zilyzal
کاربر سایت
من اصلا از مغازه چیزی نمیخرم فقط برای کرایه بازی میرممتاسفانه اینجا تعویض ۱۰۰ تومن هست اصلا پایینتر گیر نمیاد حتی هم قیمتا
دست دو از سایتا بخرید بعدم بفروشید
من اصلا از مغازه چیزی نمیخرم فقط برای کرایه بازی میرممتاسفانه اینجا تعویض ۱۰۰ تومن هست اصلا پایینتر گیر نمیاد حتی هم قیمتا
مثلا تعرفه ی کرایه ها به چ شکله؟من اصلا از مغازه چیزی نمیخرم فقط برای کرایه بازی میرم
مثلا بازیایی مثل اساسین که طولانین برا چند هفته کرایه میکنی؟من اصلا از مغازه چیزی نمیخرم فقط برای کرایه بازی میرم
اینجا بسته به بازی کرایه هفتگی بین ۱۰تا۴۰ هستمثلا تعرفه ی کرایه ها به چ شکله؟
یک هفته برای من زیادم هست بجز بازیایی که بالای ۱۰۰ ساعت گیم پلی دارن بقیه رو میتونم تو همون یک هفته پلات کنممثلا بازیایی مثل اساسین که طولانین برا چند هفته کرایه میکنی؟
سلام.درود، راهی هست با قندشکن بشه از Spotify استفاده کرد؟ یا کلا باید دورش رو خط کشید؟
بازیهای مخصوص هک 5.05 باید جداگانه از اینترنت دانلود کنی ، بازیهای فعلی اورجینال هستن و آپدیت کردنشون کمکی نمیکنه.جیلبریک انجام بدم درست نمیشن؟؟؟
الان یکی دوتا از بازیها که قفل شدن اپدیت میخوان اپدیت کنم اونا رو ده گیگی میخوایم بعد جیلیبریک انجام بدم؟؟؟
سلامدوستان الان در بازار کشور هک ps4 انجام میدن؟ یا هنوز اکانت هم میریزن تو دستگاه ها؟
اسلیم به هیچ عنوان سخت افزارش با فت تفاوتی نداره.اپدیت hdr هم به صورت همزمان برای همه کنسول ها عرضه شده و اگر میبینی روی کارتن اسلیم قید شده hdr فقط جنبه تبلیغاتی داره.پرو فقط رزولیشن بالاتر میده اونم نه 4k واقعی.گرافیک و فریم پرو مثل مدل پایه هست چون اصلا بازی ها برای مدل پایه ساخته میشن و بعد توی میان نسلی شاخ و برگ رزولیشن میگیرن.نمونه اسلیم تفاوت خاصی داری با نمونه فت از نظر پردازش گرافیکی؟ آخه اکثرا اسلیم های HDR روشون درج شده .
بعد احساس میکنم خرید پرو پول اضافه ست! هم مثل اینکه اواخر نسل ـه هم اینکه انگار همون 1080 آپ اسکیل شده !
معمولا تو کانال ها بگردی اموزش استفادش هست به طور خلاصه فک کنم اکتیو، ریستور لایسنس ، ساین اوت میکنی تامامدوستان کسی از این اکانت های هکی پلاس استفاده کرده چطور هست؟
يادت باشه ps4 كي اومد دقيقا 25 ابان اون بازيهاشم فيفا 14 كالاف ghost بتلفيلد 4 ريمن كيلزون nfs و فك كنم نك بودن درسته كالاف 2019 برا ps5 مياد ولي بعيد ميدونم خود ps5 تا 25 ابان 98 اثري ازش باشه اينو مطمئنماسلیم به هیچ عنوان سخت افزارش با فت تفاوتی نداره.اپدیت hdr هم به صورت همزمان برای همه کنسول ها عرضه شده و اگر میبینی روی کارتن اسلیم قید شده hdr فقط جنبه تبلیغاتی داره.پرو فقط رزولیشن بالاتر میده اونم نه 4k واقعی.گرافیک و فریم پرو مثل مدل پایه هست چون اصلا بازی ها برای مدل پایه ساخته میشن و بعد توی میان نسلی شاخ و برگ رزولیشن میگیرن.
از اون گذشته از یوبیسافت بگیر تا اکتیویژن تمامی توی اکهی های استخدامی بازی هایی که قراره پاییز ۲۰۱۹ عرضه کنن نوشتن برای نسل بعدی دارن بازی هاشونو توسعه میدن یا حتی عناوین شاخ استادیوهایی مثل سی دی پراجکت و یا کوجیما بازی هاشون میان نسلی هستن و تمرکزشون روی نسل نهم هست پس مطمنا تا شهریور آینده ps5 توی بازاره و دیگه اصلا کنسول نسل هشت خریدن در حال حاظر کار منطقی ای نیست چون نهایت فقط ۱سال دیگه عمر این نسل تموم خواهد شد.
گاهی اوقات از این قبیل مشکلات ایجاد میشه. با یک یوزر جدید می تونید دوباره بازی کنید.سلام و درود
چجوری میتونم ارور Np-36006-5 رو حل کنم
{USER1 WILL BE LOGGED OUT OF THE PS4 BECAUSE AN ERROR HAS OCCURRED} این ارور میاد
لطفا راهنماییم کنید بازی ها هیچکدومشون اجرا نمیشن