هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

داداش امروز فهمیدم وقتی بعد چند ساعت وارد بازی خدای جنگ جدیده میشم اینطوری میشه
پس علتش همون گرمی و اورهیت هست خدای جنگ 4 بازی بسیار سنگین و گرافیکی هست از همون ابتدا فن کنسول با دور حداکثری کار میکنه (با دیسک هم بازی کنید همینه) بهمین خاطر بهتره بیش از دوسه ساعت مداوم بازی نکنید و این بازی رو اولی که کنسول روشن میکنید انجام بدید

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

اینقدر بزار خاموش روشن شه که هم پاور و هارد جونش بزنه بیرون و هم هی سیوها پاک شن از اول برو.در کل من اورجینال باز مولتی پلیر hard core هستم نمیدونم اونایی که خودشونو به چند ساعت سینگل پلیر دزدی محدود کردن گوشت لاشخوریشون چه بویی میده=))
خاموشی از روش افراد هست نه از هک مواردی هست که رعایت کنند به نزدیک صفر میرسه. پریدن سیو اتفاق نادری هست که بعد از چندین و چند بار رعایت نکردن و خاموشی ممکنه اتفاق بیافته ممکن هم هست اصلا نیفته با این وجود بکاپ گیری از سیو هارو برای همین مواقع گذاشتن که حتی اگر یکدرصد هم سیو بپره براحتی برمیگردونه. ده تا از جدیدترین بازیهایی که اگر میخواستم بخرم بالای دوتومن یعنی بیش از قیمت خود کنسول هزینش بود رو مجانی با دانلود از نت ریختم این یعنی حتی اگر ریسکی هم باشه باز ارزشش رو داره و کسی که امکان هک رو داشته باشه بدون تردید انجام خواهد داد.

هرکی دوست داره هک کنه هرکی‌ دوست نداره هک نکنه نمیدونم چرا هی دوست دارید نظر خودتون به همه تحمیل کنید

من دستگاه هک نشده با قابلیت انلاین رو بیشتر ترجیح میدم تا کنسول هک شده نه وضعم خوبه تازه یه درامد معمولی تو خانواده داریم ولی ارجینال رو با قابلیت انلاین و psnبیشتر ترجیح میدم

ولی اگه سوییچ بخرم صد درصد هکش میکنم

• Like
Reactions: rezab
خدایی راست میگی؟ واقعا خیلی خوشحال شدم مشکلت حل شد ایول.یعنی گزینه ی پنجم رو زدی بعد اسکن کرد بعد رفتی لیست دانلودت مجدد دانلود کردی و دیگه ارور نداد؟ عاااالیه پسر<:-P
اره اومدم بلادو دانلود کنم دیدم 3 گیگ دانلود کرد بعد دیگ دانلود نمیکنه دوباره به کل زدم پاکش کردم دوباره دانلود کردم نشد بازم این گزینه 5 رو زدم بعد که بالا اومد زدم دانلود شه دیدم دانود شد :|
حتی سرعت دانلودمم بهتر شد نمیدونم چه ربطی داشت اما قبلش مثلا بلادو زده بود تو 3 ساعت دانلود میشه بعد اینکار با سرعت واقعیم دانلود کرد :| هرچی بود که بسی حال داد :D

• Like
Reactions: ps34
راستی به نظر شما اگه برم یه فن جداگانه ام برای ps4 بخرم مشکل حل میشه یا نه؟؟
این بازی همینه کاریش نمیشه کرد سنگینه. فن چرا هم برا کنسول فن خنک کننده هست هم میشه یه پنکه سمتش روشن کرد. در کل این بازی رو سعی کنید اول کار بازی کنید و بیش از دوسه ساعت هم مداوم بازی نکنید.

سلام دوستان ، من یه سوالی داشتم ، من یه دسته ps4 دارم وقتی بازی میکنم بعد از مدتی خود به خود از بازی بیرون میاد چیکار کنم تا درست بشه؟
سلام
مشکل از دسته است یا بازی
اخه وقتی با این دسته بازی می کنی این مشکل پیش میاد یا نه یا با دسته های دیگه هم امتحان کردی
بعد کنسولت هکه یا اروجیناله؟

سلام
دوستان این نوار پلی استیشن که دور بازیهای پلمپ پیچیده میشه اگه باشه یعنی بازی 100 درصد پلمپ شرکتی هست ؟ یعنی قبلا باز نشده ؟
سلام.این نوار فقط برای بازی های ریجن دو هست و ریجن آل ها ندارن این نوار رو.
بله اگر باشتش یعنی آک هست.برای تشخیص صد در صدی اصل بودن باید به جنس پلاستیک که همیشه برای همه بازی ها ثابته دقت کنید و از اون مهم تر پایین قاب بازی نباید پلاستیکش سوراخ سوراخ باشه چون دستگاهی که بازی های دست دوم رو مجدد به شیوه کلاه برداری پلمپ میکنه زیر باکس رو سوراخ میکنه.

