هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان من یه دیسک horizon از دوستم گرفتم که روی دستگاه اون اجرا میشه ولی واسه من این ارور رو میده CE-30005-8
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
به احتمال خیلی زیاد دیسک مشکل داره
یا کثیف یا خش داره

• Like
Reactions: sam.fisher
سلام
بعضی وقت ها وسط بازی یکم که به دسته فشار میارم کلید های R2 یا L2 گیر میکنه باید فشار بیارم به دسته تا درست بشه مشکل چیه ؟ ریبون زیر ذغال یا قاب داخل دسته یا کلا یه چیزه دیگس ؟ ممنون میشم کسی اطلاع داره راهنمایی کنه
سلام
این دسته رو چند وقت داری
این ماله بردش هست باید بره سرویس بشه احتمالا زیادی باهاش بازی کردی این طوری شده ببریش بیرون برات درست می کنن مشکل زیاد حادی نیست

• Like
Reactions: str4610
سلام
این دسته رو چند وقت داری
این ماله بردش هست باید بره سرویس بشه احتمالا زیادی باهاش بازی کردی این طوری شده ببریش بیرون برات درست می کنن مشکل زیاد حادی نیست

حدود 2 سال میشه . سرویس برد ؟ مطمئنی . دو نفر گفتن ریبون زیر ذعالی باید عوض بشه یه 100 تومانی خرجشه !
میخواهم مطمئن بشم مشکل از چیه قطعه رو تهیه کنم . خودم قبلا انالوگش مشکل داشت عوض کردم اما این مشکل رو دقیقا نمیدونم از چیه

Attachments

• 1-40.png
    1-40.png
    15.3 KB · مشاهده: 7
سلام دوستان
من یک دستگاه PS4 Pro دارم که فریمورش 5.56 هست. برای اینکه بتونم بازی کپی بازی کنم میخام بفروشم و یک دستگاه آکبند دیگه بخرم. حالا باید 7116 بخرم یا 7216 ؟؟؟ کدومش کپی خور هست ؟؟؟؟؟ ممنون
دوستان سلام
من چند وقت پیش این سوال پرسیدم اما جوابمو نگرفتم تا در نهایت دستگاه قدیمی فروختم و یک دستگاه 7116 خریدم. خوشبختانه ورژن فریمورش 4.73 بود و قابل هک. هک کردم و کلی بازی ریختم. خواستم به دوستان اطلاع بدم که اگر کسی خواست همچین کاری انجام بده بدونه داستان چیه.

• Like
Reactions: rezab
درود من پنج ماهی میشه که با دستگاه بازی نکردم و دسته ی بازی تو یک اتاق که بخاری داره بوده و روی آنالوگ انگار مثل قیر وا رفته و چسبان شده و هر چی با دستمال خیس پاک میکنم این چسبان بودنش از بین نمیره و تا جایی هم که تونستم با دست تمیز بهش دست زدم کسی میدونه چرا اینجوری شده ؟ اگر پیچ های دسته رو باز کنم میشه آنالوگ ها رو در بیارم بشورم یا عوض کنم و به آسانی سر جاش بزارم یا پیچ و مهره اش پیچیده است ؟ دستگاه که چند ماه کار نکرده ممکنه خاک نشسته باشه و به دستگاه آسیب برسه یا خود دستگاه فن رو تا آخر به کار میندازه و گرد و خاک رو بیرون میریزه ؟

دوستان سلام من میخوام بازی رو دان کنم از رو خود ps4 اونوقت ظرفیت هاردم پره میتونم تو هارد اکسترنال ک بهش وصل کردم دان کنم ؟ ممنون میشم من از پیر مردای بازیسنترم:)) کمکم کنید

درود
اقا من و رفیقم سالهاس که اکانت های همدیگه رو روی کنسول هامون پرایمری داریم و بازی هارو اشتراکی میخریم
حالا سوالم اینه:
من بلفرض اگر یه اکانت ظرفیت ۲ سیکیرو بخرم و رو کنسولم پرایمریش کنم و بازی رو بندازم تو لایبرری
رفیقم هم فرضا اگر وارد اکانتم شه و بره تو لایبرری میتونه بزنه دانلودش کنه روکنسولش بازی کنه؟
متوجه شدین؟:D

درود
اقا من و رفیقم سالهاس که اکانت های همدیگه رو روی کنسول هامون پرایمری داریم و بازی هارو اشتراکی میخریم
حالا سوالم اینه:
من بلفرض اگر یه اکانت ظرفیت ۲ سیکیرو بخرم و رو کنسولم پرایمریش کنم و بازی رو بندازم تو لایبرری
رفیقم هم فرضا اگر وارد اکانتم شه و بره تو لایبرری میتونه بزنه دانلودش کنه روکنسولش بازی کنه؟
توی لایبراری شما نمیشه توی لایبراری همون اکانت که خرید هست و میره

درود
حالا سوالم اینه:
لایبری هر اکانت مال خودشه قابل شیر نیست مگه خودت اول بازی کنی و تموم کنی بدی عماد بعدش یا دوتا اکانت ظرفیت دو بخرید یا مثه قبل خودتون با اکانت هاتون بخرید که اینجوری نمیتونی بفروشی دیگه

• Like
Reactions: voldmort
درود
دوستان جایی میشناسین که دسته PS4 تعمیر کنه؟؟؟ ممنون میشم اگه کمک کنید.
نمیدونم چرا هرچی دسته PS4 میخرم بعد از 6 ماه آنالوگ چپش خراب میشه:|کسی مشکل مشابه داره؟

درود
حالا سوالم اینه:
درود

بازی رو اکانته و دوستتون هم واسه استفاده از اون بازی باید یکی از ظرفیت های اون اکانت رو استفاده کنه ...

در واقع شما وقتی اکانت ظرفیتی میزنی رو کنسولت بازی به لایبرری کنسول شما اضافه میشه و ربطی به اکانتتون نداره ...

• Like
Reactions: voldmort
درود
دوستان جایی میشناسین که دسته PS4 تعمیر کنه؟؟؟ ممنون میشم اگه کمک کنید.
نمیدونم چرا هرچی دسته PS4 میخرم بعد از 6 ماه آنالوگ چپش خراب میشهکسی مشکل مشابه داره؟
كلينيك كنسول بلواركشاورز

• Like
Reactions: u.s.a and rezab
سلام
اقا من موقعی که کنسولمو خریدم دوتا اکانت براش درست کردم . یه اکانت افلاین با یه اکانت که انلاینه اونم نه بخاطر اینکه انلاین بازی کنم فقط بخاطر اپدیت بازی هام . حالا میخوام سیو های بازی هامو که تو اکانت افلاینمه انتقال بدم به فلش میگه باید انلاین بشی اونوق اگه انلاین بشم اونیکی اکانتم میاد رو این و سیو بازیهام میپره . حالا میخوام بدونم روشی هست که سیو بازیهامو انتقال بدم ؟

سلام
اقا من موقعی که کنسولمو خریدم دوتا اکانت براش درست کردم . یه اکانت افلاین با یه اکانت که انلاینه اونم نه بخاطر اینکه انلاین بازی کنم فقط بخاطر اپدیت بازی هام . حالا میخوام سیو های بازی هامو که تو اکانت افلاینمه انتقال بدم به فلش میگه باید انلاین بشی اونوق اگه انلاین بشم اونیکی اکانتم میاد رو این و سیو بازیهام میپره . حالا میخوام بدونم روشی هست که سیو بازیهامو انتقال بدم ؟
سیو قابل انتقال نیست بین اکانتها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or