هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام، اگه هارد اکسترنال رو روی PS4 فرمت کنم، از اون به بعد هارد باید تنها برای PS4 استفاده بشه؟ هیچ فایلی نمیشه روش ریخت تا زمانی که میخوای روی PS4 ازش استفاده کنی؟

سلام، اگه هارد اکسترنال رو روی PS4 فرمت کنم، از اون به بعد هارد باید تنها برای PS4 استفاده بشه؟ هیچ فایلی نمیشه روش ریخت تا زمانی که میخوای روی PS4 ازش استفاده کنی؟
بله اگر هارد توسط کنسول فرمت بشه فقط توسط کنسول شناسایی میشه و نمیشه استفاده دیگه ای ازش کرد. امکان پارتیشن بندی هم در این صورت وجود ندارد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezab and RedShift
لطفا کسی که بازی Assassins origins انجام داده یه راهنمایی بکنه من اول بازی یه شتر داشتم که با فشردن دکمه جهت دار پایینی میومدش. تو صحنه ای کشته شدم از اون ببعد هرچه دکمه رو میزنم سوت موت میزنه اما خبری از شتر موتور نیست. البته تو بخش سلاح ها ولوازم هم شتره هستش و زده equipped.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

سلام.
میخواستم ببینم میشه دیتا ها ،تروفی ها و ... یک اکانت رو به اکانتی دیگری که روی همون کنسول هست انتقال داد؟

لطفا کسی که بازی Assassins origins انجام داده یه راهنمایی بکنه من اول بازی یه شتر داشتم که با فشردن دکمه جهت دار پایینی میومدش. تو صحنه ای کشته شدم از اون ببعد هرچه دکمه رو میزنم سوت موت میزنه اما خبری از شتر موتور نیست. البته تو بخش سلاح ها ولوازم هم شتره هستش و زده equipped.

باید پایین رو نگه دارید

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Arsinn
سلام

بازی ظرفیت دوم رو میشه رو دوتا پروفایل مختلف بازی کرد؟
و ازونجایی که تو بازیای ظرفیت دوم باید اکانت Activate as primary بشه، اگه مثلا دوتا بازی ظرفیت دوم داشته باشم چی؟ اونطوری دوتا اکانت باید پرایمری بشن که، حکم چیه؟:دی

شما دکمه جهت پایینو یک بار بزنی کاراکتر صوت میزنه که حواس دشمنای اطرافو پرت کنه برای صدا کردن اون شتر باید دکمه پایینو نگه‌دارید
اگه بازم نشد (که قائدتا باید بشه) یه اسب یا شتر از فروشگاه بخرید جایگزینش کنید شاید درست بشه
سلام.
میخواستم ببینم میشه دیتا ها ،تروفی ها و ... یک اکانت رو به اکانتی دیگری که روی همون کنسول هست انتقال داد؟
خیر
اگه اینطور بود که دیگه این همه وقت گذاشتن برای پلات کردن بازیا ارزشی نداشت
سلام

بازی ظرفیت دوم رو میشه رو دوتا پروفایل مختلف بازی کرد؟
و ازونجایی که تو بازیای ظرفیت دوم باید اکانت Activate as primary بشه، اگه مثلا دوتا بازی ظرفیت دوم داشته باشم چی؟ اونطوری دوتا اکانت باید پرایمری بشن که، حکم چیه؟:D
بله.
اونم اکتیو میشه
۱۶ تا اکانت همزمان میتونن رو کنسول اکتیو بشن

سلام.

من بازی fortnite رو از استور دانلود کردم؛ حالا میخوام آپدیتش رو آفلاین بریزم روی دستگاه.
از کجا میتونم بفهمم چه ریجنی رو باید دانلود کنم؟

ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or