هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

درود. من یه سوال دارم ببخشید شاید سوالم مسخره باشه. من بیشتر اوقات با یکی از فامیلامون ps4 بازی میکنم. و این فامیلمون بدجور با دسته رفتار میکنه. یهو شوک رو تکون میده و صدای دکمه زدنش خیلی بلنده. امکانش هست با این جور کارا دسته خراب بشه؟

درود. من یه سوال دارم ببخشید شاید سوالم مسخره باشه. من بیشتر اوقات با یکی از فامیلامون ps4 بازی میکنم. و این فامیلمون بدجور با دسته رفتار میکنه. یهو شوک رو تکون میده و صدای دکمه زدنش خیلی بلنده. امکانش هست با این جور کارا دسته خراب بشه؟
چرا امکانش نباشه....شما هرچی با دسته بهتر رفتار کنی خب عمرش بیشتره...یه قطعه مکانیکی هست دیگه...تحت فشار عمرش کم میشه...چیز واضحیه

دوستان من ویدئو گیم پلی RDR از گیمرساید دانلود کردم ریختم روی فلش ولی مدیا پلیر ویدئو هارو نمیشناسه میدونین مشکلش چیه؟
در ضمن فلش رو هم exfat فرمت کردم

دوستان من ویدئو گیم پلی RDR از گیمرساید دانلود کردم ریختم روی فلش ولی مدیا پلیر ویدئو هارو نمیشناسه میدونین مشکلش چیه؟
دقیقا یادم نیست ولی اگه اشتباه نکنم با format factory یبار فرمت ویدئو رو تغییر بدید اجرا میکنه
هرچند 100% مطمئن نیستم چون من کلا یک بار میخواستم با پلیر کنسول ویدئو اجرا کنم که اونم همچین مشکلی داشت با این روش حل شد

• Like
Reactions: mohammad2023
دوستان من بازی bloodborne رو ریختم رو دستگاه اگر نسخه ی gotyیش رو دانلود کنم سیو هام پاک میشه؟
بعد یه سوال دستگاه من هکی عه و اصلا اهل آنلاین بازی کردم رو کنسول نیستم ولی اگر بخوام یه بازی رو آنلاین بازی کنم چیکار باید کنم؟ اگر دیسک بازی رو بخرم آیا حکم یه بازی قانونی رو داره ؟ یعنی به اینترنت که وصل بشم میتونم آپدیت هاشو بگیرم و با پلاس آنلاین بازی کنم؟
من این قضیه ی دیسک بازی رو نمی فهمم چطوریه مگه نباید رو اکانت خریداری شده باشه بازی؟

فایل نباید توی ادرس روت فلش باشه. بریزید توی یه فولدر با اسم دلخواه
البته فرمتشم هم مهمه. هر فرمتیو نمیخونه

• Like
Reactions: BehzaDG
دوستان من بازی bloodborne رو ریختم رو دستگاه اگر نسخه ی gotyیش رو دانلود کنم سیو هام پاک میشه؟
بعد یه سوال دستگاه من هکی عه و اصلا اهل آنلاین بازی کردم رو کنسول نیستم ولی اگر بخوام یه بازی رو آنلاین بازی کنم چیکار باید کنم؟ اگر دیسک بازی رو بخرم آیا حکم یه بازی قانونی رو داره ؟ یعنی به اینترنت که وصل بشم میتونم آپدیت هاشو بگیرم و با پلاس آنلاین بازی کنم؟
من این قضیه ی دیسک بازی رو نمی فهمم چطوریه مگه نباید رو اکانت خریداری شده باشه بازی؟
سیوهای نسخه های پایین تر به اپدیت های بالاتر نمیخورن یعنی سیو نسخه عادی روی گوتی کار نخواهد کرد نمیخونه و باید از اول بازی کنید.شما میتونی بازی رو بصورت دیجیتال بخری که اون نیاز به اکانت داره یا میتونی فیزیکی بخری هردو قانونی هستند چون دیسک‌ها اوریجینال هستند. . بله دیسک رو بخری پلاس هم داشته باشی میتونی آنلاین بزنی البته مشخصه که آنلاین زدن نیاز به اپدیت کنسول به آخرین ورژن موجود داره یعنی بخوای آنلاین بزنی باید دیگه قید هکی رو بزنی چون اپدیت کردی دیگه نمیتونی دانگرید کنی.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

