به احتمال خیلی زیاد دیسک مشکل دارهسلام دوستان من یه دیسک horizon از دوستم گرفتم که روی دستگاه اون اجرا میشه ولی واسه من این ارور رو میده CE-30005-8
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
یا کثیف یا خش داره
به احتمال خیلی زیاد دیسک مشکل دارهسلام دوستان من یه دیسک horizon از دوستم گرفتم که روی دستگاه اون اجرا میشه ولی واسه من این ارور رو میده CE-30005-8
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
سلامسلام
بعضی وقت ها وسط بازی یکم که به دسته فشار میارم کلید های R2 یا L2 گیر میکنه باید فشار بیارم به دسته تا درست بشه مشکل چیه ؟ ریبون زیر ذغال یا قاب داخل دسته یا کلا یه چیزه دیگس ؟ ممنون میشم کسی اطلاع داره راهنمایی کنه
سلام
این دسته رو چند وقت داری
این ماله بردش هست باید بره سرویس بشه احتمالا زیادی باهاش بازی کردی این طوری شده ببریش بیرون برات درست می کنن مشکل زیاد حادی نیست
دوستان سلامسلام دوستان
من یک دستگاه PS4 Pro دارم که فریمورش 5.56 هست. برای اینکه بتونم بازی کپی بازی کنم میخام بفروشم و یک دستگاه آکبند دیگه بخرم. حالا باید 7116 بخرم یا 7216 ؟؟؟ کدومش کپی خور هست ؟؟؟؟؟ ممنون
توی لایبراری شما نمیشه توی لایبراری همون اکانت که خرید هست و میرهدرود
اقا من و رفیقم سالهاس که اکانت های همدیگه رو روی کنسول هامون پرایمری داریم و بازی هارو اشتراکی میخریم
حالا سوالم اینه:
من بلفرض اگر یه اکانت ظرفیت ۲ سیکیرو بخرم و رو کنسولم پرایمریش کنم و بازی رو بندازم تو لایبرری
رفیقم هم فرضا اگر وارد اکانتم شه و بره تو لایبرری میتونه بزنه دانلودش کنه روکنسولش بازی کنه؟
متوجه شدین؟
لایبری هر اکانت مال خودشه قابل شیر نیست مگه خودت اول بازی کنی و تموم کنی بدی عماد بعدش یا دوتا اکانت ظرفیت دو بخرید یا مثه قبل خودتون با اکانت هاتون بخرید که اینجوری نمیتونی بفروشی دیگهدرود
اقا من و رفیقم سالهاس که اکانت های همدیگه رو روی کنسول هامون پرایمری داریم و بازی هارو اشتراکی میخریم
حالا سوالم اینه:
من بلفرض اگر یه اکانت ظرفیت ۲ سیکیرو بخرم و رو کنسولم پرایمریش کنم و بازی رو بندازم تو لایبرری
رفیقم هم فرضا اگر وارد اکانتم شه و بره تو لایبرری میتونه بزنه دانلودش کنه روکنسولش بازی کنه؟
متوجه شدین؟
دروددرود
حالا سوالم اینه:
متوجه شدین؟
كلينيك كنسول بلواركشاورزدرود
دوستان جایی میشناسین که دسته PS4 تعمیر کنه؟؟؟ ممنون میشم اگه کمک کنید.
نمیدونم چرا هرچی دسته PS4 میخرم بعد از 6 ماه آنالوگ چپش خراب میشهکسی مشکل مشابه داره؟
سیو قابل انتقال نیست بین اکانتهاسلام
اقا من موقعی که کنسولمو خریدم دوتا اکانت براش درست کردم . یه اکانت افلاین با یه اکانت که انلاینه اونم نه بخاطر اینکه انلاین بازی کنم فقط بخاطر اپدیت بازی هام . حالا میخوام سیو های بازی هامو که تو اکانت افلاینمه انتقال بدم به فلش میگه باید انلاین بشی اونوق اگه انلاین بشم اونیکی اکانتم میاد رو این و سیو بازیهام میپره . حالا میخوام بدونم روشی هست که سیو بازیهامو انتقال بدم ؟