هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من ps4 از سری اول دارم رجین 3 مدل 500 گیگ .
من اصلا و ابدا آنلاین بازی نمیکنم ، میخواستم ببینم کاری میشه کرد که بازی کپی ریخت روی PS4 و بازی کرد ؟
چون با این وضعیت قیمت بازی های فیزیکی ، دیگه بازی کارکرده هم نمیشه خرید چه برسه به بازی آکبند .

دوستان من ps4 از سری اول دارم رجین 3 مدل 500 گیگ .
من اصلا و ابدا آنلاین بازی نمیکنم ، میخواستم ببینم کاری میشه کرد که بازی کپی ریخت روی PS4 و بازی کرد ؟
چون با این وضعیت قیمت بازی های فیزیکی ، دیگه بازی کارکرده هم نمیشه خرید چه برسه به بازی آکبند .

درصورتی که فیرمور کنسولت 5.05 یا پایینتر باشه میتونی بازی هکی اجرا کنی

• Like
Reactions: BehzaDG
دوستان سایت خارجی واسه دانلود دیتای اورجینال بازی هست؟ دیتای بازی deus ex رو میخوام همه سایت های ایرانی لینک ها رو حذف کردن به دستور کارگروه مصادیق محتوای مجرمانه!

دوستان سلام
من کنسول فت ریجن 2 با هارد 500 با دو دسته به همراه 2 دیسک بازی فیفا18 و اساسین اوریجین دارم ورژن آپدیت دستگام 5.55 میباشد
میخواستم با کنسول اسلیم یک ترابایت که کپی خور شده و 20 عنوان بازی هم نصب میکنه باهاش تعویض کنم
کنسول خودم رو 2.000.000 میخره و 1.500.000 باید سر بدم بنظر شما ارزش داره؟
لطفا راهنماییم کنید و قیمت کنسول فت و اسلیم در هارد 500 و 1 بررسی کنید ممنون میشم

سلام
من gta v رو از حجمی که لازمه برای اجرای بازی خیلی بیشتر دانلود کردم ولی نصبش رو 5 درصد گیر کرده.اصلا معلوم نیست داره نصب میشه یا نه!نمیشه نصبشو سریعتر کرد؟

سلام دوستان
یکدونه بازی روی ps4 دارم که نمیدونم ریجن بازی چنده ، الان بازیم قفل شده و می خوام بازی رو دوباره بخرم ولی نمیدونم ریجن بازی چنده
راهی هست که بفهمم ریجن بازی چنده ؟

سلام برای بازی کردن دمو های بازی که رایگان هستن پلاس نمیخواد که ؟
بعد سوال بعدی یکسری بازی که مثلا با پلاس مجانی میشه رو بخری بعدش پلاس تموم شه مشکلی نیست میشه رفت که بازی رو ؟

سلام برای بازی کردن دمو های بازی که رایگان هستن پلاس نمیخواد که ؟
بعد سوال بعدی یکسری بازی که مثلا با پلاس مجانی میشه رو بخری بعدش پلاس تموم شه مشکلی نیست میشه رفت که بازی رو ؟
دمو پلاس لازم نداره بازیای رایگان (free to play) که کلا رایگان هستن هم پلاس لازم ندارن
بازیایی که هر ماه برای پلاس رایگان میشن بعد از تموم شدن پلاس تا زمانی که تمدیدشه قفل میشن

سلام قسمت آنلاین Last of Us فیلتره یا از کار افتاده؟ بازیکن نداره؟
سرعت اینترنتت خوب باشه پیدا میکنه باید ده دقیقه ای صبر کنی. ولی در کل اینترنت تو ایران یه بلاهایی سرش اومده

Sent from my BND-L21 using Tapatalk

• Like
Reactions: mehran2190
سلام قسمت آنلاین Last of Us فیلتره یا از کار افتاده؟ بازیکن نداره؟
سرورهای تمامی بازی های ناتی داگ حالا چه لست اف اس چه انچارتد همگی p2p هستن و قفل منطقه ای دارن.در کل فقط ایرانی پیدا میکنه درصورتی که همون ساعتی که نشستی پای کنسول یه 10 تا ایرانی دیگه هم مثل خودت همزمان بازی رو استارت کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or