هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام براي خريد dlc يه بازي كه مثلا رجين دو خاورميانس ميشه يه اكانت ديگه ساخت و dlc رو خريد (طوري كه با رجين بازيت همخوني داشته باشه) و روي اكانت اصليت (كه با رجين بازي يكي نيست) dlc رو بازي كرد؟ اگه ميشه چطوري؟

سلام براي خريد dlc يه بازي كه مثلا رجين دو خاورميانس ميشه يه اكانت ديگه ساخت و dlc رو خريد (طوري كه با رجين بازيت همخوني داشته باشه) و روي اكانت اصليت (كه با رجين بازي يكي نيست) dlc رو بازي كرد؟ اگه ميشه چطوري؟
بستگی به بازی داره یه تعداد کمی از بازیا دی ال سیشون شیر نمیشه
ولی در حالت عادی شیر میشه. یه اکانت میسازید دی ال سی رو میخرید میذارید رو دانلود بعدم برمیگردید اکانت اصلیتون

• Like
Reactions: Capitan_shepard
بستگی به بازی داره یه تعداد کمی از بازیا دی ال سیشون شیر نمیشه
ولی در حالت عادی شیر میشه. یه اکانت میسازید دی ال سی رو میخرید میذارید رو دانلود بعدم برمیگردید اکانت اصلیتون
مرسي داداش من برا bloodborne ميخواستم مشكلي پيش نمياد؟

9 ماهی میشه دیگه ps4 ندارم این روزا که ps4 ندارم و دستم از گیم بستست داره واسم مثل کابوس میگذره :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
با این وضعیت بد اقتصادی که داره هر روز هم بد تر میشه دیگه فکر خرید ps4 دسته دوم هم برام فراتر از رویا شده :Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1::Crying1:
چه روز هایی باهاش گذروندم :X::Triangle::Square::Circle::Dpad::crying::crying::crying::crying::crying::crying::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2:
چکار کنم خدا

يكي توضيح ميده اگه بخوام اطلاعاتم رو از روي يه ps4 به ps4 ديگه انتقال بدم بايد چيكار كنم؟ با استفاده از هارد اكسترنال چجوري ميشه كپي پيست كرد؟ اون يكي روشو كه با اترنت دوتا كنسول رو بهم وصل ميكنن دردسرش زياده بدردم نميخوره

يكي توضيح ميده اگه بخوام اطلاعاتم رو از روي يه ps4 به ps4 ديگه انتقال بدم بايد چيكار كنم؟ با استفاده از هارد اكسترنال چجوري ميشه كپي پيست كرد؟ اون يكي روشو كه با اترنت دوتا كنسول رو بهم وصل ميكنن دردسرش زياده بدردم نميخوره
منظورتون از اطلاعات دقیقا چی هست؟
اگه فقط بازیارو میخواید منتقل کنید یه هارد وصل کنید به کنسول (هارد فرمت میشه. اگه چیزی توش هست بک آپ بگیرید) بازیارو از داخل کنسول منتقل کنید بهش. همونجا بعد فرمت فکر کنم منتقلتون میکنه به صفحه‌ای که برای انتقال فایل از اینترنال به اکسترنال هست اگه اینطور نبود تو قسمت storage برید اونجا میشه انتقال داد
سیوارو فکر کنم نمیشه رو هارد منتقل کرد اگه پلاس دارید آپلود کنید رو کلاود اگرم ندارید فلش وصل کنید بک آپ بگیرید
دیگه فکر نکنم چیزی مونده باشه
فقط کافیه اکانتتونو رو کنسول دیگه بزنید بعدم سیوارو ریستور کنید.
ادیت: با استفاده از هارد اکسترنال نمیتونید کپی پیست کنید فایل کامل منتقل میشه بعدم از رو حافظه داخلی حذف میشه
یعنی نمیتونید فایلو داخل اینترنال نگه دارید و یه کپی هم منتقل کنید به اکسترنال. فایل فقط رو یکیشون میتونه باشه

منظورتون از اطلاعات دقیقا چی هست؟
اگه فقط بازیارو میخواید منتقل کنید یه هارد وصل کنید به کنسول (هارد فرمت میشه. اگه چیزی توش هست بک آپ بگیرید) بازیارو از داخل کنسول منتقل کنید بهش. همونجا بعد فرمت فکر کنم منتقلتون میکنه به صفحه‌ای که برای انتقال فایل از اینترنال به اکسترنال هست اگه اینطور نبود تو قسمت storage برید اونجا میشه انتقال داد
سیوارو فکر کنم نمیشه رو هارد منتقل کرد اگه پلاس دارید آپلود کنید رو کلاود اگرم ندارید فلش وصل کنید بک آپ بگیرید
دیگه فکر نکنم چیزی مونده باشه
فقط کافیه اکانتتونو رو کنسول دیگه بزنید بعدم سیوارو ریستور کنید.
ادیت: با استفاده از هارد اکسترنال نمیتونید کپی پیست کنید فایل کامل منتقل میشه بعدم از رو حافظه داخلی حذف میشه
یعنی نمیتونید فایلو داخل اینترنال نگه دارید و یه کپی هم منتقل کنید به اکسترنال
save ها هم ميشه

