EL-BARTO
کاربر سایت
سلام
چند وقت پیش یه خبرایی اومد بیرون مبنی بر اینکه سونی میخواد قابلیت عوض کردن PSN ID بزاره
چی شد اون جریان؟![]()
منم شایعه شو شنیدم با اخرین آپدیتی که میاد این امکان فراهم میشه. ینی آپدیت 6.0.
سلام
چند وقت پیش یه خبرایی اومد بیرون مبنی بر اینکه سونی میخواد قابلیت عوض کردن PSN ID بزاره
چی شد اون جریان؟![]()
کجا نوشته؟منم شایعه شو شنیدم با اخرین آپدیتی که میاد این امکان فراهم میشه. ینی آپدیت 6.0.
سلام عزیزان.
این اکانت های ظرفیتی امکان داره برای اکانت اصلی خودم مشکلی درست کنند ؟
برای fifa19 میخوام برای اولین بار از اینا بگیرم ، در کل مورد یا مشکلی دارند یا چیزی هست که لازم باشه موقع خرید یا بعدش بدونم ؟
ضمنا اگر جای معتبری میشناسید برام پ.خ کنید یا توی صفحه پروفایلم بنویسید . تشکر
کجا نوشته؟
لینکی دارین؟
ظرفيت سه رو كسي نميخره مبیکی از سایتهای بهظاهر معتبر که اکانتهای قانونی میفروشه اکانت ظرفیت سه RDR رو به مبلغ 210 تومن پیش فروش کرده
با توجه به قیمت فعلی دلار این مبلغ یخورده دور از انتظاره
گیم شرینگ هم هست که دیگه زیادی گرونه
موندیم بخدا
دوستان جواب دادن بايد قبليو plus ميكرديد الانم راهي ندارهدروود خدمت دوستان گرامی
.
دوستان من سال پیش پلاس یک ساله با دوستم شیر کرده بودیم ، پلاس رو من زده بودم ، الان که پلاس ام تموم شد ، رفیقم پلاس رو زده رو کنسول اش ، مشکلی که پیش اومده با توجه به اینکه اکانت من رو کنسول رفیقم پرایمریه و اکانت رفیقم رو کنسول من پرایمری هست و ایشون الان پلاس داره ولی جلوی استفاده من و دوستم رو از بازی های پلاس گرفته ؟؟ یعنی مثلا من هوی رین و ری من که واسه ماه پیش و چند ماه پیش هست رو نمیتونیم بازی کنم؟؟!
.
الان مشکل کجاست راهنمایی کنید لطفا ؟؟
.
حدسی که من میزنم لایسنس رو از توی لایبرری میخونه و چون بازی ها توی لایبرری اکانت رفیقم نیست نمیذاره دسترسی داشته باشیم؟؟ ولی خب الان پلاس شیر هست ، راهی وجود نداره که بتونیم استفاده کنیم از بازی های قبلی با توجه به اینکه پلاس هستیم ؟؟؟
.
لطفا اهل فن جواب بدن!
.
با سپاس از دوستان عزیز
ظرفیت 3 رو چون نمیشه روی اکانت خودت بازی کنی کسی نمیخره. بعضی بازی ها رو فقط میشه Switch User کرد و توی اکانت خودت بازی کنی.یکی از سایتهای بهظاهر معتبر که اکانتهای قانونی میفروشه اکانت ظرفیت سه RDR رو به مبلغ 210 تومن پیش فروش کرده
با توجه به قیمت فعلی دلار این مبلغ یخورده دور از انتظاره
گیم شرینگ هم هست که دیگه زیادی گرونه
موندیم بخدا
آره باودوستان دسته پرو روی کنسول معمولی جواب میده؟
سلام دوستان من یه تعدادی اکانت دارم که میخواستم ر.ی یه دستگاه دیگه بزنم ولی هر کاری میکنم پیامکی که کد تایید بده رو نمیفرسته شما نمیدونید دلیلش چیه؟ کسی این مشکلو نداشته؟
سلام.از کدهای بک آپت استفاده کنسلام دوستان من یه تعدادی اکانت دارم که میخواستم ر.ی یه دستگاه دیگه بزنم ولی هر کاری میکنم پیامکی که کد تایید بده رو نمیفرسته شما نمیدونید دلیلش چیه؟ کسی این مشکلو نداشته؟