saeed_sg
کاربر فعال
بله در اختیار دونفر قرار میده . روی ظرفیت سوم نمیشه Active زد اینطوریه که دونفر استفاده میکنند. درواقع یه نفر Active میکنه ، اون یکی Active نمیکنه. بین دونفر مشترک میشه .میشه این :ممنون که وقت می زارین و پاسخ میدین، این سوال هنگام مشاهده همچین آگهی هایی برام بوجود اومد:
این دوستمون همونطور که توی نوشته هست، گفته شخصا اکانت قانونی با گیف کارت خریدم، ظرفیت 2 رو 100 تومن می فروشم و ظرفیت 3 رو 70
با توجه به صحبت های شما، یعنی هنگام فروش یک اکانت با یوزر و پس مشخص رو در اختیار دو نفر قرار میده ؟
من خودم اکانت ظرفیت 2 خریدم، (تاییدیه دو مرحله ایشم برای همراه خودم فعال کردم) وقتی رو یک دستگاه اکتیو می کنم، برای اینکه روی دستگاه دیگه استفاده کنم، ارور میده که اکانت روی دستگاه دیگه اکتیو شده و تا از روی دستگاه قبلی دی اکتیو نکنی، روی دستگاه جدید اکتیو نمی تونی کنی !
حالا این اشخاص چطوری هست که یک اکانت رو روی دو دستگاه نصب می کنن ؟
دقت داشته باشید فقط روی یه دستگاه قابلیت اکتیو (آنلاین و آفلاین) دارید. یه محدودیتی هم برای Active و Deactive کردن داره که نمیشه پشت هم Active و Deactive استفاده کرد. (اینو خیلی اطلاعات ندارم)ظرفیت دوم : میتونید بازی رو تو اکانت خودتون بازی کنید . انلاین و افلاین مشکلی نداره . (اکتیو شده)
ظرفیت سوم :برای بازی کردن حتما باید انلاین شد و تو خود اکانت اصلی بازی کرد. (اکیتو نشده)
-
ضمنا اگه شما ظرفیت 2 رو خریدید فقط باید روی یک دستگاه فعال کنید ، نباید از ظرفیت سومش استفاده کنید و برای فروشنده میمونه.
اگه کل اکانت رو خریدید (ظرفیت دوم و سوم) مجازید روی 2 دستگاه استفاده کنید و دستگاه دوم همیشه آنلاین.
آخرین ویرایش: