هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان امروز دستگاهم روشن کردم تصویرش بهم ریخته بود یعنی تقریبا 10 سانت پایین تصویر رقته بود بالا و عجیب بود رفتم ستینگ یک بار به رزولوش 1080 تغیر دادم دوباره برگشتم درست شد ؟ از چیه تاحالا نشده بود برام دستگاهم پرو 7116 هست
مشکل از تیوی یا کابل هم میتونه باشه ؟

سیو دیجیتال به دیسک نمیخوره اگر بود هم فایده نداشت الان هم باید از اول بازی کنید dlc تنها رو که نمیشه فقط بازی کرد.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
ممنون داداش.فکرمیکردم مثه دی ال سی های بعضی بازیها جدا از بازی اصلی هست.بازم ممنون از راهنماییت

• Like
Reactions: Arsinn
سلام.
من یه دستگاه پی اس ۴ خریدم.و فروشنده برام ۱۵ تا بازی ریخت داخل کنسول.ولی وقتی کنسول رو روشن کردم که بازی بکنم کنار تمامی ایکون های بازی علامت قفل اومده و وارد نمیشه.
باید چه کار انجام بدم که علامت قفل بره؟

سلام.
من یه دستگاه پی اس ۴ خریدم.و فروشنده برام ۱۵ تا بازی ریخت داخل کنسول.ولی وقتی کنسول رو روشن کردم که بازی بکنم کنار تمامی ایکون های بازی علامت قفل اومده و وارد نمیشه.
باید چه کار انجام بدم که علامت قفل بره؟
هیچ‌کار.
اکانت هکی زده براتون شما هم به نت وصل شدید قفل شدن.

دوستان سلام یه راهنمایی میخواستم
یه اتفاق خیلی عجیبی برای اکانت Psn من افتاده که دارم اکانتو از دست میدم !!! من رمز id پلی استیشنم یادم رفته و وقتی هم میخوام ریست پسورد کنم ایمیلم چون برای سایت AOL بود این سایت ایمیلمو Deactive (غیرفعال) کرده !! و من هیچجوره دیگه نمیتونم توی اکانت پلی استیشن نتورکم لاگین کنم !!! خواهش میکنم اگه راه حلی چیزی دارید بگید ممنون میشم

دوستان سلام یه راهنمایی میخواستم
یه اتفاق خیلی عجیبی برای اکانت Psn من افتاده که دارم اکانتو از دست میدم !!! من رمز id پلی استیشنم یادم رفته و وقتی هم میخوام ریست پسورد کنم ایمیلم چون برای سایت AOL بود این سایت ایمیلمو Deactive (غیرفعال) کرده !! و من هیچجوره دیگه نمیتونم توی اکانت پلی استیشن نتورکم لاگین کنم !!! خواهش میکنم اگه راه حلی چیزی دارید بگید ممنون میشم
تنها راه حل اینه که با لایو چت صحبت کنید
اگه نام و نام خانوادگی داخل اکانت به اسم خودتون باشه احتمال زیاد به مشکل نمیخورید

تنها راه حل اینه که با لایو چت صحبت کنید
اگه نام و نام خانوادگی داخل اکانت به اسم خودتون باشه احتمال زیاد به مشکل نمیخورید
منوجه نشدم ! یعنی چی ؟ میشه توضیح بیشتری بدی

شما تنها راهی که میتونی ریکاور کنی اینه که از طریق لایو چت مستقیم با پشتیبانی سونی صحبت کنی ببینی چیا میخوان ازت
یه سری اطلاعات و مدارک میخوان ازتون که مطمئن بشن برای شماست

سیو دیجیتال به دیسک میخوره در صورتی که ریجن هم اکانت هم دیسک یکی باشن
منکه برای ویتچر با دیسک تموم کرده بودم بعدا که دیجیتال نسخه گوتی نصب کردم تا dlc ها رو بازی کنم سیوم نخورد و مجبور شدم از اول بازی کنم هردو هم رجین دو بودن. البته شاید به اپدیت هم بستگی داشته باشه ظاهرا سیو اپدیت پایین تر بازی به اپدیت جدیدتر نمیخوره.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

داداش قدر اكانت و platinum هات رو بدون همين sheep و cow ها كه بحساب تيزبازي دارن درميارن دو روز dg كه ps5 اومد بايد از صفر شروع كنن به همين level و plat هات حسادت ميكنن

من اصلا دستگاه رو به نت وصل نکردم.
احتمال داره بازیازو بد ریخته باشه؟ یا باید یه کاری انجام بدم تا باز بشه.
زنگ بزن به اون که بازیا را برات ریخته بهت میگه چیکار کنی من خودم اکانت قانونی دارم ولی برا یه رفیقام هکی بود بعد تو لیستی که بازیا هست یه علامت کره زمین یا اینترنت هم هست اونا میزد وقتی down شد بیا بیرون و برو بازیا اجرا کن.

• Like
Reactions: Reza labbaf

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or