درسته ولی تمام سیوه های بازی ها تو یوزر وان هستشبازی
از خوب هم رد کرده فوق العادست.کنسول خالیش این قیمته الان ولی میگی دسته هم روش داره پس عالیه بگیردوستان کنسول مدل فت 12 (مدل جدید) 500 گیگ کپی خور (ورژن فریمور 4.5) با دو تا دسته و خیلی خیلی کم کارکرد 2 تومن قیمت خوبیه بگیرم؟
البته یه مشتری دیگه براش اومد گفت 2300 میخرم، اونم داشت منو میپیچوند جواب تلفنمو نمیداد! بهش اس ام اس دادم گفتم بیا بالاتر ازت میخرماز خوب هم رد کرده فوق العادست.کنسول خالیش این قیمته الان ولی میگی دسته هم روش داره پس عالیه بگیر
بايد vpn امريكا شيركنيسلام
دوستان کسی از sonyrewards استفاده کرده ؟
من 1350 امتیاز دارم ولی موقع خرید کد 10 دلاری خطا میده
یک اکانت پرایمری میتونه باشهچند بار میشه اکانت های مختلف را روی کنسول لاگین و پرایمری کرد و بعد پاک کرد؟؟ یعنی مثلا من صد تا اکانت داشته باشم میتونم دونه دونه توی هر کدوم لاگین کنم پرایمری کنم بعد پاک کنم هر صد تاشو؟؟
ببخشید شما متوجه سوالم نشدید من پرسیدم چند بار میشه توی یک اکانت جدید لاگین کرد پرایمری کرد بعد از کنسول پاک کرد و بعدی را لاگین کرد پرایمری کرد پاک کرد؟؟ من میخوام از پلاس های 14 روزه استفاده کنم با این روشیک اکانت پرایمری میتونه باشه
اگر اشتباه نکنم محدودیتی نداره چون بعدش دیلیت اکانت کنید تو لیست نمیاد ولی اگه بحث اکانت هکی باشه نمیدونم خیلی پیگیرش نیستمببخشید شما متوجه سوالم نشدید من پرسیدم چند بار میشه اکانت های مختلف را دونه دونه!!!!!!!!؟!!!؟!! پرایمری کرد بعد از کنسول پاک کرد
psx رو اجرا كن بعد vpn كانكت كني رو اونم كانكتهبچه ها کسی میدونه چطوری باید به کنسول V*P*N وصل کرد؟؟ میدونم چطوری میشه اینترنت لپ تاپ رو با کابل LAN برای کنسول شر کرد؛ ولی وقتی توی این حالت وی پی* ان لپ تاپ رو وصل میکنم برای کنسول هنوز فیلتره.
ممنون از پاسختونpsx رو اجرا كن بعد vpn كانكت كني رو اونم كانكته