راه حلی واسه اون ندارم ، ولی با این دستمالهای آشپزخونه ای که بهش میگن نانو یه مقدار خیلی خیلی کم نم بزنی به دستمال (مثلا آب اسپری کنی بهش) ، دسته قشنگ تمیز میشه . روزی یه بار کافیه.سلام بچه ها هیچ راهی ندارید واسه اینکه دسته تو دست عرق نکنه؟
از این روکش ها هم گرفتم اما بعد چندوقت خود اوناهم چرب میشه
از این مدلا تو ایران ندیدید؟
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
آره عزیزسلام
گیفت کارت بخوام بگیرم ریجنش باید با ریجن اکانتم یکی باشه؟
دوست عزیز تاپیک های بازی رو دنبال کنید میبیند همه مشکل دارن و شما تنها نیستنسلام
دوستان من یه اکانت تو origin ساختم و Apex Legends رو دانلود کردم.
حالا که دانلود تموم شده میره تو بازی بعد ارور میده که نمیتونه به سرورهای EA وصل بشه
می خواستم ببینم کسی همچین مشکلی رو داره. Fortnite و Warface رو بدون مشکل بازی میکنم Apex نمیشه.
ایمیلی که تو اوریجین باهاش اکانت ساختم با ایمیل PSN فرق داره، دلیل کانکت نشدنش خودم بعید میدونم این باشه
الان EA ایران رو تحریم کرده؟
با تغییر DNS میشه رفت تو بازی؟کسی DNS سراغ داره؟
مرسی کسی کمک کنه
دوست من طبق تحقیقات و پیگیری های وزارت ارتباطات مشکل اینه که بازی توسط سرورهای آمازون با بازی ارتباط پیدا میکنه و چون آمازون ما رو تحریم کرده نمیتونیم وصل بشیم. حالا اگه تو آینده الکترونیک آرتز سرورهای دیگه راهاندازی نکنه نمیتونیم کلا بازی کنیم. البه اینم بگم با چیلتر شکن های پولی میشه بازی کرد که اونم پینگ رو خراب میکنهسلام
دوستان من یه اکانت تو origin ساختم و Apex Legends رو دانلود کردم.
حالا که دانلود تموم شده میره تو بازی بعد ارور میده که نمیتونه به سرورهای EA وصل بشه
می خواستم ببینم کسی همچین مشکلی رو داره. Fortnite و Warface رو بدون مشکل بازی میکنم Apex نمیشه.
ایمیلی که تو اوریجین باهاش اکانت ساختم با ایمیل PSN فرق داره، دلیل کانکت نشدنش خودم بعید میدونم این باشه
الان EA ایران رو تحریم کرده؟
با تغییر DNS میشه رفت تو بازی؟کسی DNS سراغ داره؟
مرسی کسی کمک کنه
دوست عزیز تاپیک های بازی رو دنبال کنید میبیند همه مشکل دارن و شما تنها نیستن
مشکل هم معلوم نیست چیه با تغییر dns هم درست نمیشه
Apex Legends | PC
دوست من طبق تحقیقات و پیگیری های وزارت ارتباطات مشکل اینه که بازی توسط سرورهای آمازون با بازی ارتباط پیدا میکنه و چون آمازون ما رو تحریم کرده نمیتونیم وصل بشیم. حالا اگه تو آینده الکترونیک آرتز سرورهای دیگه راهاندازی نکنه نمیتونیم کلا بازی کنیم. البه اینم بگم با چیلتر شکن های پولی میشه بازی کرد که اونم پینگ رو خراب میکنه
با نتای مختلف امتحان کردم نشدهشما با یه نت دیگه امتحان کن.
