هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

میخوام شبا تو اون چند ساعت نامحدود همراه اول دانلود کنم یعنی ساعت سه تا هفت و خودش ساعت هفت دیسکانکت شه یا خاموش شه دستگاه چون بسته با حجم پایین میزنم واسه این چهار ساعت
نمیشه یعنی؟:-??
میلاد جان شما بسته ۱ شب تا ۱۱ صبح همراه اول رو‌ بگیر با ۵ هزارتومن ۵۰ گیگ راحت همه کارهاتو انجام بده

میلاد جان شما بسته ۱ شب تا ۱۱ صبح همراه اول رو‌ بگیر با ۵ هزارتومن ۵۰ گیگ راحت همه کارهاتو انجام بده
آخه مشکلم اینه سرعت دانلود کنسول خیلی پایینه،با pc تقریبا رو 4 و 5 مگ هست سرعت دانلود ولی با کنسول واسه یه بازی 40 گیگی میزنه 30 ساعت:-w

• Like
Reactions: saeed_sg and ps34
آخه مشکلم اینه سرعت دانلود کنسول خیلی پایینه،با pc تقریبا رو 4 و 5 مگ هست سرعت دانلود ولی با کنسول واسه یه بازی 40 گیگی میزنه 30 ساعت:-w
همراه اول روی کنسول تا ۴۰ مگ سرعت میده منتهی فاصله خونه تا دکل هم شرطه.اگر خیلی مشکلت حاد هست کنسول رو‌ ببر مغازه ای که میشناسی خودش ۲دقیقه ای برات هرجور دیتا و آپدیتی که بخوای میزنه برات

سلام. من یه طرح شبانه داره همراه اول استفاده میکنم. از 1 تا 11 صب روز بعد. 50 گیگ. خیلی به کارم میاد. همه بازی هامو آپدیت میکنم. سرعتشم خیلی خوبه. شاید به کار شمام بیاد.
همه تقریبا الان همین کار و میکنن البته این بسته من دیدم یک حجم منصفانه داره

دوستان کیفیت ضبط فیلم (از طریق دکمه share ) به نظرم مقداری پایین هست تو ps4 تو تنظیماتش هم گشتم گزینه برای تعیین نوع کیفیت ضبط فیلم نداره یا هم داره من پیدا نکردم کسی میدونه جاش کجاست؟؟

سلام.میشه دسته پلی۲ رو به پلی ۴ متصل کرد؟؟
نه

دوستان کیفیت ضبط فیلم (از طریق دکمه share ) به نظرم مقداری پایین هست تو ps4 تو تنظیماتش هم گشتم گزینه برای تعیین نوع کیفیت ضبط فیلم نداره یا هم داره من پیدا نکردم کسی میدونه جاش کجاست؟؟
720 ضبط ميكنه قابل تغيير هم فك نكنم باشه

• Like
Reactions: Mehrdad Bayern
همراه اول منم با کامپیوتر خیلی سرعت بیشتر میده.
ولی با کنسول هم بازی که همین حدودا حجم داشت گذاشتم تو rest mode رو یه شب گرفت. (بسته شبانه 1 تا 11 بود)
من پیشنهاد میکنم بسته طولانی مدت تر بگیرید مثلا شبانه یکهفته ، که اگه تو یه شب دانلود نکردین یا هر مشکلی دیگه ، کارتون راه بیفته بازم...
---
من خیلی مشکل دارم که وسط دانلود ارور میگیره و قطع میکنه ، بیشتر سر آپدیت رینبو و فورتنایت مثلا. اینترنتش هم فرق نداره چی باشه.
البته با پروکسی پولی که بزنم عمرا قطع نمیشه ، مشکلش چیه واقعا #-o ؟:D

همراه اول منم با کامپیوتر خیلی سرعت بیشتر میده.
ولی با کنسول هم بازی که همین حدودا حجم داشت گذاشتم تو rest mode رو یه شب گرفت. (بسته شبانه 1 تا 11 بود)
من پیشنهاد میکنم بسته طولانی مدت تر بگیرید مثلا شبانه یکهفته ، که اگه تو یه شب دانلود نکردین یا هر مشکلی دیگه ، کارتون راه بیفته بازم...
---
من خیلی مشکل دارم که وسط دانلود ارور میگیره و قطع میکنه ، بیشتر سر آپدیت رینبو و فورتنایت مثلا. اینترنتش هم فرق نداره چی باشه.
البته با پروکسی پولی که بزنم عمرا قطع نمیشه ، مشکلش چیه واقعا #-o ؟:D
بخاطر اینکه بستر HTTPS یا همون SSL در ایران دچار اختلالاتی شده که با مواردی چون فیت*تر *ش*کن قابل حله .

سلام از هارد اکسترنال میشه رو Ps4 واسه نصب بازیا روی هارد استفاده کرد؟ جا ندارم دیگه :دی بعد اینکه چه مدل هاردی رو پیشنهاد میکنید؟

سلام از هارد اکسترنال میشه رو Ps4 واسه نصب بازیا روی هارد استفاده کرد؟ جا ندارم دیگه :D بعد اینکه چه مدل هاردی رو پیشنهاد میکنید؟
بله میشه
ارزون‌ترین مدل بازارو بگیرید
من یک ترا وسترن دیجیتال دارم که ارزون‌ترین مدل تو بازار بود و تا حالا مشکلی باهاش نداشتم

دوستان روشی وجود نداره در مورد بازی های دیسکی که وقتی دیسک رو بازی شو پاک کنی آپدیت آخر اون بازی پاک نشه؟؟ چون من مشکل کمبود فضا دارم بعد میخوام اون بازی رو دوباره با دیسک نصب کنم برم ولی چون حجم آپدیتش زیاده نمیخوام آپدیتش از هارد پاک بشه روشی وجود نداره؟؟

• Like
Reactions: erfanPS4
دوستان روشی وجود نداره در مورد بازی های دیسکی که وقتی دیسک رو بازی شو پاک کنی آپدیت آخر اون بازی پاک نشه؟؟ چون من مشکل کمبود فضا دارم بعد میخوام اون بازی رو دوباره با دیسک نصب کنم برم ولی چون حجم آپدیتش زیاده نمیخوام آپدیتش از هارد پاک بشه روشی وجود نداره؟؟
بعید می دونم روشی به جز دامپ گرفتن البته در صورت قابل هک بودن کنسول ، وجود داشته باشه.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

سلام از هارد اکسترنال میشه رو Ps4 واسه نصب بازیا روی هارد استفاده کرد؟ جا ندارم دیگه :دی بعد اینکه چه مدل هاردی رو پیشنهاد میکنید؟
اگه هارد اکسترنال دارید و فضای خالی داره ، می تونید با پارتیشن بندی از فضای خالی هارد برای نصب بازی PS4 استفاده کنید.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: rezab

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or