Aʍir Rәzʌ
کاربر سایت
همه با هم بگین : :groupwave: مرگ بر ESRA :ranting:بسکه اینا رابطشون با بازی خوب بود این ESRA هم اومد خدا به دادمون برسه
البته خیالی نیست
همه با هم بگین : :groupwave: مرگ بر ESRA :ranting:بسکه اینا رابطشون با بازی خوب بود این ESRA هم اومد خدا به دادمون برسه
البته خیالی نیست
بابای منم همینو میگفت. تا یه روز از جلوی یه کلوپ (فکر کنم تو ولیعصر) رد شدیم بهش نشون دادم که اونجا یه نفر هم زیر 20 سال نبود دیگه از اون به بعد اینو نگفت. تو هم این کار رو بکن شاید دیگه بهت گیر نده.بابای من هم همش میگه بازی واسه بچه هاست! هر چی میخوام توضیح بدم واسش که اینطور نیست, نمیتونم!
من به بابام پیر مرد صد ساله هم نشون بدم بازم حرف خودشو میزنه :discussion:بابای منم همینو میگفت. تا یه روز از جلوی یه کلوپ (فکر کنم تو ولیعصر) رد شدیم بهش نشون دادم که اونجا یه نفر هم زیر 20 سال نبود دیگه از اون به بعد اینو نگفت. تو هم این کار رو بکن شاید دیگه بهت گیر نده.
دقیقا.چند وقت پيش توي اين ون هاي خطي نشسته بوديم داشتيم ميرفتيم دانشگاه بحث در مورد بازي بود . پياده كه شديم بريم توي دانشگاه يكي از دخترا من رو نگه داشت و گفت اقا شما فكر كنم گيمر حرفه اي باشي . گفم اي كم و بيش . گفت كه كال او ديوتي World at war فلان جاش گير كردم چيكار كنم ؟
كرك و پرم ريخت
مقصود اينه كه بازي سن و سال جنسيت و وضعيت و موقعيت نميشناسه و اگر در جريانش باشي و دنبال كني ميفهمي . نه مثل والدين كه خارج گود نشستن و ميگن لنگش كن
این حرفا یعنی چه؟ اونا خودشون تفریحات سالم تری داشتن یعنی ما باید به اونا حسودی کنیم.من فكر كنم چون خودشون اون زمون ها تور توري بازي و اين جور چيزا بوده و 360 نداشتن حسوديشون ميشه
اگرم تا حالا باهوش می شدند به خاطر بیشتر شدن امکانات آموزشی(اینترنت و تلویزیون و ...)بوده که ربطی به هوش نداره و فقط سطح اطلاعاتشون بالا می رفته و مطمئن باش که بازی های رایانه ای تاثیر مثبتی توی این زمینه ندارند.نه آقا مسئله اينجاست كه هر چي ميگذره بچه ها باهوش تر ميشن و بزرگا همون چيزي كه هستن ميمونن و براشون عجيبه .
من خودم زماني كه موبايل گرفتم شونزده هيفده سالم بود ولي الان بچه ي دختر عمه ي من يه دختره هشت سالست كه موبايل داره :laughing:
براي ما عجيب نيست ولي برا بزرگ تر ها شايد
وش به حاله ما و فرزندانمون كه ميشينيم باهاشون بازي ميكنيم