بله اگر هارد توسط کنسول فرمت بشه فقط توسط کنسول شناسایی میشه و نمیشه استفاده دیگه ای ازش کرد. امکان پارتیشن بندی هم در این صورت وجود ندارد.سلام، اگه هارد اکسترنال رو روی PS4 فرمت کنم، از اون به بعد هارد باید تنها برای PS4 استفاده بشه؟ هیچ فایلی نمیشه روش ریخت تا زمانی که میخوای روی PS4 ازش استفاده کنی؟
سلام.نه خیلی وقته مشکلی psn نداره.ایشالا انگار میخوای مهاجرت کنی بیای سمت کنسول ماسلام بچه ها
الان برای دانلود بازی و آپدیتا مشکلی ندارید؟
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
قبلاً پرو هم داشتم،اما بخاطر دوست صمیمیم احتمالش هست آره بیامسلام.نه خیلی وقته مشکلی psn نداره.ایشالا انگار میخوای مهاجرت کنی بیای سمت کنسول ما![]()
باید پایین رو نگه داریدلطفا کسی که بازی Assassins origins انجام داده یه راهنمایی بکنه من اول بازی یه شتر داشتم که با فشردن دکمه جهت دار پایینی میومدش. تو صحنه ای کشته شدم از اون ببعد هرچه دکمه رو میزنم سوت موت میزنه اما خبری از شتر موتور نیست. البته تو بخش سلاح ها ولوازم هم شتره هستش و زده equipped.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
شما دکمه جهت پایینو یک بار بزنی کاراکتر صوت میزنه که حواس دشمنای اطرافو پرت کنه برای صدا کردن اون شتر باید دکمه پایینو نگهداریدلطفا کسی که بازی Assassins origins انجام داده یه راهنمایی بکنه من اول بازی یه شتر داشتم که با فشردن دکمه جهت دار پایینی میومدش. تو صحنه ای کشته شدم از اون ببعد هرچه دکمه رو میزنم سوت موت میزنه اما خبری از شتر موتور نیست. البته تو بخش سلاح ها ولوازم هم شتره هستش و زده equipped.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
خیرسلام.
میخواستم ببینم میشه دیتا ها ،تروفی ها و ... یک اکانت رو به اکانتی دیگری که روی همون کنسول هست انتقال داد؟
بله.سلام
بازی ظرفیت دوم رو میشه رو دوتا پروفایل مختلف بازی کرد؟
و ازونجایی که تو بازیای ظرفیت دوم باید اکانت Activate as primary بشه، اگه مثلا دوتا بازی ظرفیت دوم داشته باشم چی؟ اونطوری دوتا اکانت باید پرایمری بشن که، حکم چیه؟![]()
ریجن اکانت ریجن بازیهسلام.
من بازی fortnite رو از استور دانلود کردم؛ حالا میخوام آپدیتش رو آفلاین بریزم روی دستگاه.
از کجا میتونم بفهمم چه ریجنی رو باید دانلود کنم؟
ممنون.
ممنون.ریجن اکانت ریجن بازیه
فکر کنم با مرورگر وارد استور بشید تو title پیج زده باشه