9 ماهی میشه دیگه ps4 ندارم این روزا که ps4 ندارم و دستم از گیم بستست داره واسم مثل کابوس میگذره
با این وضعیت بد اقتصادی که داره هر روز هم بد تر میشه دیگه فکر خرید ps4 دسته دوم هم برام فراتر از رویا شده
چه روز هایی باهاش گذروندم
چکار کنم خدا
شرمنده كمكي نميتونيم بكنيم بهت جز ارزو كنيم بزودي بخري البته 15 ماه بعد هم ps5 مياد

سلام
من دموی PES 2019 رو از استور انگلستان دانلود کردم. فرقی میکنه از استور آمریکا دانلود میکردم؟ از نظر ریجن و تعداد بازیکن آنلاین.
خير

Last edited by a moderator:
یعنی نمیتونید فایلو داخل اینترنال نگه دارید و یه کپی هم منتقل کنید به اکسترنال. فایل فقط رو یکیشون میتونه باشه
مشكل منم دقيقا همينه! الان من ٢ تا ps4 تو خونه دارم مثلا rdr2 رو كه پيش خريد كردم نميخوام يبار رو كنسول اولم دانلود كنم يبار رو كنسول دوم! يعني سوني هيچ فكري نكرده كه اگه كسي بخواد ديتا بازياشو رو ٢ تا كنسولش داشته باشه بايد چيكار كنه؟

مشكل منم دقيقا همينه! الان من ٢ تا ps4 تو خونه دارم مثلا rdr2 رو كه پيش خريد كردم نميخوام يبار رو كنسول اولم دانلود كنم يبار رو كنسول دوم! يعني سوني هيچ فكري نكرده كه اگه كسي بخواد ديتا بازياشو رو ٢ تا كنسولش داشته باشه بايد چيكار كنه؟
شما میتونید فایلای pkg رو با psx دربیارید و رو پی سی دانلود کنید بعدم رو هر چندتا کنسول که خواستید با psx download helper منتقل کنید
ولی برای بازیایی که درحال حاضر رو خود کنسول هستن فکر نکنم بتونید کاری کنید

• Like
Reactions: mamad street
شما میتونید فایلای pkg رو با psx دربیارید و رو پی سی دانلود کنید بعدم رو هر چندتا کنسول که خواستید با psx download helper منتقل کنید
ولی برای بازیایی که درحال حاضر رو خود کنسول هستن فکر نکنم بتونید کاری کنید
آقا من با همون روش اتصال دو كنسول با سيم لن الان دارم ديتا هارو انتقال ميدم فقط بديش اينه كه حدود ١٠ ساعت طول ميكشه. تازه من ديتاي زيادي انتقال نميدم! فقط سوالي كه داشتم اينه: اگه بعدا بخوام فقط يه بازيو از كنسول اولم به دومي انتقال بدم امكانش هست ؟ يا كل اطلاعات كنسول دوم ميپره؟

آقا من با همون روش اتصال دو كنسول با سيم لن الان دارم ديتا هارو انتقال ميدم فقط بديش اينه كه حدود ١٠ ساعت طول ميكشه. تازه من ديتاي زيادي انتقال نميدم! فقط سوالي كه داشتم اينه: اگه بعدا بخوام فقط يه بازيو از كنسول اولم به دومي انتقال بدم امكانش هست ؟ يا كل اطلاعات كنسول دوم ميپره؟
من با سیم لن تا حالا انتقال ندادم نمیدونم چطوری کار میکنه
توی سایت سونی که آموزش انتقال با سیم نوشته شده رو بگردید شاید جواب سوالتون باشه

بچه ها روش ریختن اپدیت بازی ها برای کنسول کپی خور چجوریه چون بعضی بازی ها اپدیتش خیلی کمک میکنه به بهبود بازی تو افلاین مثلا من بامن ارکام بعد اینکه تازه اپدیتش گرفتم گرافیکش بهتر شد قبلش مشکلاتی داشت یا حتی برای باگ و. نفیده

دوستان سلام یه سوال داشتم : این اکانت های ظرفیت آفلاین که قیمتشون خیلی کمه رو میتونیم با یه اکانت دیگه تو PS4 آنلاین بشیم یا اینکه بعد از نصب بازی دیگه به هیچ وجه نباید به اینترنت وصل شد ؟

نمیدونی چزا تز میدی یا نقل قول میکنی مجبور نیستی
من تا الان داشتم جواب سوالات ایشونو میدادم برای همینم جواب سوالی که نمیدونستم رو دادم که منتظر جواب من نمونن
سوالی که بالا پرسیدید هم اگر صلاح دونستید میتونید تو تاپیک هک بپرسید که سریعتر جواب بگیرید
دوستان سلام یه سوال داشتم : این اکانت های ظرفیت آفلاین که قیمتشون خیلی کمه رو میتونیم با یه اکانت دیگه تو PS4 آنلاین بشیم یا اینکه بعد از نصب بازی دیگه به هیچ وجه نباید به اینترنت وصل شد ؟
کلا نباید به نت وصل بشید
قیمت اکانت ظرفیت ۱ خیلی کمتره ولی ازون طرف قابلیت آنلاین شدن ندارید و مثل بقیه ظرفیتا هم امکان فروش مجدد نداره بنابراین قبل خرید به این موضوع توجه داشته باشید
هر بازی قیمت ظرفیتاش متفاوته ولی درکل بنظرم ظرفیت ۲،۳ بخرید بفروشید هم هزینه کلی‌ای که میکنید کمتره هم میتونید آنلاین بازی کنید
فقط دردسر فروشش هست

• Like
Reactions: Dr.Freeman

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or