هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تشکر ازت....

داستان اینه که من پلاس ندارم....بعد قصد خریدشم ندارم چون خیلی پلیر هاردکور نیستم یه موقع هایی بازی میکنم اکثر بازیهایی که میخرم سینگل هست ولی بدم نمیاد مثلا یه موقع تنوع مثلا با پلیرهای دیگه مثلا بتونم مسابقه ماشین سواری بدم یا هرچیز مشابه تو این مایه ها...میخوام یه راهنمایی بکنی بازی هایی که پلاس نمیخوان ولی میشه به صورت انلاین بازی شون کرد مثلا با بقیه پلیرها چیزی هست یا کلا باید بیخیال بشم؟
متاسفانه باید بیخیال شی.برای هر گونه اتصال با پلیرهای دیگه حتما پلاس میخواد و هیچگونه استثنا هم نداره.
حالا شما میگی میخوای تنوع بدی خب کاری نداره همزمان مثلا سه تا بازی مولتی پلیر محور بگیر با یه گیفت کارت ۱۰ دلاری.فقط واسه یک ماه پلاس بخر و توی این یک ماه نهایت لذت رو ببر و تنوع بده به بازیت

• Like
Reactions: Mazi_z
تشکر ازت....

داستان اینه که من پلاس ندارم....بعد قصد خریدشم ندارم چون خیلی پلیر هاردکور نیستم یه موقع هایی بازی میکنم اکثر بازیهایی که میخرم سینگل هست ولی بدم نمیاد مثلا یه موقع تنوع مثلا با پلیرهای دیگه مثلا بتونم مسابقه ماشین سواری بدم یا هرچیز مشابه تو این مایه ها...میخوام یه راهنمایی بکنی بازی هایی که پلاس نمیخوان ولی میشه به صورت انلاین بازی شون کرد مثلا با بقیه پلیرها چیزی هست یا کلا باید بیخیال بشم؟
بازیای رایگانو میشه بدون پلاس رفت
بازیای رایگانی که مولتی دارن هم که تعدادشون آنچنان زیاد نیست تو همون استور میتونید ببینید از کدوما خوشتون میاد دانلود کنید

تشکر ازت....

يا plus تريال دو روزه استفاده كن يا بازيهاي مثه فورتنايت برو البت ماشين سواري فري تو play نيست

البت اكانت هكي هم ميتوني بزني فقط برا مولتي

سلام دوستان
من هاردی که usb 3 باشه ندارم ، امکانش هست از usb 2 واسه انتقال بازی هکی به هارد ps4 استفاده کرد؟
( و اینکه کلا هارد خالی ندارم ، امکانش هست به exfat تبدیل نشه و فورمت نکنم ، چون کلی اطلاعات توی هاردم دارم )

سلام دوستان
من هاردی که usb 3 باشه ندارم ، امکانش هست از usb 2 واسه انتقال بازی هکی به هارد ps4 استفاده کرد؟
( و اینکه کلا هارد خالی ندارم ، امکانش هست به exfat تبدیل نشه و فورمت نکنم ، چون کلی اطلاعات توی هاردم دارم )
نه نمیشه فقط باید از usb 3 استفاده کنی و تا خود ps4 یه دور هارد رو فرمت نکنه قابل شناسایی با کنسول ps4 نیست

سلام
دوستان فامیل بنده تو اکانتش تو تخفیفات چندتا بازی بصورت دیجیتالی خریده.....میخواستم ببینم میشه من اکانتشو بگیرم و بازیهارو دانلود کنم و تو اکانت خودم بازی کنم بصورت آفلاین؟؟؟
خطر بن وجود داره؟؟؟

سلام
دوستان فامیل بنده تو اکانتش تو تخفیفات چندتا بازی بصورت دیجیتالی خریده.....میخواستم ببینم میشه من اکانتشو بگیرم و بازیهارو دانلود کنم و تو اکانت خودم بازی کنم بصورت آفلاین؟؟؟
خطر بن وجود داره؟؟؟
بله وقتی تو اکانتو اکتیو میکنی میتونی تو اکانت خودت افلاین بازی کنی ولی اون باید برای بازی کردن انلاین باشه
ن نداره

سلام دوستان بنده بازی بلادو دانلود میکنم تا یه جاهایی دانلود میشه بعد میگه data is corrupted بعد هرکاری میکنم دانلود نمیشه دیگه 2 3 گیگ بیشترم دانلود نمیشه -_-
یبار زدم کلا پاک کردم بعد دوباره دانلود کردم بازم همینطور شد چکار کنم ؟

اول که در این مورد تایپیک آموزش هک رو بخونید چیزهای بهتری دستتون میاد. اما در مورد مشکل خاموشی بعلت هک اگه باشه هنگام اجرای هک و ارسال پیلود یعنی همون ابتدای روشن کردن کنسول اتفاق میافته اینکه میگید بعد از سه چهار ساعت بازی اتفاق میافته ممکنه بعلت گرم شدن و اورهیت شدن کنسول باشه آلان تابستونه هوا گرمه چهارساعت یکسره بازی کردن جایی که شرایط تهویه هم خوب نباشه میتونه باعث خاموشی یکباره بشه. البته اگر فقط در بازی خاصی خاموشی دارید میتونه از خود بازی هم باشه. خیلی‌ها دارن هکی بازی می‌کنن و مشکلی هم ندارن خود من از روز اول یعنی یش از یکماهه دارم هکی میزنم فقط یکبار موقع ارسال پیلود خاموشی داشتم اونهم بعد متوجه شدم بعلت متصل بودن فلش به کنسول بود. درکل هم اگر از روش آندروید یا ماژول هک کنید و فقط هم hen رو ارسال کنید یعنی mira رو ارسال نکنید خیلی بهتره.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
داداش امروز فهمیدم وقتی بعد چند ساعت وارد بازی خدای جنگ جدیده میشم اینطوری میشه

• Like
Reactions: Arsinn
تا حالا که هیچ اتفاقی برای کسی نیفتاده و در بدترین حالت که خاموشی چند باره وسط بازی بوده از دست دادن سیو بازیها بوده آسیبی به خود کنسول تاکنون گزارش نشده و البته همون خاموشی هم مشخص شده به روش کار خود فرد مربوط میشده و با توصیه هایی قابل رفعه. اگه بحث دزدی از سونی باشه اکانت هکی که علاوه بر سونی از اشخاص هم میدزده! درنهایت کسانی که کنسولشون شرایط هک رو داره بدون تردید هک میکنند چون مزایای اون بسیار بیش تر از ریسک های احتمالیست اونهایی هم که دستشون به گوشت نمیرسه میگن پیف پیف بو میده

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
اینقدر بزار خاموش روشن شه که هم پاور و هارد جونش بزنه بیرون و هم هی سیوها پاک شن از اول برو.در کل من اورجینال باز مولتی پلیر hard core هستم نمیدونم اونایی که خودشونو به چند ساعت سینگل پلیر دزدی محدود کردن گوشت لاشخوریشون چه بویی میده=))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: EL-BARTO
اینقدر بزار خاموش روشن شه که هم پاور و هارد جونش بزنه بیرون و هم هی سیوها پاک شن از اول برو.در کل من اورجینال باز مولتی پلیر hard core هستم نمیدونم اونایی که خودشونو به چند ساعت سینگل پلیر دزدی محدود کردن گوشت لاشخوریشون چه بویی میده=))
داداش شما پولت از پارو بالا میره همه رو با خودت قیاس نکن حالا جالبه نه سونی اینجا نمایندگی داره نه اصلا اینجا رو حساب میکنه که حالا بخواد طرف عذاب وجدان بگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or