هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام عزیزان.
این اکانت های ظرفیتی امکان داره برای اکانت اصلی خودم مشکلی درست کنند ؟
برای fifa19 میخوام برای اولین بار از اینا بگیرم ، در کل مورد یا مشکلی دارند یا چیزی هست که لازم باشه موقع خرید یا بعدش بدونم ؟

ضمنا اگر جای معتبری میشناسید برام پ.خ کنید یا توی صفحه پروفایلم بنویسید . تشکر

سلام عزیزان.
این اکانت های ظرفیتی امکان داره برای اکانت اصلی خودم مشکلی درست کنند ؟
برای fifa19 میخوام برای اولین بار از اینا بگیرم ، در کل مورد یا مشکلی دارند یا چیزی هست که لازم باشه موقع خرید یا بعدش بدونم ؟

ضمنا اگر جای معتبری میشناسید برام پ.خ کنید یا توی صفحه پروفایلم بنویسید . تشکر

هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه برادر خیالت راحت. موقع خرید یه یوزر پس جدید میدن بهتون اکانت رو میزنید روی دستگاه و اکتیو می کنید و میتونید بازی رو روی اکانت خودتون بازی کنید. من خودم فیفا 18 رو اینطوری خریدم و به هیچ مشکلی هم برنخوردم. فقط هم جای معتبر بخرید چون بعضی ها بعد 6 ماه دی اکتیو میکنن. معتبر تر از شیده گیم ندیدم. اما قیمتهاش نمیدونم چرا نسبت به بقیه اینقد بالاس. جاهای دیگه هم هس که براتون میفرستم.

کجا نوشته؟
لینکی دارین؟

داداش دقیق یادم نیس اما فک میکنم زومجی بود.

ویرایش: اینم یه منبع معتبر تر. البته باید با حاژ آقا بری.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: qozmyox
یکی از سایت‌های به‌ظاهر معتبر که اکانت‌های قانونی میفروشه اکانت ظرفیت سه RDR رو به مبلغ 210 تومن پیش فروش کرده
با توجه به قیمت فعلی دلار این مبلغ یخورده دور از انتظاره
گیم شرینگ هم هست که دیگه زیادی گرونه
موندیم بخدا

دروود خدمت دوستان گرامی
.
دوستان من سال پیش پلاس یک ساله با دوستم شیر کرده بودیم ، پلاس رو من زده بودم ، الان که پلاس ام تموم شد ، رفیقم پلاس رو زده رو کنسول اش ، مشکلی که پیش اومده با توجه به اینکه اکانت من رو کنسول رفیقم پرایمریه و اکانت رفیقم رو کنسول من پرایمری هست و ایشون الان پلاس داره ولی جلوی استفاده من و دوستم رو از بازی های پلاس گرفته ؟؟ یعنی مثلا من هوی رین و ری من که واسه ماه پیش و چند ماه پیش هست رو نمیتونیم بازی کنم؟؟!
.
الان مشکل کجاست راهنمایی کنید لطفا ؟؟
.
حدسی که من میزنم لایسنس رو از توی لایبرری میخونه و چون بازی ها توی لایبرری اکانت رفیقم نیست نمیذاره دسترسی داشته باشیم؟؟ ولی خب الان پلاس شیر هست ، راهی وجود نداره که بتونیم استفاده کنیم از بازی های قبلی با توجه به اینکه پلاس هستیم ؟؟؟
.
لطفا اهل فن جواب بدن!
.
با سپاس از دوستان عزیز

• Like
Reactions: voldmort
یکی از سایت‌های به‌ظاهر معتبر که اکانت‌های قانونی میفروشه اکانت ظرفیت سه RDR رو به مبلغ 210 تومن پیش فروش کرده
موندیم بخدا
ظرفيت سه رو كسي نميخره مب

• Like
Reactions: voldmort
دروود خدمت دوستان گرامی
.
دوستان من سال پیش پلاس یک ساله با دوستم شیر کرده بودیم ، پلاس رو من زده بودم ، الان که پلاس ام تموم شد ، رفیقم پلاس رو زده رو کنسول اش ، مشکلی که پیش اومده با توجه به اینکه اکانت من رو کنسول رفیقم پرایمریه و اکانت رفیقم رو کنسول من پرایمری هست و ایشون الان پلاس داره ولی جلوی استفاده من و دوستم رو از بازی های پلاس گرفته ؟؟ یعنی مثلا من هوی رین و ری من که واسه ماه پیش و چند ماه پیش هست رو نمیتونیم بازی کنم؟؟!
.
الان مشکل کجاست راهنمایی کنید لطفا ؟؟
.
حدسی که من میزنم لایسنس رو از توی لایبرری میخونه و چون بازی ها توی لایبرری اکانت رفیقم نیست نمیذاره دسترسی داشته باشیم؟؟ ولی خب الان پلاس شیر هست ، راهی وجود نداره که بتونیم استفاده کنیم از بازی های قبلی با توجه به اینکه پلاس هستیم ؟؟؟
.
لطفا اهل فن جواب بدن!
.
با سپاس از دوستان عزیز
دوستان جواب دادن بايد قبليو plus ميكرديد الانم راهي نداره

موندیم بخدا
ظرفیت 3 رو چون نمیشه روی اکانت خودت بازی کنی کسی نمیخره. بعضی بازی ها رو فقط میشه Switch User کرد و توی اکانت خودت بازی کنی.

سلام دوستان من یه تعدادی اکانت دارم که میخواستم ر.ی یه دستگاه دیگه بزنم ولی هر کاری میکنم پیامکی که کد تایید بده رو نمیفرسته شما نمیدونید دلیلش چیه؟ کسی این مشکلو نداشته؟

سلام دوستان من یه تعدادی اکانت دارم که میخواستم ر.ی یه دستگاه دیگه بزنم ولی هر کاری میکنم پیامکی که کد تایید بده رو نمیفرسته شما نمیدونید دلیلش چیه؟ کسی این مشکلو نداشته؟

این مشکل سراسری هستش و ما اکانت فروشای قانونی این مشکل رو داریم باید ببینیم کی حل میشه

• Like
Reactions: sam.fisher
سلام.از کدهای بک آپت استفاده کن

• Like
Reactions: sam.fisher
با سلام
یک سوال دارم

من یک هارد اکسترنال دارم، یک درایوش رو با فرمت exfat برای ps4 پارتیشن کردم. حالا خواستم بدونم وقتی با Ps4 بخوام فرمت کنم، فقط اون درایو فرمت میشه یا کل هارد؟ خود دستگاه فقط همون درایو رو شناسایی میکنه اما باز هم میترسم فرمت کنم

Sent from my E6633 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or