سلام.این نوار فقط برای بازی های ریجن دو هست و ریجن آل ها ندارن این نوار رو.
بله اگر باشتش یعنی آک هست.برای تشخیص صد در صدی اصل بودن باید به جنس پلاستیک که همیشه برای همه بازی ها ثابته دقت کنید و از اون مهم تر پایین قاب بازی نباید پلاستیکش سوراخ سوراخ باشه چون دستگاهی که بازی های دست دوم رو مجدد به شیوه کلاه برداری پلمپ میکنه زیر باکس رو سوراخ میکنه.
مرسی از جوابتون دوست عزیز
راستش من فارکرای 4 رو داشتم بعد دادمش به یکی از فامیلامون چون اسرار کرد . بعد امروز یدونه پلمپ خریدم همین نوار پلی استیش رو داشت . اما بازش کردن دیدم رو دیسکش دو سه تا لکه سطحی بود. اما جلدش تمیز بود فقط رو جلدش یه لکه کوچیک چسبناک بود . حالا با این وضعیت و داشتن نوار پلی استیش میخواستم بدونم 100 درصد پلمپ هست یا نه ؟ چون برای ارشیومه یه مقدار حساس شدم

• Like
مرسی از جوابتون دوست عزیز
راستش من فارکرای 4 رو داشتم بعد دادمش به یکی از فامیلامون چون اسرار کرد . بعد امروز یدونه پلمپ خریدم همین نوار پلی استیش رو داشت . اما بازش کردن دیدم رو دیسکش دو سه تا لکه سطحی بود. اما جلدش تمیز بود فقط رو جلدش یه لکه کوچیک چسبناک بود . حالا با این وضعیت و داشتن نوار پلی استیش میخواستم بدونم 100 درصد پلمپ هست یا نه ؟ چون برای ارشیومه یه مقدار حساس شدم
با این توضیحات منم نگران شدم مخصوصا اون قسمت که گفتید روی جلدش لکه کوچیک چسبناک بود چون بچه ها همین سایت که بازی پلمپ قلابی کرده بودن پاچشون گفتن هم لکه های چسبناک داشت جلدش هم بوی چسب میداد و هم کد توی قاب استفاده شده بود.
شما بوی نویی خوده دیسک رو احساس کردین؟بعد اون دو سه تا لکه سطحی روی دیسک میتونید تشخیص بدید اثر انگشت هست یا سایدگی دیسک به قاب؟؟؟
اگر فکر میکنید از وسواس به بازی حساس شدید کلا بیخیال شید چون برای همه ماها مغز فرمان اشتباه میده موقع حساسی بیش از حد اما اگر شواهد به اندازه ی کافی قانع کننده هست که بازی دست دوم پیگیری کنید.البته اگر از سایت یا مغازه معتبر خریدید بازم جای نگرانی نیست.
توی همین سایت بخش بازارچه دیدم بازی ریجن آل رو اومدم روش پلاستیک ریجن دو که دورش اون نوار رو داره کشیدن به عنوان پلمپ فروختن.اون نوار فقط واس ریجن دو هست منتهی اکثر نمیدونن.

با این توضیحات منم نگران شدم مخصوصا اون قسمت که گفتید روی جلدش لکه کوچیک چسبناک بود چون بچه ها همین سایت که بازی پلمپ قلابی کرده بودن پاچشون گفتن هم لکه های چسبناک داشت جلدش هم بوی چسب میداد و هم کد توی قاب استفاده شده بود.
شما بوی نویی خوده دیسک رو احساس کردین؟بعد اون دو سه تا لکه سطحی روی دیسک میتونید تشخیص بدید اثر انگشت هست یا سایدگی دیسک به قاب؟؟؟
اگر فکر میکنید از وسواس به بازی حساس شدید کلا بیخیال شید چون برای همه ماها مغز فرمان اشتباه میده موقع حساسی بیش از حد اما اگر شواهد به اندازه ی کافی قانع کننده هست که بازی دست دوم پیگیری کنید.البته اگر از سایت یا مغازه معتبر خریدید بازم جای نگرانی نیست.
توی همین سایت بخش بازارچه دیدم بازی ریجن آل رو اومدم روش پلاستیک ریجن دو که دورش اون نوار رو داره کشیدن به عنوان پلمپ فروختن.اون نوار فقط واس ریجن دو هست منتهی اکثر نمیدونن.
راستش جلدش حسه نو بودنو میده . رو دیسکشم هیچ خطی نبود. همچنین رو کاغذ جلدش ودفترچش . گرچه اینم بگم من کلا یه مقدار حساس هستم . اما این مورد نمیدونم چرا اینجوریه چون همین یه دونرو هم بزورررر گیر اوردم . حالا میگم شایدم بخاطر این که یه مدت تو انبار بوده اینطوری شده . چون درحین جا به جایی شاید اینطوری شده . درکل گیج شدم نمیدونم چیکار کنم:D
حالا الان که بازیه من هم اون نوار رو داشته هم ریجون 2 هست پس باید 100 درصد پلمپ شرکتی بوده باشه دیگه ؟

• Like
راستش جلدش حسه نو بودنو میده . رو دیسکشم هیچ خطی نبود. همچنین رو کاغذ جلدش ودفترچش . گرچه اینم بگم من کلا یه مقدار حساس هستم . اما این مورد نمیدونم چرا اینجوریه چون همین یه دونرو هم بزورررر گیر اوردم . حالا میگم شایدم بخاطر این که یه مدت تو انبار بوده اینطوری شده . چون درحین جا به جایی شاید اینطوری شده . درکل گیج شدم نمیدونم چیکار کنم:D
حالا الان که بازیه من هم اون نوار رو داشته هم ریجون 2 هست پس باید 100 درصد پلمپ شرکتی بوده باشه دیگه ؟
اره اون نوار رو اگر داره و پلاستیک بالا پایینش سوراخ نبود حله .
خب پس ok هست ذهنت رو درگیر نکن و لذتش رو ببر:D

• Like
Reactions: Jack cooper

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or