هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یک سوال دیگه درمورد بازی Assassins origins اون علامت های سمت راست بالای صفحه اصلی بازی اول لول رو زده زیرش علامتی شبیه سرنیزه و زیر اون یک چکش. ایندوتا علامت چی هستند؟ چکش در بعضی بازیها علامت نیاز به تعمیر اسلحه بود اما در این بازی فقط گزینه خرید و فروش و آپگرید در نزد اسلحه سازها هست یعنی تعمیر درکار نیست.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

یک سوال دیگه درمورد بازی Assassins origins اون علامت های سمت راست بالای صفحه اصلی بازی اول لول رو زده زیرش علامتی شبیه سرنیزه و زیر اون یک چکش. ایندوتا علامت چی هستند؟ چکش در بعضی بازیها علامت نیاز به تعمیر اسلحه بود اما در این بازی فقط گزینه خرید و فروش و آپگرید در نزد اسلحه سازها هست یعنی تعمیر درکار نیست.

دوست عزيز تو تاپيك مربوطش بپرس نه اينجا

اگه هنوز متوجه نشدید معنیش چی هست یه عکس ازش قرار بدید چون من یادم نمیاد چنین چیزی دیده باشم
بچها بازیای که با ۵۰تومن رو هارد میریزن هکین؟اگه اینکارو کنی دیگ نمیشه انلاین زد بن میشی؟اگه یکی کامل توضیح بده ممنون میشم.
اکثر مواقع هکی هستن میتونید آنلاین بازی کنید ولی معمولا بازی سریع قفل میشه و عملا هزینه‌ای که کردید از بین میره
بعدم اگه هزینه یه بازی براتون مسئله هست برید سمت دیسک دست دو یا اجاره کردن بازیا چون این روش جدا از غیرقانونی بودن و دردسراش و اینکه نمیتونید راحت آنلاین بازی کنید هزینه خیلی بیشتری نسبت به اونا داره!

بچها بازیای که با ۵۰تومن رو هارد میریزن هکین؟اگه اینکارو کنی دیگ نمیشه انلاین زد بن میشی؟اگه یکی کامل توضیح بده ممنون میشم.
مغازه ها اکثرا میتونن کاری کنن که اکانت زودتر قفل بشه برات مثلا سر ی ماه و همون اکانتو برای ی نفر دیگه نصب کنن ولی به طور کلی شانسیه قفل شدن. دردسرم زیاد داره مگر برای پلاس بشه توصیه کرد
الان که خیلی زود ریست میشن و خیلی کم شدن و خطر بن شدن هم میتونه از طرف فروشنده های نامطمئن وجود داشته باشه ولی با رعایت چند نکته بنی رخ نمیده
هزینه هم بستگی داره مثلا من رینبو 25 گرفتم الان یکسالی هست که دارم و کلا هم انلاین هستم
خودت از کانال ها بگیری نصب کنی خیلی بصرفه تره
ولی در کل الان خیلی توصیه نمیکنم ...

• Like
Reactions: ps34
سوالت کلا ناقص هست که دقیقا چه نوع هکی منظورته:D اکانت هکی کلا یه مقولست و خطر بن،خطر قفل وجود داره اما انلاین میشه زد و از اونطرفم کنسول هکی یه مقوله دیگست که کلا نمیتونی ۱ ثانیه هم انلاین بازی کنی و فقط افلاین سینگل پلیر هست و خاطر خاموش شدن کنسول هین بازی رو داره که میتونه بسوزونتش.

• Like
Reactions: saeed_sg
دوستان یه سوال:بازی horizon zero down نسخه کاملشو دیسکی گرفتم.دی ال سی frozen wilds رو چجوری اجرا کنم؟ هیچجا گزینه ای برای اجرای این dlc نمیبینم!!
نسخه ی اصلیشو اخه قبلا تموم کرده بودم با اکانت هکی ولی قفل شد پاکش کردم بخاطره همین سیوی ازش ندارم.به همین دلیل نمیشه این dlc رو بازی کرد؟

درود
برای پخش فایلهای ویدئو مثل mkv , mp4 در ps4 باید چیکار کرد؟ چرا مدیاپلیر چیزی پخش نمیکنه؟!
MP4 MKV AVI ساپورت میشن میتونید بریزید تو فلش وصل کنید به سیستم
اگه اینکارو کردید و چیزی پخش نکرده به احتمال زیاد بخاطر آنکود ویدئو یا یه همچین چیزاییه من زیاد تست نکردم ولی همون یک باری که وصل کردم یه سری ویدئو هارو اجرا میکرد یه سریارو نمیکرد
برای اونایی که اجرا نمیشدن فرمتشون رو با format factory تغییر دادم درست شدن (فکر کنم به AVI تغییر دادم)
دوستان یه سوال:بازی horizon zero down نسخه کاملشو دیسکی گرفتم.دی ال سی frozen wilds رو چجوری اجرا کنم؟ هیچجا گزینه ای برای اجرای این dlc نمیبینم!!
نسخه ی اصلیشو اخه قبلا تموم کرده بودم با اکانت هکی ولی قفل شد پاکش کردم بخاطره همین سیوی ازش ندارم.به همین دلیل نمیشه این dlc رو بازی کرد؟
توی خود بازی فکر کنم مرحلش آزاد بشه
تاپیک خود بازیو چک کنید اونچا چند بار دوستان توضیح دادن درمورد دی ال سی

آخرین ویرایش:
سیو دیجیتال به دیسک نمیخوره اگر بود هم فایده نداشت الان هم باید از اول بازی کنید dlc تنها رو که نمیشه فقط بازی کرد.

• Like
Reactions: iman91168
سیو دیجیتال به دیسک نمیخوره اگر بود هم فایده نداشت الان هم باید از اول بازی کنید dlc تنها رو که نمیشه فقط بازی کرد.

سیو دیجیتال به دیسک میخوره در صورتی که ریجن هم اکانت هم دیسک یکی باشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or