یا با خود کنسول امتحان کن
دیدم.اگه واسه شرکت ea هستن که ایران رو بلاک کردن....طبق گفته خودشون تو یکی از تاپیک های بازی تو سایتشون در جواب یه نفر گفتن بخاطر تحریم ها و پیروی از قوانین ایران رو بلاک کردیم
درود بر شمادوستان یه دسته معمولی دارم تقریبا کلافم کرده، گیج میزنه دسته انگار ! مخصوصا R2 L2. خلاصه می خوام دسته ی Nacon Revolution Pro Controlle رو
به صورت دسته دو از دیوار بخرم. به نظرتون در حد 500 تومن ارزش خرید داره؟ ورژن یک هست دسته Nacon
متاسفانه هیچ راهی وجود نداره. حتما باید کنسول رو اپدیت کنینکسی نمیدونه بدون آپدیت 6.20 چگونه آپدیت بازی رو Install کنم ...روش نوشته Ready to install ولی رو آپدیت دانلود شده بازی تو قسمت Downloads کلیک میکنم گزینه ای به اسم Install نداره و فقط Start داره و Cancel and Delete ... و Start رو میزنم میخواد آپدیت 6.20 رو دانلود کنه ! کسی میدونه چی کار کنم ؟
حتما باید با رجین اکانت یکی باشهسلام
گیفت کارت بخوام بگیرم ریجنش باید با ریجن اکانتم یکی باشه؟
ممنون از پاسختوناگه اکانت هکی باشه ، بعد از آنلاین شدن احتمال داره بازیهاتون قفل بشن (غیرقابل بازی) احتمال هم داره باز بمونن ، شانیسه.
اگه اکانت ظرفیت1 باشه بعد آنلاین شدن حتما قفل میشن.(غیرقابل بازی)
اگه خود کنسول رو هک کرده باشن که ظاهرا نکردن ، اگه آنلاین بشید هک کنسول میپره و قابل برگشت نیست هکش و بازیهای هکی تون قفل میشه.
-
اکانت ظرفیتی و هکی کلا احتمال بن و خطر پایینی دارند و مشکلی نیست ، بخصوص فروشنده معتبر.
بازیی هم که دیسک دارید شما صاحبش هستید کلا مشکلی نداره و قفل نمیشه.
توضیح اینکه هکش اینطوریه که وارد کنسول میشیم و وارد یوزر که به اسم اون طرفی که بازی ها رو ریخته هست... باید وارد www بشیم اونجا یه چیزی دان میشه و بعد یکی دو دقیقه بک رو میزنیم و قفل بازی ها بازه ...اگه اکانت هکی باشه ، بعد از آنلاین شدن احتمال داره بازیهاتون قفل بشن (غیرقابل بازی) احتمال هم داره باز بمونن ، شانیسه.
اگه اکانت ظرفیت1 باشه بعد آنلاین شدن حتما قفل میشن.(غیرقابل بازی)
اگه خود کنسول رو هک کرده باشن که ظاهرا نکردن ، اگه آنلاین بشید هک کنسول میپره و قابل برگشت نیست هکش و بازیهای هکی تون قفل میشه.
-
اکانت ظرفیتی و هکی کلا احتمال بن و خطر پایینی دارند و مشکلی نیست ، بخصوص فروشنده معتبر.
بازیی هم که دیسک دارید شما صاحبش هستید کلا مشکلی نداره و قفل نمیشه.
ارزانترین راه اکانت هکی هست. ولی اینم شانسیه که بازیت یه روزه قفل بشه یا چند سال داشته باشییه سوال دبگه بصرفه ترین راه برای تهیه بازی های PS4 چیه ؟؟
شدنیه ولی خیلی سخته.سلام دوستان یه سوال داشتم همونطور که میدونید برای وارد کردن اکانت های حاوی بازی PS4 باید آنلاین بود آیا بعد از وارد کردن اکانت برای انتقال دیتا به PS4 میشه اینترنت را قطع کرد و دیتا را بصورت آفلاین ریخت ؟!
این روش که گفتی کپی خور هست و خودت راحت میتونی بازی نصب کنی بدون هیچ کار خواصی.توضیح اینکه هکش اینطوریه که وارد کنسول میشیم و وارد یوزر که به اسم اون طرفی که بازی ها رو ریخته هست... باید وارد www بشیم اونجا یه چیزی دان میشه و بعد یکی دو دقیقه بک رو میزنیم و قفل بازی ها بازه ...
یه سوال دیگه اینکه کنسول اگر کپی خور باشه مفهومش چیه؟ یعنی خودمون هر بازی بخوایم میشه روش بریزیم؟
چطوری باید این ها را فهمید؟