• Like
Reactions: sbAL1REZA
چرا امکانش نباشه....شما هرچی با دسته بهتر رفتار کنی خب عمرش بیشتره...یه قطعه مکانیکی هست دیگه...تحت فشار عمرش کم میشه...چیز واضحیه
مشکل اینجاست روم نمیشه بهش چیزی بگمبازم سوال: شوک رو زیاد فشار بدی چپ و راست در نمیاد یوقت؟

سلام
یه بازی هست که تروفی داستانی داری ولی هیچجوره بهم نمیده اون تروفی رو
کسی میدونه چرا اینجوریه؟
چه بازی‌ و چه تروفی‌ای هست؟
بستگی به بازی داره میتونه گلیچ باشه
میتونه مثل مس افکت اندرومدا باشه که اگه بازی به سرورای EA وصل نباشه هیچ تروفی‌ای نمیده

چه بازی‌ و چه تروفی‌ای هست؟
بستگی به بازی داره میتونه گلیچ باشه
میتونه مثل مس افکت اندرومدا باشه که اگه بازی به سرورای EA وصل نباشه هیچ تروفی‌ای نمیده
بازی Metro: Last Light Redux
تروفی های Rabbit و Veteran
اینترنتم هم وصله

بازی Metro: Last Light Redux
تروفی های Rabbit و Veteran
اینترنتم هم وصله
:-? من این بازیو رو کنسول نرفتم برای همین اطلاعی ندارم ولی تو تروفی گایدش که نوشته شده تروفی گلیج شده نداره و بدون مشکله
Metro: Last Light Redux - Trophy Guide and Roadmap - PlaystationTrophies.org
توی تمام بازیایی که پلات کردم هم چنین مشکلی نداشتم
اگه همه تروفیارو گرفتید و فقط همین دوتا مونده یبار دیگه از اول برید چون جفتش مربوط به همون چپتر اوله
اگه نشد بازیو پاک کنید دوباره نصب کنید یا rebuild database بزنید باید درست بش]

:-? من این بازیو رو کنسول نرفتم برای همین اطلاعی ندارم ولی تو تروفی گایدش که نوشته شده تروفی گلیج شده نداره و بدون مشکله
Metro: Last Light Redux - Trophy Guide and Roadmap - PlaystationTrophies.org
توی تمام بازیایی که پلات کردم هم چنین مشکلی نداشتم
اگه همه تروفیارو گرفتید و فقط همین دوتا مونده یبار دیگه از اول برید چون جفتش مربوط به همون چپتر اوله
اگه نشد بازیو پاک کنید دوباره نصب کنید یا rebuild database بزنید باید درست بش]
چند بار از اول رفتم
بازی رو که نمیتونم پاک کنم. rebuild database چجوریه؟ چیکار میکنه؟ اطلاعی راجع بهش ندارم
save بازی رو اگه کلا از روی کنسول پاک کنم بعدش از اول برم جواب میده؟

چند بار از اول رفتم
بازی رو که نمیتونم پاک کنم. rebuild database چجوریه؟ چیکار میکنه؟ اطلاعی راجع بهش ندارم
save بازی رو اگه کلا از روی کنسول پاک کنم بعدش از اول برم جواب میده؟
به شخصه همون پاک کردن و نصب دوباره رو پیشنهاد میدم
درکل جواب ۱۰۰٪ نمیتونم بدم چون برای خودم اتفاق نیوفتاده ولی یادمه یکی قبلا چنین مشکلی داشت حالا یا دوباره نصب کرد یا rebuild database زد رو یادم نمیاد
Rebuild database تو تنظیمات کنسوله نمیدونم دقیقا چکار میکنه توضیحاتش باید تو همون قسمت یا اینترنت باشه

• Like
Reactions: Blood Brothers

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or