نظر والدین شما درباره بازیهای کامپیوتری. مخالف یا موافق؟؟!

بابای من هم همش میگه بازی واسه بچه هاست! هر چی میخوام توضیح بدم واسش که اینطور نیست, نمیتونم!:((
بابای منم همینو میگفت. تا یه روز از جلوی یه کلوپ (فکر کنم تو ولیعصر) رد شدیم بهش نشون دادم که اونجا یه نفر هم زیر 20 سال نبود دیگه از اون به بعد اینو نگفت. تو هم این کار رو بکن شاید دیگه بهت گیر نده.

بابای منم همینو میگفت. تا یه روز از جلوی یه کلوپ (فکر کنم تو ولیعصر) رد شدیم بهش نشون دادم که اونجا یه نفر هم زیر 20 سال نبود دیگه از اون به بعد اینو نگفت. تو هم این کار رو بکن شاید دیگه بهت گیر نده.
من به بابام پیر مرد صد ساله هم نشون بدم بازم حرف خودشو میزنه :discussion:

خب فک نکنم هیچ والدینی از اینکه بچشون 24 ساعته پای بازی باشه خوشش بیاد... خود مامان بابای من مشکلی با بازی کردن ندارن... در اکثر موارد :دی

چند وقت پيش توي اين ون هاي خطي نشسته بوديم داشتيم ميرفتيم دانشگاه بحث در مورد بازي بود . پياده كه شديم بريم توي دانشگاه يكي از دخترا من رو نگه داشت و گفت اقا شما فكر كنم گيمر حرفه اي باشي . گفم اي كم و بيش . گفت كه كال او ديوتي World at war فلان جاش گير كردم چيكار كنم ؟
كرك و پرم ريخت :p
مقصود اينه كه بازي سن و سال جنسيت و وضعيت و موقعيت نميشناسه و اگر در جريانش باشي و دنبال كني ميفهمي . نه مثل والدين كه خارج گود نشستن و ميگن لنگش كن ;)

اوه اوه!بابای من رو نگو!هروقت میشینم درس میخونم(فکر نکنم در هفته به 1 ساعت برسه میرم اتاق دیگه اس بازی:eek:)بعدش میگم درسم رو خوندم وقتی میشینم بازی کردن میگن یک هفته هست لای کتاب رو باز نکردی!قبل از اینکه کنسول بخرم PC بازی میکردم بعدش که درخواست ایکس باکس که کردم گفتن بیا یک کامپیوتر 1 تومنی برات بگیریم ولی از خیر این جور چیزا بگذر دیگه با هزار ... مالی:cheesygriیک ایکس باکس گرفتم(که عاشقشم)
اینم از داستان من!:cheesygri:cheesygri

چند وقت پيش توي اين ون هاي خطي نشسته بوديم داشتيم ميرفتيم دانشگاه بحث در مورد بازي بود . پياده كه شديم بريم توي دانشگاه يكي از دخترا من رو نگه داشت و گفت اقا شما فكر كنم گيمر حرفه اي باشي . گفم اي كم و بيش . گفت كه كال او ديوتي World at war فلان جاش گير كردم چيكار كنم ؟
كرك و پرم ريخت :p
مقصود اينه كه بازي سن و سال جنسيت و وضعيت و موقعيت نميشناسه و اگر در جريانش باشي و دنبال كني ميفهمي . نه مثل والدين كه خارج گود نشستن و ميگن لنگش كن ;)
دقیقا.
پدر و مادر ها فقط جنبه ی بد بازی هارو نگاه میکنند که میگن درست افت میکنه و .... که اینم اشکال از خود ماست چون میتونیم هم درس بخونیم هم بازی کنیم. ولی از یه طرف هم پدر ومادر ها با بازی آشنا نیستند.(خوش بحال بچه هامون).من خودم یه بار پی اس 3 رو اوردم تو سالن جلو بابام داشتم mgs4 بازی میکردم که یهو مردم، بعد بابام برگشت گفت خاک بر سرت باز باید بری 60 تومن پول بازی بدی!!!!:-"یا فوتبال خریدم مامانم گفت فوتبالش چند دقیقس!!!!!!!.
تو آمریکا تو یه دبیرستان شبانه روزی آمار گرفته بودند که دانش آموزانی که بازی میکنند دارای وسعت تفکر و بهره ی هوشی بهتری نسبت به بقیه داشتند.
زیادی حرف زدم نه؟

نه آقا مسئله اينجاست كه هر چي ميگذره بچه ها باهوش تر ميشن و بزرگا همون چيزي كه هستن ميمونن و براشون عجيبه .
من خودم زماني كه موبايل گرفتم شونزده هيفده سالم بود ولي الان بچه ي دختر عمه ي من يه دختره هشت سالست كه موبايل داره :laughing:
براي ما عجيب نيست ولي برا بزرگ تر ها شايد
وش به حاله ما و فرزندانمون كه ميشينيم باهاشون بازي ميكنيم :p

دوستان سلام
من که اصلا کاری باهام ندارن
دیروز نشسته بودم پای ps3 و داشتم mortal kombat بازی میکردم . مامانمم نشسته بود داشت منو نگاه میکرد.داشتم kombo challenge :biggrin1: میزدم بعد مامانم میگفت نزنشون گناه دارن:biggrin1::biggrin1:
عجب:-":biggrin1:

واقعا" خوش به حال بچه هامون چه حالی میکنن با ما
PS4-PS5-XBOX720
هر کنسولی هم بیاد خودمون براشون میخریم(اگه پولی داشته باشیم با این وضع مملکت)
البته اینا رو که نام بردم به نسل خودمون هم میرسه و میتونیم تجربشون کنیم:laughing:

من فكر كنم چون خودشون اون زمون ها تور توري بازي و اين جور چيزا بوده و 360 نداشتن حسوديشون ميشه:-"
این حرفا یعنی چه؟ اونا خودشون تفریحات سالم تری داشتن یعنی ما باید به اونا حسودی کنیم.
نه آقا مسئله اينجاست كه هر چي ميگذره بچه ها باهوش تر ميشن و بزرگا همون چيزي كه هستن ميمونن و براشون عجيبه .
من خودم زماني كه موبايل گرفتم شونزده هيفده سالم بود ولي الان بچه ي دختر عمه ي من يه دختره هشت سالست كه موبايل داره :laughing:
براي ما عجيب نيست ولي برا بزرگ تر ها شايد
وش به حاله ما و فرزندانمون كه ميشينيم باهاشون بازي ميكنيم :p
اگرم تا حالا باهوش می شدند به خاطر بیشتر شدن امکانات آموزشی(اینترنت و تلویزیون و ...)بوده که ربطی به هوش نداره و فقط سطح اطلاعاتشون بالا می رفته و مطمئن باش که بازی های رایانه ای تاثیر مثبتی توی این زمینه ندارند.
:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or