هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
من یک دستگاه PS4 Pro دارم که فریمورش 5.56 هست. برای اینکه بتونم بازی کپی بازی کنم میخام بفروشم و یک دستگاه آکبند دیگه بخرم. حالا باید 7116 بخرم یا 7216 ؟؟؟ کدومش کپی خور هست ؟؟؟؟؟ ممنون

سلام دوستان
من یک دستگاه PS4 Pro دارم که فریمورش 5.56 هست. برای اینکه بتونم بازی کپی بازی کنم میخام بفروشم و یک دستگاه آکبند دیگه بخرم. حالا باید 7116 بخرم یا 7216 ؟؟؟ کدومش کپی خور هست ؟؟؟؟؟ ممنون
تا جایی که یادمه ورژن 7216 تو بازه زمانی رد دد اومده و احتمال زیاد ورژنش بالا باشه و نشه کپی خور کرد.
شما برا اطمینان همون 7116 بگیر

دوستان اهل فن بازی مافیا 3 چجوریاست؟بازی کردین؟الان تخفیف خورده شده 10 دلار بگیرم؟

نه با این روش اصلا متوجه نمیشه
فقط یه نکته
سعی کن از همون نتی که با کنسول وصل میشی باهاش وصل بشی به سایت. چون اگه با چندتا ای پی مختلف وارد اکانت بشی احتمال ریست پسورد شدنش زیاد تر میشه
مرسی از توضیحاتت ولی هر کاری میکنم نمیتونم با اون یوزر و پسی که بهم داده وارد اکانتش بشم!

Last edited by a moderator:
دوستان اهل فن بازی مافیا 3 چجوریاست؟بازی کردین؟الان تخفیف خورده شده 10 دلار بگیرم؟
حالا نمیدونم طبع گیمری شما چطوره ولی من برا پلاس فری شده بود خریدم و اصلا نتونستم بازیش ( تحمل) کنم

مرسی از توضیحاتت ولی هر کاری میکنم نمیتونم با اون یوزر و پسی که بهم داده وارد اکانتش بشم!
چرا
چه پیغامی میده
یا ریست پس شده یا پس عوض شده

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: saeed_sg
باید علاقه داشته باشی وگرنه بازی انگار ناقصه (گرافیکی و محتوایی) و خیلی جای کار داره. نقشه بزرگ و پتانسیل بالا داره ولی عملا ماموریت ها جذابیت خاصی ندارن و کارها تکراری هستن ، جالب نشده خلاصه.

اره اگه قفل نشده باشه میتونید بازی کنید. اگه قفل بشه کل بازی قفل میشه نه فقط استوری .
-
بدون اپدیت نمیشه انلاین بازی کرد. اول اپدیت میشه بعد میتونید انلاین بازی کنید .

Sent from my LG-H870S using Tapatalk

نه اینطوری نیست. فقط مدل استفاده از اکانت فرق داره . در واقع همون اکتیو کردنش تو تنظیمات .

این قسمت متن یه کمی سخته من بهتر نمیتونم توضیح بدم :
یه اکانت رو دو کنسول کار میده ، یکیش تو تنظیمات اکتیوه که ازادی عمل افلاین انلاین داره . اون یکی اکتیو نیست فقط انلاین میشه بازی کرد . تا اینجا ظرفیت واقعی اکانت تکمیله.
گاهی اینا یه ترفند میزنن قبل همه رو یه کنسول دیگه هم اکتیو میکنن و افلاین میمونن که اینجوری اکانت سه ظرفیتی میشه.

ظرفیت اول : میتونید با اون بازی رو تو اکانت اصلی خودتون بازی کنید و پس از اکتیو شدن باید تا انتهای بازی کنسول به نت وصل نشه .

ظرفیت دوم : میتونید بازی رو تو اکانت خودتون بازی کنید . انلاین و افلاین مشکلی نداره .

ظرفیت سوم :برای بازی کردن حتما باید انلاین شد و تو خود اکانت اصلی بازی کرد .
.

Sent from my LG-H870S using Tapatalk

ممنون که وقت می زارین و پاسخ میدین، این سوال هنگام مشاهده همچین آگهی هایی برام بوجود اومد:

Untitled-2.jpg

این دوستمون همونطور که توی نوشته هست، گفته شخصا اکانت قانونی با گیف کارت خریدم، ظرفیت 2 رو 100 تومن می فروشم و ظرفیت 3 رو 70

با توجه به صحبت های شما، یعنی هنگام فروش یک اکانت با یوزر و پس مشخص رو در اختیار دو نفر قرار میده ؟
من خودم اکانت ظرفیت 2 خریدم، (تاییدیه دو مرحله ایشم برای همراه خودم فعال کردم) وقتی رو یک دستگاه اکتیو می کنم، برای اینکه روی دستگاه دیگه استفاده کنم، ارور میده که اکانت روی دستگاه دیگه اکتیو شده و تا از روی دستگاه قبلی دی اکتیو نکنی، روی دستگاه جدید اکتیو نمی تونی کنی !

حالا این اشخاص چطوری هست که یک اکانت رو روی دو دستگاه نصب می کنن ؟

سلام ps4 pro 7116 با 7216 چه فرقی داره ؟ کدوم پیشنهاد میشه؟
تو اونجایی که من تحقیق کردم مثل اینکه وژن قبلی تو مسخه های قبلی یه noise داشته روی بازی های سنگین از سمت دستگاه که اون رو هل کردی و منبع تغذیه یه تغییراتی دادند که البته تو مصرف برق فرقی نکرده

• Like
Reactions: El sigloBlanco
سلام دوستان لطفااااااا کمکم کنید فوررررری
این دسته PS4 من قاب فابریک جلویی اش شکسته نمیدونم از کجا تهیه اش کنم خواهش میکنم راهنماییم کنید خیلی نیازمنده کمک توووونم

ابتکار جالب یک گیمر !
امیدوارم سونی تو نسل بعدی ازین خلاقیتها بکار ببره

Untitleddfds.jpg

Untitleddf.jpg

ویدئو
PS4 LED MOD-3cBQFkkfOuA

• Like
Reactions: misagh72

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن