هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ممنون که وقت می زارین و پاسخ میدین، این سوال هنگام مشاهده همچین آگهی هایی برام بوجود اومد:
این دوستمون همونطور که توی نوشته هست، گفته شخصا اکانت قانونی با گیف کارت خریدم، ظرفیت 2 رو 100 تومن می فروشم و ظرفیت 3 رو 70
با توجه به صحبت های شما، یعنی هنگام فروش یک اکانت با یوزر و پس مشخص رو در اختیار دو نفر قرار میده ؟
من خودم اکانت ظرفیت 2 خریدم، (تاییدیه دو مرحله ایشم برای همراه خودم فعال کردم) وقتی رو یک دستگاه اکتیو می کنم، برای اینکه روی دستگاه دیگه استفاده کنم، ارور میده که اکانت روی دستگاه دیگه اکتیو شده و تا از روی دستگاه قبلی دی اکتیو نکنی، روی دستگاه جدید اکتیو نمی تونی کنی !
حالا این اشخاص چطوری هست که یک اکانت رو روی دو دستگاه نصب می کنن ؟
بله در اختیار دونفر قرار میده . روی ظرفیت سوم نمیشه Active زد اینطوریه که دونفر استفاده میکنند. درواقع یه نفر Active میکنه ، اون یکی Active نمیکنه. بین دونفر مشترک میشه .میشه این :
ظرفیت دوم : میتونید بازی رو تو اکانت خودتون بازی کنید . انلاین و افلاین مشکلی نداره . (اکتیو شده)
ظرفیت سوم :برای بازی کردن حتما باید انلاین شد و تو خود اکانت اصلی بازی کرد. (اکیتو نشده)
دقت داشته باشید فقط روی یه دستگاه قابلیت اکتیو (آنلاین و آفلاین) دارید. یه محدودیتی هم برای Active و Deactive کردن داره که نمیشه پشت هم Active و Deactive استفاده کرد. (اینو خیلی اطلاعات ندارم)
-
ضمنا اگه شما ظرفیت 2 رو خریدید فقط باید روی یک دستگاه فعال کنید ، نباید از ظرفیت سومش استفاده کنید و برای فروشنده میمونه.
اگه کل اکانت رو خریدید (ظرفیت دوم و سوم) مجازید روی 2 دستگاه استفاده کنید و دستگاه دوم همیشه آنلاین.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rouzbehfakouri
مینویسه پس غلطه.اگه پس ریست شده پس چرا بازی قفل نمیشه؟
این پسوردش عوض شده و دیگه نمیتونی وارد اکانت بشی.
قفل شدن بازی ها هم ربطی به رمز اکانت نداره. تا وقتی اکانت رو کنسول شما اکتیو هست بازیا قفل نمیشن.

دقت داشته باشید فقط روی یه دستگاه قابلیت اکتیو (آنلاین و آفلاین) دارید. یه محدودیتی هم برای Active و Deactive کردن داره که نمیشه پشت هم Active و Deactive استفاده کرد. (اینو خیلی اطلاعات ندارم)
-
هر شش ماه یک بار میشه اکانت رو از سایت دی اکتیو کرد.
البته یه باگی هم وجود داره که میشه اکانت رو وقتی از سایت دی اکتیو کردی، اکتیو بودن اکانت رو بین دو تا کنسول آخری که اکانت توش هست سوییچ کنین.

سلام دوستان لطفااااااا کمکم کنید فوررررری
این دسته PS4 من قاب فابریک جلویی اش شکسته نمیدونم از کجا تهیه اش کنم خواهش میکنم راهنماییم کنید خیلی نیازمنده کمک توووونم
بیشتر سایت ها میفروشن
اگه ببری پیش تعمیر کارهای کنسول. اونا هم میتونن از قاب دسته های خراب استفاده کنن

ممنون که وقت می زارین و پاسخ میدین، این سوال هنگام مشاهده همچین آگهی هایی برام بوجود اومد:

View attachment 101613

این دوستمون همونطور که توی نوشته هست، گفته شخصا اکانت قانونی با گیف کارت خریدم، ظرفیت 2 رو 100 تومن می فروشم و ظرفیت 3 رو 70

با توجه به صحبت های شما، یعنی هنگام فروش یک اکانت با یوزر و پس مشخص رو در اختیار دو نفر قرار میده ؟
من خودم اکانت ظرفیت 2 خریدم، (تاییدیه دو مرحله ایشم برای همراه خودم فعال کردم) وقتی رو یک دستگاه اکتیو می کنم، برای اینکه روی دستگاه دیگه استفاده کنم، ارور میده که اکانت روی دستگاه دیگه اکتیو شده و تا از روی دستگاه قبلی دی اکتیو نکنی، روی دستگاه جدید اکتیو نمی تونی کنی !

حالا این اشخاص چطوری هست که یک اکانت رو روی دو دستگاه نصب می کنن ؟
ببین شما اکانت رو که تو یه دستگاه اکتیو کردین به کنار
حالا برای استفاده دستگاه دوم باید با همون اکانت بازی بازی کنین بدون اکتیو کردن تو کنسول. این همون ظرفیت ۳ میشه.
ظرفیت 3 اکتیو نمیشه به کنسول. و باید با همون اکانت بازی کنین. و چون اکتیو نیست و نمیتونه لایسنس بازی رو شناسایی کنه باید با وصل بودن نت لایسنس بازی چک بشه. واسه همینه که به نت نیاز داره و هر 45 دقیقه یک بار چک میکنه

دوستان برای دریافت این پلاس 14 روزه، میشه یه اکانت پی پال بسازیم و با اون 14 روزو فعال کنیم؟
اگه برا تخفیف خرید بازی میخوای. خیلی راحت میتونین دو روزه رایگان بگیرین

Last edited by a moderator:
سلام ps4 pro 7116 با 7216 چه فرقی داره ؟ کدوم پیشنهاد میشه؟

هیچی...فقط مدل 72 صدای کمتری داره در حد 10 دسی بل که اونم ما متوجه نمیشیم فقط با دستگاه میشه فهمید. تفاوت قیمتی ندارن من سفید مدل 72 گرفتم 5 تومن

سلام خدمت همه دوستان
من مدتها پیش نیمچه گیمر بودم ولی مدتها از گیم و کنسول دور بودم
حقیقتش مدتیه که دلم میخواد یه دونه ps4 بگیرم ولی حقیقتا هیچی در موردش نمیدونم
دلیلش هم دوری چند ساله از گیم و کنسول بازیه
اینکه این کدهایی مثل ۲۱۱۶ یا ۲۲۱۶ چیه
یا اینکه چه جوری میشه کپی خور کرد یا چیزهای اینجوری
خوشحال میشم اگر لطف کنید یا خودتون راهنمایی کنید یا مرجعی که بتونم اطلاعات مفید کسب کنم در اختیارم بزارین
ممنون از همه

دوستان میخوام هارد کنسول رو ارتقا بدم میخوام بدونم چه مشخصاتی باید داشته باشه؟ البته شنیدم هارد لبتاب هست اما میخوام بدونم هارد خود کنسول چه مارکی هست وچه مشخصاتی از لحاظ سرعت و این حرفها داره تا عین خودش رو تهیه کنم. ضمنا از لحاظ نرم افزاری بعد از تعویض آیا فقط لازمه که فریمور کامل رو از بوت فلش کنم؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

