هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

کاش سونی توی آپدیتایی که میده یه بخش تنظیمات برای وی پی ان رو اضافه کنه که لازم نباشه اینقدر سختی بکشیم #-o
بخش پروکسی تو تنظیمات نتورک وجود داره
میتونید یدونه پروکسی پرایوت از سایتای خارجی بخرید بزنید رو کنسول

• Like
Reactions: reza3533
من میخوام کلوپ بازی راه بندازم
میخوام ببینم راهی هست که بشه کاری کرد کسی جز خودم نتونه یوزر ها رو دستکاری کنه یا بازی ها رو حذف کنه؟
برای محدود کردن کاربرها سونی راه حلی در نظر گرفته؟
اینطوری هر مشتری ای میتونه با زدن دکمه option و بعدش delete بازی ها رو پاک کنه، یا مثلاً به اینترنت وصل بشه و ...

سلام
بچها از لحاظ گرافیکی فرق خاصی بین ps4 و ps4 pro هستش ؟من هر چی ویدیو تو یوتیوب نگاه میکنم فرق چندان که قابل ذکر باشه نمیبینم میخواستم بدونم واقعا اینجوریه یا من بد میبینم خلاصه تفاوت چه جوریه ؟

سلام
از کدوم قسمت زیرنویس رزیدنت اویل 4 فعال کنم هر جا نگاه میکنم گزینه سابتایتل نداره
حرکت و کنترل شخصیت چرا اینقدر سخت هست ؟؟من الان تازه شروع کردم تا اخرش اینقدر اعصاب خرد کن هست؟؟؟ راه رفتن هم سخت هست چه برسه به فرار

سلام
بچها از لحاظ گرافیکی فرق خاصی بین ps4 و ps4 pro هستش ؟من هر چی ویدیو تو یوتیوب نگاه میکنم فرق چندان که قابل ذکر باشه نمیبینم میخواستم بدونم واقعا اینجوریه یا من بد میبینم خلاصه تفاوت چه جوریه ؟
زیاد توی ویدئو مشخص نمیشه روی تلویزیون مشخص میشه
تفاوت آنچنان بالایی هم بینشون نیست
سلام
از کدوم قسمت زیرنویس رزیدنت اویل 4 فعال کنم هر جا نگاه میکنم گزینه سابتایتل نداره
حرکت و کنترل شخصیت چرا اینقدر سخت هست ؟؟من الان تازه شروع کردم تا اخرش اینقدر اعصاب خرد کن هست؟؟؟ راه رفتن هم سخت هست چه برسه به فرار
تا جایی که میدونم بازی زیرنویس انگلیسی نداره
و با توجه به اینکه قدیمیه انتظار کنترل راحت و امروزی نداشته باشید

من میخوام کلوپ بازی راه بندازم
میخوام ببینم راهی هست که بشه کاری کرد کسی جز خودم نتونه یوزر ها رو دستکاری کنه یا بازی ها رو حذف کنه؟
برای محدود کردن کاربرها سونی راه حلی در نظر گرفته؟
اینطوری هر مشتری ای میتونه با زدن دکمه option و بعدش delete بازی ها رو پاک کنه، یا مثلاً به اینترنت وصل بشه و ...
باید تو Setting قسمت Parental Control چنین محدودیت هایی وجود داشته باشه که بشه اعمال کرد

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

سلام
توی نقد زومجی هم اشاره شده کنترل نسخه ی نسل هشتمی اویل 4 به شدت افتضاح هست و اگر دلتون تنگ شده برای این عنوان پیشنهاد میکنیم برگردید نسخه ps2 رو بازی کنید

سلام دستان
یه سوال فنی
من قراره PS4 Pro بخرم،بیشتر فوتبال برام مهمه
توی گرافیک و روان بودن بازی پرو بهتره یا وان ایکس ؟
والا هم FIFA 18 و هم PES 18 روی هر دو کنسول اگر اشتباه نکنم به صورت 4K Native اجرا میشدن و تفاوتی هم نداشتن از نظر بصری. تو فریم ریت و .. هم تقریبا مشابه بودن. اما اینکه توی نسخه های بعدی چی به چیه کسی خبر نداره، از طرفی اکس باکس (One X) سخت افزار بهتری داره، از جنبه ی دیگه ناشرین به خاطر سیاست های مرتبط با فروش خودشون هم که شده سعی میکنن خیلی تفاوتی بین نسخه های مختلف نباشه، تا هر دو طرف رو حفظ کنن. با تمام احترامم نسبت به اکس باکس وان اکس، من باشم همون پرو رو میخریم ما به التفاوت قیمت رو هم خرج یک دسته اضافی یا بازی و .. می کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or