ps34
Gold User
سلام بر میلاد عزیز و کبیر.سلام
دوستان من اومدم این اپیزود رایگان هیتمن رو بگیرم ببینم چجوریاس به جز خود اپیزود که تقریبا 5گیگه کلا بازیم اومد تو لیست دانلود!باید کل بازیو دانلود کنم واسه بازی کردن اون اپیزود؟
یه سوال دیگه از قسمت account managment میتونم ایمیل اکانتمو عوض کنم؟عوض کنم ایمیلمو مشکلی واسه اکانتم و بازیا که پیش نمیاد؟
در مورد سوال اولت هیتمن از اپیزود دوم تا اخریش اون حجمی که توی استور زده رو دانلود میکنه ولی متاسفانه در اپیزود اول و کنار اون باید کلی حجم اپدیت بازی رو حتما دانلود کنی که بیس اصلی بازی هست و مشکلات و باگ های وحشتناکش رفع شده.واضح تر بگم اون حجم دانلود زیادی که برات زده ریشه ی بازی هست که باید باشه ولی اپیزودهاش شاخه ها هستن که خودت دلخواه میتونی انتخاب کنی کدوم رو میخوای.
سلام.گیفت کارت های قانونی هیچگونه تاریخ انقضایی ندارن و هر موقع دلتون خواست استفاده کنید.سلام دوستان دوتا سوال دارم :
1.گیفت کارت های پلاس را تا چه زمانی میتونم نگه دارم یعنی یه پلاس سه ماهه خریدم تا چه زمانی میتونه کد را وارد نکنم و نگهش دارم ؟؟؟
2. یه نفر یه بازی از استور خریده و میخوام ظرفیت دو را ازش بگیرم بعد من از کجا بفهمم که اون بازی را به چه قیمت خریده یعنی در زمان عادی خریده یا زمانی که تخفیف خورده ؟؟ اصلا میشه فهمید؟؟
ممنون میشم جواب بدید
آخرین ویرایش: