هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

شما تنها راهی که میتونی ریکاور کنی اینه که از طریق لایو چت مستقیم با پشتیبانی سونی صحبت کنی ببینی چیا میخوان ازت
یه سری اطلاعات و مدارک میخوان ازتون که مطمئن بشن برای شماست

داداش قدر اكانت و platinum هات رو بدون همين sheep و cow ها كه بحساب تيزبازي دارن درميارن دو روز dg كه ps5 اومد بايد از صفر شروع كنن به همين level و plat هات حسادت ميكنن

داداش تو قسمت لایو چت که میرم نوشته قابل دسترسی نیست ! رفتم با توییتر پلی استیشن صحبت کردم گفتن لایو چت فقط واسه کانادا و آمریکاست ! چون اکانتم آدرس انگلیسه یه شماره تلفن داده برای آلمانه ! گفت فردا تلفن کن باهاشون حرف بزن !!! آخه من زبان بلد نیستم که لامصب !!! چیکار کنم خدایی گیج شدم! هیچ راه دیگه ای هم نداره جز تلفن زدن !

داداش تو قسمت لایو چت که میرم نوشته قابل دسترسی نیست ! رفتم با توییتر پلی استیشن صحبت کردم گفتن لایو چت فقط واسه کانادا و آمریکاست ! چون اکانتم آدرس انگلیسه یه شماره تلفن داده برای آلمانه ! گفت فردا تلفن کن باهاشون حرف بزن !!! آخه من زبان بلد نیستم که لامصب !!! چیکار کنم خدایی گیج شدم! هیچ راه دیگه ای هم نداره جز تلفن زدن !
ساعات chat live شون رو متوجه شو chat كن باهاشون

سلام دوستان یه سوال
من یه رینبو دسته دوم خریدم، بعد متوجه شدم یه تیکه هایی لز کاورش رو کد اینا هست رو بریدن و جدا کردن
DSC_0022.JPG

و
DSC_0023.JPG

کاور بقیه بازیامو چک کردم همینجاها یه سری ارقام اینا نوشته شده بود.
مشکلی پیش میاد؟
برم پسش بدم؟

سلام دوستان یه سوال
من یه رینبو دسته دوم خریدم، بعد متوجه شدم یه تیکه هایی لز کاورش رو کد اینا هست رو بریدن و جدا کردن

و

کاور بقیه بازیامو چک کردم همینجاها یه سری ارقام اینا نوشته شده بود.
مشکلی پیش میاد؟
برم پسش بدم؟
برو بهش pass بده دو روز dg بخواي بفروشيش دهنتو سرويس ميكنن كلا دردسره

• Like
Reactions: Kakash
ممنون از کمکت
در این رابطه چند تا مقاله خوندم بسته به نوع بازی ssd میتونه بین 20 تا 50 درصد سرعت لود شدن رو افزایش بده البته نه تاثیری روی فریم بازی میزاره نه روان تر شدن بازی . اون سرعت هم توی بعضی بازی ها مثل بلادبورن یا Just Cause 3 خودش رو نشون میده ولی روی اکثر بازی ها تاثیرش رو متوجه نمیشید
دلیل اینکه گفتم این کار رو بکنم اینه که یک هارد ssd 250 گیگ سامسونگ دارم که فعلا به هیچ کاریم نمیاد
و گفتم حداقل یک جا استفاده کنم ازش
از نظر سرعت لود شدن بازی از طریق هارد اکسترنال نسبت به هارد داخلی کنسول باهاتون موافقم و فرقی نمیکنه
در مورد شماره 4 منظورم اینه ssd رو جایگزین کنم و نرم افزارهای کنسول روش نصب بشه بعد اون هاردی که در آوردم رو بزنم به کنسول به عنوان هارد اکسترنال
سوالم اینه که در این حالت هم میگه هارد رو فرمت کنید یا چون فرمتش از قبل انجام شده دیتا و بازی ها رو نمایش میده ؟
داداش گلم این اجرای بازی ها از روی هارد اکسترنال منظورت بازی های اصای و پولی هست دیگه؟منظورت بازی های هکی نیست که؟

Last edited by a moderator:
سلام بر همه
God of war 3 remaster چرا فول اسکرین نیست؟ باید آپدیت بشه؟
سلام ، در قسمت تنظیمات کنسول و در قسمت نمایشگر رفته و صفحه را از همه جهات باز کنید ( کشیدن صفحه )
کلا برای بعضی از بازی های نسل های قبل این مشکل هست .

سلام دوستان
یک سوال مگر با آپدیت شماره 4 به بعد ps4 تمامی ورژن ها حتی fat قابلیت hdr پیدا نکردن؟
پس چرا بعضی جاها مینویسه ps4 مدل با hdr?

اگر اشتباه میگم غیر از پرو چه مدل هایی hdr دارن؟
ممنون

سلام دوستان
یک سوال مگر با آپدیت شماره 4 به بعد ps4 تمامی ورژن ها حتی fat قابلیت hdr پیدا نکردن؟
پس چرا بعضی جاها مینویسه ps4 مدل با hdr?

اگر اشتباه میگم غیر از پرو چه مدل هایی hdr دارن؟
ممنون

همونطور که گفتى بعد اپدیت فرمور ۴ همه HDR دارن اونی که بعضی جاها مینویسن با HDR برای تبلیغ و بازاریابیه

• Like
Reactions: SHAM and erfanPS4
سلام
دوستان من اومدم این اپیزود رایگان هیتمن رو بگیرم ببینم چجوریاس به جز خود اپیزود که تقریبا 5گیگه کلا بازیم اومد تو لیست دانلود!باید کل بازیو دانلود کنم واسه بازی کردن اون اپیزود؟
یه سوال دیگه از قسمت account managment میتونم ایمیل اکانتمو عوض کنم؟عوض کنم ایمیلمو مشکلی واسه اکانتم و بازیا که پیش نمیاد؟

• Like
Reactions: ps34
سلام دوستان دوتا سوال دارم :
1.گیفت کارت های پلاس را تا چه زمانی میتونم نگه دارم یعنی یه پلاس سه ماهه خریدم تا چه زمانی میتونه کد را وارد نکنم و نگهش دارم ؟؟؟
2. یه نفر یه بازی از استور خریده و میخوام ظرفیت دو را ازش بگیرم بعد من از کجا بفهمم که اون بازی را به چه قیمت خریده یعنی در زمان عادی خریده یا زمانی که تخفیف خورده ؟؟ اصلا میشه فهمید؟؟
ممنون میشم جواب بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or