سلام خدمت همه دوستان
من مدتها پیش نیمچه گیمر بودم ولی مدتها از گیم و کنسول دور بودم
حقیقتش مدتیه که دلم میخواد یه دونه ps4 بگیرم ولی حقیقتا هیچی در موردش نمیدونم
دلیلش هم دوری چند ساله از گیم و کنسول بازیه
اینکه این کدهایی مثل ۲۱۱۶ یا ۲۲۱۶ چیه
یا اینکه چه جوری میشه کپی خور کرد یا چیزهای اینجوری
خوشحال میشم اگر لطف کنید یا خودتون راهنمایی کنید یا مرجعی که بتونم اطلاعات مفید کسب کنم در اختیارم بزارین
ممنون از همه
کدها شماره سری ساخت کنسول هستند که اونی که با یک شروع میشن مربوط به کنسول‌های فت و اونی که با دو شروع میشن اسلیم ها و هفت مربوط به پرو هستند. دو عدد بعدی هم مشخصه هرچه بالاتر باشه کنسول جدیدتر هست. مثلا اولین سری ساخته شده سری 10 هست که سال 2013 ساخته شد بعد سری 11 و بعد 12 که اخرین سری فت سال 2015 هست. بعد از اون سری اسلیم با سری 2100 شروع شدندو بهمین ترتیب. درکل زیاد فرقی باهم ندارن تنها فت های سری اولی یعنی سری ده بعلت صدای فن زیادی که دارند معمولا توصیه به خرید نمیشن. از لحاظ کپیخور هم درصورتی که ورژن نرم افزاری دستگاه 5.05 یا پایین‌تر باشه (باید حداقل یکسال اخیر اپدیت نشده باشه) قابلیت کپي خور شدن داره که در اون صورت میتونی براحتی بیش از نود درصد بازیها رو دانلود کنی و روی دستگاه بریزی و استفاده کنی.

سلام. یه سوال درمورد دسته پلی فور دارم. با انالوگ این دسته میشه مثل موس کامپیوتر نشونه گیری دقیق انجام داد؟ راستش من یه دسته متفرقه کامپیوتر دارم که اصلا با انالوگ نمیشه مثل موس دقیق هدف گیری کرد و مجبورم از موس استفاده کنم

سلام. یه سوال درمورد دسته پلی فور دارم. با انالوگ این دسته میشه مثل موس کامپیوتر نشونه گیری دقیق انجام داد؟ راستش من یه دسته متفرقه کامپیوتر دارم که اصلا با انالوگ نمیشه مثل موس دقیق هدف گیری کرد و مجبورم از موس استفاده کنم

سلام

آنالوگ دسته‌های پلی ۴ دقت بالایی دارن، حتما قبلش پیش دوست و آشنا، یا یک کلوپ بازی‌های رایانه‌ای تست کن تا دقتشون رو متوجه شی

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: ehsan250
سلام
میگم اینا چجوریه ؟ هر اکانت ی بار میشه گرفت صد در صد یا نه ؟!
شنیدم انگار محدودیتش رو کنسوله
دو روزه برا هر اکانت یه بار به راحتی میشه گرفت
روش هم به این صورته که میری بخش تنظیمات.
بعد بخش مدیریت سیو بازی ها
بعد اپلود سیو تو کلاد رو میزنی.
چون برا اپلود سیو پلاس میخواد. اگه نداشته باشی خودش دو روز پلاس برات فعال میکنه.
14 روزه هم برا هر اکانت یه بار میشه.
قبلا من هر 14 روز یه اکانت ژاپن میساختم و باهاش پلاس رایگان میگرفتم بدون اکانت پی پال یا کریدیت کارت

درود بر شما
اوایل کار سخته ولی چند روز بازی کنی خیلی راحت میتونی نشانه گیری کنی.
بعد یه مدت خیلی بهتر از موس و کیبرد با دسته بازی میکنی.
مزیت دسته اینه که همه دگمه ها کنار هم جمع و جور هستن و در دست رس تر هستن.
و سرعت عمل کار با دسته خیلی خیلی بیشتر از ماوس و کیبرد هست

دوستان میخوام هارد کنسول رو ارتقا بدم میخوام بدونم چه مشخصاتی باید داشته باشه؟ البته شنیدم هارد لبتاب هست اما میخوام بدونم هارد خود کنسول چه مارکی هست وچه مشخصاتی از لحاظ سرعت و این حرفها داره تا عین خودش رو تهیه کنم. ضمنا از لحاظ نرم افزاری بعد از تعویض آیا فقط لازمه که فریمور کامل رو از بوت فلش کنم؟

سلام معمولا هارد سیگیت یا سامسونگ میندازن رو کنسول. شما همون سامسونگ استفاده کن بهتره
هارد رو که وصل کردی باید ابدیت ریکاوری رو دانلود کنی و کنسول رو آپدیت کنی. حدودا فکر کنم یک گیگ هست هجمش

بچه ها دسته nacon wired compact چطوره؟

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
شما برو تو سایت دیجیکالا و نظرات کاربرا رو بخون.
من خودم استفاده کردم و تو سرعت پاسخدهی و عکس‌العمل بهتر از دسته خود کنسوله. البته من یه ماهه استفاده میکنم و حالا تو دراز مدت نمیدونم کیفیتش چطور باشه
فقط اگه دستات درشت باشه این دسته یکم برات کوچیک هست و اذیت میکنه.
تنها نقطه ضعفش به نظر من سیم دسته هست که قابل جدا سازی نیست و متصل به دسته هست که اگه خراب بشه باید دسته باز بشه تا تعویضش کرد

Last edited by a moderator:
کدها شماره سری ساخت کنسول هستند که اونی که با یک شروع میشن مربوط به کنسول‌های فت و اونی که با دو شروع میشن اسلیم ها و هفت مربوط به پرو هستند. دو عدد بعدی هم مشخصه هرچه بالاتر باشه کنسول جدیدتر هست. مثلا اولین سری ساخته شده سری 10 هست که سال 2013 ساخته شد بعد سری 11 و بعد 12 که اخرین سری فت سال 2015 هست. بعد از اون سری اسلیم با سری 2100 شروع شدندو بهمین ترتیب. درکل زیاد فرقی باهم ندارن تنها فت های سری اولی یعنی سری ده بعلت صدای فن زیادی که دارند معمولا توصیه به خرید نمیشن. از لحاظ کپیخور هم درصورتی که ورژن نرم افزاری دستگاه 5.05 یا پایین‌تر باشه (باید حداقل یکسال اخیر اپدیت نشده باشه) قابلیت کپي خور شدن داره که در اون صورت میتونی براحتی بیش از نود درصد بازیها رو دانلود کنی و روی دستگاه بریزی و استفاده کنی.

خیلی ممنونم
فقط اینکه میگن بازیهای ۲۰۱۹ رو نمیتونم انجام بدم درسته ؟

درود بر شما
اوایل کار سخته ولی چند روز بازی کنی خیلی راحت میتونی نشانه گیری کنی.
بعد یه مدت خیلی بهتر از موس و کیبرد با دسته بازی میکنی.
مزیت دسته اینه که همه دگمه ها کنار هم جمع و جور هستن و در دست رس تر هستن.
و سرعت عمل کار با دسته خیلی خیلی بیشتر از ماوس و کیبرد هست
خیلی ممنون.از تاچ پد دسته هم میشه برای هدف گیری استفاده کرد؟

من خودم pc گیمر هستم و ps4 رو بیشتر به خاطر بازی های اختصاصی گرفتم. (خیلی وقت نیست گرفتم)
واسه من که راحت نیس، البته بازی ها aim assist دارن، ولی خب نشونه گیری هیچ وقت مثل موس و کیبرد نمیشه
و به نظر من واسه بازی ها شوتر اول شخص اون دقت ولذتی که موس داره رو دسته نداره ولی برای بازی های دیگه خوبه

بچه ها دسته nacon wired compact چطوره؟

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
یکی از آشغالترین دسته هایی که تو عمرم دیدم.کیفیت دسته و ساختش فوق العاده هستش ولی غیر آرگونومیک ترین دسته دنیا هستش.فکر کنم تو طراحیش فکر میکردن آدم 4 تا انگشت داره

• Like
Reactions: SleepyTurtel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or