هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یک جای مطمئن برای خرید بازی اشتراکی لطفا معرفی کنید در پ.خ . ترجیحا خودتون ازش خریده باشید و از این کانال هایی که 90% ممبر هاشون فیک هست نباشه . دنبال یک جایی هم هستم که ترجیحا بعدا خود طرف بازی رو هم ازم بخره .

سلام
کسی میدونه الان قیمت بازی های PS4 تو کلوپ ساعتی چقدر هست؟
سلام.خب شهرها به نسبت سطح زندگی فرق داره بماند اینکه منطقه ای که گیم نت توشه بازم فرق داره قیمت ها اما تا اونجا که من اطلاع دارم تا پایان سال 96 قیمتش برای هر دسته ساعتی 6 هزار تومن بود.حالا بگو امسال یه ۲ تومن اومده روش

• Like
Reactions: irandvd
با سلام
یک سوال دارم

من یک هارد اکسترنال دارم، یک درایوش رو با فرمت exfat برای ps4 پارتیشن کردم. حالا خواستم بدونم وقتی با Ps4 بخوام فرمت کنم، فقط اون درایو فرمت میشه یا کل هارد؟ خود دستگاه فقط همون درایو رو شناسایی میکنه اما باز هم میترسم فرمت کنم

Sent from my E6633 using Tapatalk

فک کنم کامل فرمت میکنه.

• Like
Reactions: .:HO3IN:.
سلام.خب شهرها به نسبت سطح زندگی فرق داره بماند اینکه منطقه ای که گیم نت توشه بازم فرق داره قیمت ها اما تا اونجا که من اطلاع دارم تا پایان سال 96 قیمتش برای هر دسته ساعتی 6 هزار تومن بود.حالا بگو امسال یه ۲ تومن اومده روش
من مغازم رو دارم تقریباً حومه شهر میزنم، تو یه منطقه شهرکی ولی پر جمعیت
خوب شد بهم اطلاع دادید، فکر میکردم ساعتی 5 تومن باشه!
پس با این حساب باید برای تک دسته مثلاً 7 تومن و دو دسته 8 تومن بگیرم، درسته؟

از ساعتی 8 هزار تا 20 هزار متغیره ، بستگی به جاش و انصاف طرف داره
ساعتی 8 هزار برای تک دسته یا دو دسته؟

Last edited by a moderator:
من مغازم رو دارم تقریباً حومه شهر میزنم، تو یه منطقه شهرکی ولی پر جمعیت
خوب شد بهم اطلاع دادید، فکر میکردم ساعتی 5 تومن باشه!
پس با این حساب باید برای تک دسته مثلاً 7 تومن و دو دسته 8 تومن بگیرم، درسته؟
برای تک دسته ۷ تومن درسته اما برای دو دسته بازم ۷ تومن به اضای هر نفر ! یعنی اینکه دو نفر دوست اومدن فیفا بازی کنن شما بابت یک ساعت بازی ازشون کلا ۱۴ تومن میگیری.

• Like
برای تک دسته ۷ تومن درسته اما برای دو دسته بازم ۷ تومن به اضای هر نفر ! یعنی اینکه دو نفر دوست اومدن فیفا بازی کنن شما بابت یک ساعت بازی ازشون کلا ۱۴ تومن میگیری.
به نظرتون تو این منطقه ای که گفتم یه همچین قیمتی براشون کشش داره؟
بعید میدونم بتونم با این قیمت مشتری جذب کنم

• Like
Reactions: ps34
ساعتی 8 هزار برای تک دسته یا دو دسته؟
بستگی به انصاف طرف داره ، من هم جایی رفتم که چه 1 دسته چه 2 دسته 8 هزار تومن بوده ، جایی هم رفتم تلویزیون بزرگتر با دو دسته 30 تومن بود ، اولش گفتیم چند گفت تلویزیون بزرگ 15 کوچیک 10 ، گفتیم تلویزیون بزرگ ،بازیمون که تموم شد گفت منظورم دسته ای 15 بوده:|:|:|:|

• Like
بچه ها یکسری بازی قدیمی که مولتی پلیر ندارن میخوام ظرفیتی ۳ بگیرم سریع برم مثل Gow 3 remaster ایا انلاین بودن چیزی هم از حجم کم میکنه هنگام بازی کردن تروفی هاش میده ؟ ظرفیت ۳ و دلیلش اینه میخوام اپدیت هاشون حتما بگیرم هکی خطریه رییکس نمیخوام

بچه ها یکسری بازی قدیمی که مولتی پلیر ندارن میخوام ظرفیتی ۳ بگیرم سریع برم مثل Gow 3 remaster ایا انلاین بودن چیزی هم از حجم کم میکنه هنگام بازی کردن تروفی هاش میده ؟ ظرفیت ۳ و دلیلش اینه میخوام اپدیت هاشون حتما بگیرم هکی خطریه رییکس نمیخوام
بعد از اینکه دانلود بازی تمومشه و آپدیتشم نصبشه دیگه حجمی کم نمیکنه
ولی میدونید که تو ظرفیت ۳ باید رو همون اکانتی که بازی روش خریداری شده بازی کرد و باز کردن تروفی به هیچ دردی نمیخوره دیگه؟
اگه میخواید تروفیارو روی اکانت خودتون داشته باشید یا باید ظرفیت ۲ بگیرید یا از بیرون بازیو اجاره کنید که گزینه دوم راه حل بهتریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or