هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

نمیدوم اینو جای این سوال اینجاست یا نه، ولی راهی هست بشه از کل قابلیت های دسته PS4 رو PC استفاده کرد؟ اصلا میشه دسته PS4 رو در بازی های PC استفاده کرد؟ شخصا 2 تا دسته وان دارم، ولی اصلا نمیتونم باهاشون بازی کنم، خیلی بزرگ هستن، و دکمه هاش هم سفتن...

نمیدوم اینو جای این سوال اینجاست یا نه، ولی راهی هست بشه از کل قابلیت های دسته PS4 رو PC استفاده کرد؟ اصلا میشه دسته PS4 رو در بازی های PC استفاده کرد؟ شخصا 2 تا دسته وان دارم، ولی اصلا نمیتونم باهاشون بازی کنم، خیلی بزرگ هستن، و دکمه هاش هم سفتن...

والا من دسته پی اس فور ندارم که وصل کرده باشم ولی توی خیلی از سایت های مشهور دیدم تویگوگل سرچ کن حتما میاد، ویدئو هاش هم هست.

• Like
Reactions: Paradise Lost

بله، اصلا استیم به صورت رسمی DS4 رو ساپورت می کنه

• Like
بله، اصلا استیم به صورت رسمی DS4 رو ساپورت می کنه
بقیه بازی های خارج از استیم چی؟ مثلا رو FORZA 7 ساپورت نمیشه، بعدش خود سونی اصلا درایوری برای PC نداده؟ چند ساله پیش یادم بود وقتی FAR CRY 4 رو بازی میکردم، بصورت رسمی حتی ایکون های PS تو بازی لحاظ شده بود....

بقیه بازی های خارج از استیم چی؟ مثلا رو FORZA 7 ساپورت نمیشه، بعدش خود سونی اصلا درایوری برای PC نداده؟ چند ساله پیش یادم بود وقتی FAR CRY 4 رو بازی میکردم، بصورت رسمی حتی ایکون های PS تو بازی لحاظ شده بود....
عزیز خیلی راحت میتونی با نرم افزار ds4windows به PC وصل کنی رو همه بازی ها هم جواب میده (بی سیم و باسیم) حتی میتونی از تاچ پد به عنوان ماس استفاده کنی یا میونبور بزاری برنامه های مختلف رو با نگه داشتن یا زدن دکمه خاصی اجرا کنی وخلاصه همه کاری میشه کرد فقط تنها بدیش اینه ایکون اکثر بازیا ایکون xb1 میاد البته ی سری بازیا مثل aco خودش تو منوی دستش میتونی شکل دکمه ها رو خودت عوض کنی ولی اکثرا دسته xbox به صورت پیش فرضه و نمیشه عوش کرد که خوب اونم عادت میکنی

نمیدون اینجا جاش هست یا نه ولی ی سوال داشتم
من یـ اکانت دارم روش چند تا بازی دارم میخواستم ببینم میتونم ظرفیت های مختلفش رو واسه هر بازی جداگونه بفروشم یا باید حتما کل اکانت رو شیر کنم ؟

Last edited by a moderator:
  • Like
نمیدون اینجا جاش هست یا نه ولی ی سوال داشتم
من یـ اکانت دارم روش چند تا بازی دارم میخواستم ببینم میتونم ظرفیت های مختلفش رو واسه هر بازی جداگونه بفروشم یا باید حتما کل اکانت رو شیر کنم ؟

وقتی یک اکانت شیر میشه تمامی محتویاتش مثل بازیها و پلاس قابل دسترسی هست

برو تو سايت سوني يه قسمت داره كه ميتوني با پشتيباني سوني چت كني اونجا بهش بگو كه رمزت يادت رفته ايميلتم بهش بده. خودش يه لينك به ايميلت ميفرسته كه بتوني رمز جديد انتخاب كني ديگه نيازي به تاريخ تولد هم نداري.

سایت سونی چیه دقیقا
تورو خدا اگه بلدی بزن برام
ایدیم khoshru93@gmail.com

سلام
مشکل از دسته است یا بازی
اخه وقتی با این دسته بازی می کنی این مشکل پیش میاد یا نه یا با دسته های دیگه هم امتحان کردی
بعد کنسولت هکه یا اروجیناله؟
نه مشکل از دسته هست چون هر بازی که با اون دسته بازی میکنم از بازی میاد بیرون، و کنسولم اورجینال هست فکر کنم

سلام
دوستان راهی هست که بشه وقتی دانلود میکنی زمان تعیین کنی که سر یه تایمی دانلود قطع شه یا دستگاه خودش خاموش شه؟
سلام نه همچین چیزی اصلا نیست که تایم تعیین کنی ولی وقتی دانلود تموم شه و یا به دلیل دیسکانکت نت قطع بشه خوده کنسول به صورت ۹۹ درصد تمام قطعاتش توی همون حالت استندبای خاموش میشه و فقط در حالت ۱ درصد چراغ نارنجی و خروجی ها روشنن که اگر دسته به کنسول وصله شارژ شه همین.

سلام نه همچین چیزی اصلا نیست که تایم تعیین کنی ولی وقتی دانلود تموم شه و یا به دلیل دیسکانکت نت قطع بشه خوده کنسول به صورت ۹۹ درصد تمام قطعاتش توی همون حالت استندبای خاموش میشه و فقط در حالت ۱ درصد چراغ نارنجی و خروجی ها روشنن که اگر دسته به کنسول وصله شارژ شه همین.
میخوام شبا تو اون چند ساعت نامحدود همراه اول دانلود کنم یعنی ساعت سه تا هفت و خودش ساعت هفت دیسکانکت شه یا خاموش شه دستگاه چون بسته با حجم پایین میزنم واسه این چهار ساعت
نمیشه یعنی؟:-??

• Like
Reactions: ps34
میخوام شبا تو اون چند ساعت نامحدود همراه اول دانلود کنم یعنی ساعت سه تا هفت و خودش ساعت هفت دیسکانکت شه یا خاموش شه دستگاه چون بسته با حجم پایین میزنم واسه این چهار ساعت

با pc دانلود کن بعد منتقل کن به کنسول

• Like
Reactions: Milad_HW
با pc دانلود کن بعد منتقل کن به کنسول
تا حالا با پی سی دانلود نکردم
انتقال دادنش راحته دردسر نداره؟
اکانتم مال آمریکاس دیتای ریجن 1 بگیرم اوکیه دیگه؟
سوال آخر الان تقریبا چند گیگشون دانلود شده باقیشو با pc بگیرم مشکلی پیش نمیاد تو انتقالش؟

تا حالا با پی سی دانلود نکردم
انتقال دادنش راحته دردسر نداره؟
اکانتم مال آمریکاس دیتای ریجن 1 بگیرم اوکیه دیگه؟
سوال آخر الان تقریبا چند گیگشون دانلود شده باقیشو با pc بگیرم مشکلی پیش نمیاد تو انتقالش؟

با psxباید اینکارو انجام بدی تاپیکشو بخون

دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER

• Like
Reactions: Milad_HW

سلام. من یه طرح شبانه داره همراه اول استفاده میکنم. از 1 تا 11 صب روز بعد. 50 گیگ. خیلی به کارم میاد. همه بازی هامو آپدیت میکنم. سرعتشم خیلی خوبه. شاید به کار شمام بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or