هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من تا الان داشتم جواب سوالات ایشونو میدادم برای همینم جواب سوالی که نمیدونستم رو دادم که منتظر جواب من نمونن
سوالی که بالا پرسیدید هم اگر صلاح دونستید میتونید تو تاپیک هک بپرسید که سریعتر جواب بگیرید

کلا نباید به نت وصل بشید
قیمت اکانت ظرفیت ۱ خیلی کمتره ولی ازون طرف قابلیت آنلاین شدن ندارید و مثل بقیه ظرفیتا هم امکان فروش مجدد نداره بنابراین قبل خرید به این موضوع توجه داشته باشید

فک کنم میشه انلاین بازی کنی اما با ریسک خودت ینی یا بازی قفل میشه یا نمیشه. اینطور نیس؟ چون یکی از دوستام یه ساله داره اینطوری بازی میخره و بازی میکنه هم آنلاین هم آفلاین.

فک کنم میشه انلاین بازی کنی اما با ریسک خودت ینی یا بازی قفل میشه یا نمیشه. اینطور نیس؟ چون یکی از دوستام یه ساله داره اینطوری بازی میخره و بازی میکنه هم آنلاین هم آفلاین.
اکانت هکی میخره یا ظرفیت ۱؟
هکی شانسیه شاید هیچوقت قفل نشه شاید چند دقیقه بعد قفل بشه
ولی ظرفیت ۱ اینطور نیست
هرچند من ظرفیت ۱ زیاد نخریدم چون نسبت به قیمتش ارزش نداره زیاد ولی تا جایی که میدونم اینطور نیست
مثل بقیه ظرفیتا هم ضمانت نداره بخاطر همین بهتره به نت وصل نشید

وقت بخیر دوستان
رینبو الان برای پلاس شده 20 دلار
فرض کنیم روی یه پلاس 14روزه بازیو 20دلار بخریم آیا با تموم شدن پلاس بازی قفل میشه یا دائم میمونه برامون؟
یه جواب قطعی بدین چون میخوام بخرم
ممنون

سلام دوستان،یکی از رفقای من الان باهام تماس گرفت گفت ps4ش وقتی ک وارد بازیا میشه این ارور رو میده NP-36006-5 بقیشم اینجوریه
Asanservice wilii be logged out of the ps4 because an error has occurred
من ازش پرسیدم گفت مثل اینکه دستگاهش کپی خوره و بازیا رو هاردش هستن،مشکلش چیه و چجوری برطرفش کنه؟

وقت بخیر دوستان
رینبو الان برای پلاس شده 20 دلار
فرض کنیم روی یه پلاس 14روزه بازیو 20دلار بخریم آیا با تموم شدن پلاس بازی قفل میشه یا دائم میمونه برامون؟
یه جواب قطعی بدین چون میخوام بخرم
ممنون
بازیی که بابتش پول میدی همیشه میمونه
فقط بازی هایی که کاملا مجانی میشه برای پلاس اگه پلاست تموم بشه قفل میشن
بازی هایی که تخفیف می خورن بعد از اتمام پلاس هم می مونن

• Like
Reactions: ehsas1
بازیی که بابتش پول میدی همیشه میمونه
فقط بازی هایی که کاملا مجانی میشه برای پلاس اگه پلاست تموم بشه قفل میشن
بازی هایی که تخفیف می خورن بعد از اتمام پلاس هم می مونن
مطمئنی عزیز؟گیفت الان قیمت خون آدمی رو داره ها :))

اکانت هکی میخره یا ظرفیت ۱؟
هکی شانسیه شاید هیچوقت قفل نشه شاید چند دقیقه بعد قفل بشه
ولی ظرفیت ۱ اینطور نیست
هرچند من ظرفیت ۱ زیاد نخریدم چون نسبت به قیمتش ارزش نداره زیاد ولی تا جایی که میدونم اینطور نیست
مثل بقیه ظرفیتا هم ضمانت نداره بخاطر همین بهتره به نت وصل نشید

نه هکیه داداش. یه چی دیگه! من یه جا شنیدم وقتی هکی میریزی و بازی قفل میشه یک گیگ از فضای هارد هم مسدود میشه! این حقیقت داره؟

نه هکیه داداش. یه چی دیگه! من یه جا شنیدم وقتی هکی میریزی و بازی قفل میشه یک گیگ از فضای هارد هم مسدود میشه! این حقیقت داره؟
اطلاعی ندارم ولی تا حالا چنین چیزی نشنیده بودم و فکر نکنم درست باشه یکی دوتا از دوستای من که چند ساله هر از گاهی از اینا استفاده میکنن اگه همچین چیزی وجود داشت هاردشون تا الان غیرقابل استفاده شده بود
سلام از کجا میشه فهمید فریم بازی چند هست ؟؟؟
.
درحالت عادی فریم بازی نشون داده نمیشه و بهتره دنبالش نباشید
ولی اگه خواستید تو وبسایت یورو گیمر یه مقاله درمورد اینکه دیجیتال فاندری چطوری فریم بازیارو تشخیص میده هست اون رو مطالعه کنید

• Like
Reactions: EL-BARTO
بچه ها شوک سمت چپ دسته تو بازی doom به سمت جلو میگیرم که جلو بره دو حالت رخ میده
وقتی شوک یه ذره جلو میگیره و کند میره و هرچقدر بیشتر جلو بگیری سرعت حرکت بیشتر میشه من وقتی میگیرم
1 عادی میره بعد کند میشه
2 کلا کند میگیره
اگه یه ذره ملایم تر بگیرم عادی حرکت میکنه ولی یه ذره بیشتر این مشکل پیدا میشه
فعلا هم فقط تو دوم تجربه کردم جی تی ای بتل انچارتد فیفا ریسینگ گاد او وار هورایزن و....
تنضیمات جای دوتا شوک عوض میکنم این اتفاق رخ نمیده

سلام
دکمه L3 دوال شاک من خراب شده‌.فشار که میدم به جای اینکه دکمه عمل کنه میره پایین میخوره به چیز نرم.خودم میتونم درستش کنم؟تو شهر جایی نمیشناسم درستش کنن با این وضع هم اگه به فناش بدم باید کلا گیمینگ رو بذارم کنار

آخرین ویرایش:
سلام
دکمه L3 دوال شاک من خراب شده‌.فشار که میدم به جای اینکه دکمه عمل کنه میره پایین میخوره به چیز نرم.خودم میتونم درستش کنم؟تو شهر جایی نمیشناسم درستش کنن با این وضع هم اگه به فناش بدم باید کلا گیمینگ رو بذارم کنار

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
analog بايد عوض بشه كار شما هم نيست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or