رفته بودی لایو فراز جون؟ دلمون تنگ شده بود برات بیا که جات بدخالیهسلام ps4 pro 7116 با 7216 چه فرقی داره ؟ کدوم پیشنهاد میشه؟
رفته بودی لایو فراز جون؟ دلمون تنگ شده بود برات بیا که جات بدخالیهسلام ps4 pro 7116 با 7216 چه فرقی داره ؟ کدوم پیشنهاد میشه؟
سلام داداش خیلی چاکریم والا نه رو pc بودم منم دلم خیلی تنگتون بود ایشالا میگیرم میامرفته بودی لایو فراز جون؟ دلمون تنگ شده بود برات بیا که جات بدخالیه
تا جایی که یادمه ورژن 7216 تو بازه زمانی رد دد اومده و احتمال زیاد ورژنش بالا باشه و نشه کپی خور کرد.سلام دوستان
من یک دستگاه PS4 Pro دارم که فریمورش 5.56 هست. برای اینکه بتونم بازی کپی بازی کنم میخام بفروشم و یک دستگاه آکبند دیگه بخرم. حالا باید 7116 بخرم یا 7216 ؟؟؟ کدومش کپی خور هست ؟؟؟؟؟ ممنون
مرسی از توضیحاتت ولی هر کاری میکنم نمیتونم با اون یوزر و پسی که بهم داده وارد اکانتش بشم!نه با این روش اصلا متوجه نمیشه
فقط یه نکته
سعی کن از همون نتی که با کنسول وصل میشی باهاش وصل بشی به سایت. چون اگه با چندتا ای پی مختلف وارد اکانت بشی احتمال ریست پسورد شدنش زیاد تر میشه
حالا نمیدونم طبع گیمری شما چطوره ولی من برا پلاس فری شده بود خریدم و اصلا نتونستم بازیش ( تحمل) کنمدوستان اهل فن بازی مافیا 3 چجوریاست؟بازی کردین؟الان تخفیف خورده شده 10 دلار بگیرم؟
چرامرسی از توضیحاتت ولی هر کاری میکنم نمیتونم با اون یوزر و پسی که بهم داده وارد اکانتش بشم!
بله میتونیددوستان برای دریافت این پلاس 14 روزه، میشه یه اکانت پی پال بسازیم و با اون 14 روزو فعال کنیم؟
مینویسه پس غلطه.اگه پس ریست شده پس چرا بازی قفل نمیشه؟چرا
چه پیغامی میده
یا ریست پس شده یا پس عوض شده
خیلی ممنون از راهنماییتون.تا جایی که یادمه ورژن 7216 تو بازه زمانی رد دد اومده و احتمال زیاد ورژنش بالا باشه و نشه کپی خور کرد.
شما برا اطمینان همون 7116 بگیر
باید علاقه داشته باشی وگرنه بازی انگار ناقصه (گرافیکی و محتوایی) و خیلی جای کار داره. نقشه بزرگ و پتانسیل بالا داره ولی عملا ماموریت ها جذابیت خاصی ندارن و کارها تکراری هستن ، جالب نشده خلاصه.دوستان اهل فن بازی مافیا 3 چجوریاست؟بازی کردین؟الان تخفیف خورده شده 10 دلار بگیرم؟
اره اگه قفل نشده باشه میتونید بازی کنید. اگه قفل بشه کل بازی قفل میشه نه فقط استوری .
-
بدون اپدیت نمیشه انلاین بازی کرد. اول اپدیت میشه بعد میتونید انلاین بازی کنید .
Sent from my LG-H870S using Tapatalk
نه اینطوری نیست. فقط مدل استفاده از اکانت فرق داره . در واقع همون اکتیو کردنش تو تنظیمات .
این قسمت متن یه کمی سخته من بهتر نمیتونم توضیح بدم :
یه اکانت رو دو کنسول کار میده ، یکیش تو تنظیمات اکتیوه که ازادی عمل افلاین انلاین داره . اون یکی اکتیو نیست فقط انلاین میشه بازی کرد . تا اینجا ظرفیت واقعی اکانت تکمیله.
گاهی اینا یه ترفند میزنن قبل همه رو یه کنسول دیگه هم اکتیو میکنن و افلاین میمونن که اینجوری اکانت سه ظرفیتی میشه.
ظرفیت اول : میتونید با اون بازی رو تو اکانت اصلی خودتون بازی کنید و پس از اکتیو شدن باید تا انتهای بازی کنسول به نت وصل نشه .
ظرفیت دوم : میتونید بازی رو تو اکانت خودتون بازی کنید . انلاین و افلاین مشکلی نداره .
ظرفیت سوم :برای بازی کردن حتما باید انلاین شد و تو خود اکانت اصلی بازی کرد .
.
Sent from my LG-H870S using Tapatalk
تو اونجایی که من تحقیق کردم مثل اینکه وژن قبلی تو مسخه های قبلی یه noise داشته روی بازی های سنگین از سمت دستگاه که اون رو هل کردی و منبع تغذیه یه تغییراتی دادند که البته تو مصرف برق فرقی نکردهسلام ps4 pro 7116 با 7216 چه فرقی داره ؟ کدوم پیشنهاد میشه؟