هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان کنسول مدل فت 12 (مدل جدید) 500 گیگ کپی خور (ورژن فریمور 4.5) با دو تا دسته و خیلی خیلی کم کارکرد 2 تومن قیمت خوبیه بگیرم؟
از خوب هم رد کرده فوق العادست.کنسول خالیش این قیمته الان ولی میگی دسته هم روش داره پس عالیه بگیر

• Like
Reactions: irandvd
از خوب هم رد کرده فوق العادست.کنسول خالیش این قیمته الان ولی میگی دسته هم روش داره پس عالیه بگیر
البته یه مشتری دیگه براش اومد گفت 2300 میخرم، اونم داشت منو میپیچوند جواب تلفنمو نمیداد! بهش اس ام اس دادم گفتم بیا بالاتر ازت میخرم
بعدش دیدم یهو زنگ زد! گفتم بیا همون 2300 ازت میگیرم
اومد موقع معامله تونستم 2200 ازش بگیرم

دوستان برای کلوپ بازی PS4 به نظرتون چه سایزی از تلویزیون مناسب تره؟
خرید تلویزیون دست دوم رو پیشنهاد میکنید؟
برندهایی مثل هایسنس و تی سی ال خوبن؟

چند بار میشه اکانت های مختلف را روی کنسول لاگین و پرایمری کرد و بعد پاک کرد؟؟ یعنی مثلا من صد تا اکانت داشته باشم میتونم دونه دونه توی هر کدوم لاگین کنم پرایمری کنم بعد پاک کنم هر صد تاشو؟؟

چند بار میشه اکانت های مختلف را روی کنسول لاگین و پرایمری کرد و بعد پاک کرد؟؟ یعنی مثلا من صد تا اکانت داشته باشم میتونم دونه دونه توی هر کدوم لاگین کنم پرایمری کنم بعد پاک کنم هر صد تاشو؟؟
یک اکانت پرایمری میتونه باشه

یک اکانت پرایمری میتونه باشه
ببخشید شما متوجه سوالم نشدید من پرسیدم چند بار میشه توی یک اکانت جدید لاگین کرد پرایمری کرد بعد از کنسول پاک کرد و بعدی را لاگین کرد پرایمری کرد پاک کرد؟؟ من میخوام از پلاس های 14 روزه استفاده کنم با این روش

آخرین ویرایش:
ببخشید شما متوجه سوالم نشدید من پرسیدم چند بار میشه اکانت های مختلف را دونه دونه!!!!!!!!؟!!!؟!! پرایمری کرد بعد از کنسول پاک کرد
اگر اشتباه نکنم محدودیتی نداره چون بعدش دیلیت اکانت کنید تو لیست نمیاد ولی اگه بحث اکانت هکی باشه نمیدونم خیلی پیگیرش نیستم

سلام
دوستان سایت و فروشگاه مطمئن و منصف سراغ دارین برای خرید Psn Card ؟ یکی دو تا سایت مطمئن می شناختم که اونا فعلا موجود ندارن. اگه میشه واسم پ.خ کنید. ممنونم ...

بچه ها کسی میدونه چطوری باید به کنسول V*P*N وصل کرد؟؟ میدونم چطوری میشه اینترنت لپ تاپ رو با کابل LAN برای کنسول شر کرد؛ ولی وقتی توی این حالت وی پی* ان لپ تاپ رو وصل میکنم برای کنسول هنوز فیلتره.

بچه ها کسی میدونه چطوری باید به کنسول V*P*N وصل کرد؟؟ میدونم چطوری میشه اینترنت لپ تاپ رو با کابل LAN برای کنسول شر کرد؛ ولی وقتی توی این حالت وی پی* ان لپ تاپ رو وصل میکنم برای کنسول هنوز فیلتره.
psx رو اجرا كن بعد vpn كانكت كني رو اونم كانكته

• Like
Reactions: reza3533
psx رو اجرا كن بعد vpn كانكت كني رو اونم كانكته
ممنون از پاسختون
راستش من همینکارو هم کردم؛ ولی باز هم V*P*N روی کابل لن که به کنسول وصله شر نمیشه ! خیلی عجیبه ... یعنی مثلا وقتی وصله وی پی ان و با لپ تاپ سایت iplocation.net رو باز میکنم میزنه آی پیت برای آمریکاست، بعد وقتی با اینترنت شر شده از کابل و همین برنامه psx ، کنسول رو به اینترنت وصل میکنم و توی مرورگرش سایته رو میزنم میزنه آی پی برای ایرانه !
یه جای کار رو اشتباه دارم انجام میدم ولی نمیدونم دقیقا کجاست.
یه چیز دیگه اینکه من برای شر کردن اینترنت با کابل لن، توی تنظیمات اینترنت ویندوز و بخش change adapter option ؛ ETERNET و WI-FI جفتشون رو انتخاب کردم و کلیک راست Bridge Connections رو زدم، اینطوری شد که اینترنت وای فای رو تونستم با لن برای کنسول شر کنم. نمیدونم کسی اینطوری شر کرده یا نه...
کاش سونی توی آپدیتایی که میده یه بخش تنظیمات برای وی پی ان رو اضافه کنه که لازم نباشه اینقدر سختی بکشیم #-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or