دوستان من ps4 از سری اول دارم رجین 3 مدل 500 گیگ .
من اصلا و ابدا آنلاین بازی نمیکنم ، میخواستم ببینم کاری میشه کرد که بازی کپی ریخت روی PS4 و بازی کرد ؟
چون با این وضعیت قیمت بازی های فیزیکی ، دیگه بازی کارکرده هم نمیشه خرید چه برسه به بازی آکبند .
ممنون .درصورتی که فیرمور کنسولت 5.05 یا پایینتر باشه میتونی بازی هکی اجرا کنی
آموزش هک PS4 Jailbreakممنون .
تاپیکی وجود نداره در این زمینه اطلاعات بیشتری داده باشه ؟
چه بازیسلام دوستان
یکدونه بازی روی ps4 دارم که نمیدونم ریجن بازی چنده ، الان بازیم قفل شده و می خوام بازی رو دوباره بخرم ولی نمیدونم ریجن بازی چنده
راهی هست که بفهمم ریجن بازی چنده ؟
دمو پلاس لازم نداره بازیای رایگان (free to play) که کلا رایگان هستن هم پلاس لازم ندارنسلام برای بازی کردن دمو های بازی که رایگان هستن پلاس نمیخواد که ؟
بعد سوال بعدی یکسری بازی که مثلا با پلاس مجانی میشه رو بخری بعدش پلاس تموم شه مشکلی نیست میشه رفت که بازی رو ؟
ufc 2چه بازی
سرعت اینترنتت خوب باشه پیدا میکنه باید ده دقیقه ای صبر کنی. ولی در کل اینترنت تو ایران یه بلاهایی سرش اومدهسلام قسمت آنلاین Last of Us فیلتره یا از کار افتاده؟ بازیکن نداره؟
سرورهای تمامی بازی های ناتی داگ حالا چه لست اف اس چه انچارتد همگی p2p هستن و قفل منطقه ای دارن.در کل فقط ایرانی پیدا میکنه درصورتی که همون ساعتی که نشستی پای کنسول یه 10 تا ایرانی دیگه هم مثل خودت همزمان بازی رو استارت کننسلام قسمت آنلاین Last of Us فیلتره یا از کار افتاده؟ بازیکن نداره؟