل من دارن ساخته شده.
یکم دستت بزرگ یا استخوان بندیت درشت باشه به درد نمیخوره

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: impish82
1- اگه ورژن دستگاه پایین 5.05 باشه ، کپیخور هست و تا وسط 2018 هرچی بازی هست میشه کپی کرد (تا god of war) ، که این ماجراشو باید بری تو تاپیکهای مربوطش مطالعه کنی آموزششو.
2- ورژن های بعدی دیگه کپی خور نیست ، یه اکانت هـ.ـکی (رمز و پسورد) با تعداد بازی بالا باید از تلـ.ـگرام بخری ، اینجور اکانتها ریسک قفل شدن دارن توصیه میشه آفلاین استفاده کنید.
3- روش قانونی ترش هم اکانت ظرفیتی-اشتراکی هست که برای اکانت خودت بازی میخری روی سه تا دستگاه کار میده ، دوتا آنلاین یکی آفلاین (ظرفیت1 تا 3)
برای ایکس باکس کلا مقولش فرق داره یه ترفندهای دیگه داره پر بازی میکنن ، اونم نباید آنلاین بشی و تو تاپیک های خودش باید پیگیر بشی.
-
بطور کلی باید یه چندصفحه ای از تاپیک های ps4 رو بخونید و توی اینترنت و تلـ.ـگرام (بخصوص برا اکانت هـ.ـکی) سرچ کنید که دستتون بیاد ، اینطوری نیست با توضیح همشو متوجه بشید. بحثش هم مال این تاپیک نیست.
---
ps4 pro , xbox one x قدرت پردازش کمی بیشتری دارند که تا رزولوشن 4k تصویر میدن ، روی رزولوشن FHD هم روان تر عمل میکنند و کیفیت تصویر کمی بهتری میدن.
داداش خیلی ممنون. ینی توی تاپیک بازی های PS4 این سوالم رو بپرسم؟

دوستان به زبان ساده اگه سوالی که میپرسم رو توضیح بدید ممنون میشم.من الان دیجیتالی رد دد 2 رو رو اکانت خودم خریدم.
چجوری میتونم بازی رو به دوستم هم بدم بدون اینکه اکانت خودم رو داده باشم؟منظورم اینه که چجوری میتونم فقط همین بازی رد دد 2 رو
بهش بدم و با هم شریکی استفاده کنیم؟

دوستان به زبان ساده اگه سوالی که میپرسم رو توضیح بدید ممنون میشم.من الان دیجیتالی رد دد 2 رو رو اکانت خودم خریدم.
چجوری میتونم بازی رو به دوستم هم بدم بدون اینکه اکانت خودم رو داده باشم؟منظورم اینه که چجوری میتونم فقط همین بازی رد دد 2 رو
منظورت از اینکه بدون اینکه اکانت خودم رو داده باشم چیه؟!! :-?:D
چون رو اکانت خودت خریدی اکانت رو بده تا اکتیو کنه که بتونه بره تو اکانت خودش بازی کنه
اینطوری تو ظرفیت 3 میشی یعنی برای بازی نیاز به اینترنت هست تا لایسنس چک کنه
قائدتا اون میتونه بازی های دیگه ای که تو اکانتت خریدی رو هم بازی کنه و فقط به رد دد محدود نمیشه

• Like
Reactions: rabin88
حتما باید اکانت خودت رو بدی، راه دیگه ای نداره
اگه اکانت خودت رو هم بدی، اونموقع خودت برای بازی کردن باید همیشه انلاین باشی
مگه اینکه ظرفیت یک اکانتت رو بدی در اینصورت هم دوستت باید همیشه افلاین باشه. به محض انلاین شدن بازیش قفل میشه
تو تمام این موارد هم دوستت به همه محتویات اکانتت دسترسی خواهد داشت

• Like
اگه به کنسولش دسترسی داری، شما خودت اکانت رو وارد کن و از قسمت کتاب خونه فقط Red dead رو برای دانلود انتخاب کن و بعد از اون log out کن و پسورد رو در اختیارش قرار نده.
اگه دسترسی نداری و باهاش رو در وایسی هم نداری، یه تماس تصویری بگیر و مراحلو خودت آنلاین دنبال کن (یه راه مسخرس :D) فقط یادت باشه تایید دو مرحله ای رو فعال کرده باشی که احیانا نتونستی رمزو عوض کنی، اگه تلاش کرد مجدد واسه باقی بازیات وارد اکانتت شه متوجه شی.

• Like
منظورت از اینکه بدون اینکه اکانت خودم رو داده باشم چیه؟!! :-?:D
چون رو اکانت خودت خریدی اکانت رو بده تا اکتیو کنه که بتونه بره تو اکانت خودش بازی کنه
اینطوری تو ظرفیت 3 میشی یعنی برای بازی نیاز به اینترنت هست تا لایسنس چک کنه
قائدتا اون میتونه بازی های دیگه ای که تو اکانتت خریدی رو هم بازی کنه و فقط به رد دد محدود نمیشه
خب دقیقا من نمیخوام بازیهایی که تو اکانتم خریدم رو اون بازی کنه!
هیچ جوره راه نداره اون ظرفیت 3 بشه؟؟

اگه به کنسولش دسترسی داری، شما خودت اکانت رو وارد کن و از قسمت کتاب خونه فقط Red dead رو برای دانلود انتخاب کن و بعد از اون log out کن و پسورد رو در اختیارش قرار نده.
اگه دسترسی نداری و باهاش رو در وایسی هم نداری، یه تماس تصویری بگیر و مراحلو خودت آنلاین دنبال کن (یه راه مسخرس :D) فقط یادت باشه تایید دو مرحله ای رو فعال کرده باشی که احیانا نتونستی رمزو عوض کنی، اگه تلاش کرد مجدد واسه باقی بازیات وارد اکانتت شه متوجه شی.
تایید دو مرحله ای رو چجوری باید فعال کنم؟

Last edited by a moderator:
استباه کردم خب اون اگه ظرفیت 2 بشه باید با اکانت خودش بازی کنه دیگه؟بعد چجوری به بازیهای من دسترسی داره؟
بالاخره باید اکانتت رو وارد کنسولش کنه باهاش بازی ها رو بزنه دانلود کنه دیگه :|
قضیه رو داری پیچیدش میکنه :-?:D

استباه کردم خب اون اگه ظرفیت 2 بشه باید با اکانت خودش بازی کنه دیگه؟بعد چجوری به بازیهای من دسترسی داره؟
تنها راهی که میتونی بکنی اینه که تایید دو مرحله ای فعال کنی
بعد خودت اکانت رو بزنی رو کنسولش و رد دد رو بندازی دانلود و بعد از اکانت ساین اوت کنی (لاگ اوت نه دقت کن فقط ساین اوت)
اینطوری اگه بخواد بازی های دیگه ی تو رو بعدا بزاره دانلود باید ساین این بشه و چون تو تایید دو مرحله ای داری نمیتونه
برا تایید دو مرحله ای هم از سایت راحت تر میتونی فعال کنی
میری سایت sony account management
بعد با اکانت خودت ساین میشی و تو تنظیمات سکوتری گزینه فعال کردن تایید دو مرحله ای هست.
یه نکته هم بگم که سعی کن شماره همراه اول استفاده کنی. ایرانسل بعضا کد نمیاد. اگه هم بیاد پول پیامک از تو کم میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or