هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من میخوام اکاتت هکی بگیرم هیچ اطلاعاتی هم ندارم ازش.. میشه یه توضیحات کامل بدید.. و اینکه ممکنه کنسول بن بشه؟ البته من انلاین بازی نمیکنم

رفتم بازار.کلش رو زیر و رو کردم.کنسول نو 1 ترابایت فریمور 5.05 گیرم نیومد.
فقط یه دونه 1216 1 ترابایت سری اخر مدل FAT داشت.اکبند کاملا کپی خور.و یه دونه مپی خور اکبند اسلیم 1 ترابایت که میگفت 4300 با بازی ! گفتم بازی نمیخوام.گفت سود من تو بازیه !
نظرتون چیه ؟ کدوم یکی رو بگیرم ؟

رفتم بازار.کلش رو زیر و رو کردم.کنسول نو 1 ترابایت فریمور 5.05 گیرم نیومد.
فقط یه دونه 1216 1 ترابایت سری اخر مدل FAT داشت.اکبند کاملا کپی خور.و یه دونه مپی خور اکبند اسلیم 1 ترابایت که میگفت 4300 با بازی ! گفتم بازی نمیخوام.گفت سود من تو بازیه !
نظرتون چیه ؟ کدوم یکی رو بگیرم ؟
فت نخر اصلا

اقا یک سوال.
من کلوپ دارم الان بچه ها هر کدوم رو یک دستگاه اکانت ساختن.راهی برای انداختن سیوها رو فلش هست؟هر کس روی هر دستگاهی نشت بتونه با سیو خودش بازی کنه؟

بله داره شما اکانت رو میگیری دیتای بازی که نمی گیری باید بازی دانلود کنید
ممنون
توی این کانالا که اکانت میفروشند چطور میشه تشخیص داد که قانونی هستند اکانته یا هکی ؟
ریجین من دو هست اکانتای ریجین یک نمیخوره به دستگاهم ؟؟؟

ممنون
توی این کانالا که اکانت میفروشند چطور میشه تشخیص داد که قانونی هستند اکانته یا هکی ؟
ریجین من دو هست اکانتای ریجین یک نمیخوره به دستگاهم ؟؟؟
اکانت های هکی که معلومه که هکی هست کلی بازی داخلشون هست و گارانتی هم نداره
اکانت های که ظرفیت ها 2 و 3 فروخته میشن گارانتی دارن و یک یا دو بازی بیشتر ندارن دوباره هم میتونید بفروشین
فرقی نداره کدوم ریجن رو بگیرید

• Like
Reactions: milad.sha
اکانت های هکی که معلومه که هکی هست کلی بازی داخلشون هست و گارانتی هم نداره
اکانت های که ظرفیت ها 2 و 3 فروخته میشن گارانتی دارن و یک یا دو بازی بیشتر ندارن دوباره هم میتونید بفروشین
فرقی نداره کدوم ریجن رو بگیرید
موقعی که من دستگاه خریدم دوتا بازی اکانتی انداخت چطور بفهمم هکی واسم انداخته یا قانونی؟

سلام وقت بخیر یک سوال در مورد تروفی دارم.
من یک اکانت در کنسولم ساختم و یک بازی دیسک گرفتم و بازی کردم چند مرحله رفتم چند تروفی باز شد.بنا به دلیلی مجبور شدم سیو بازی رو پاک کنم و از اول بازی کنم(New Game) اما مشکلی که هست اون تروفی هایی که اول باز شد دیگه باز نشد و پیام پاپ آپش نیومد.دلیل چیه؟

تشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or