نظر والدین شما درباره بازیهای کامپیوتری. مخالف یا موافق؟؟!

با سلام
منم مثل شما پدر من هم به رایانه گیر میده وهم به دستگاهای دیگه ولی الان خوشتبختانه در کنارم نیست که بهم گیر بده:((
ومادرم بعضی خیلی کم به من گیر میده:(
البته حرفهای دوستمان جالب بود وبه نظر من آدم هم میتوانه بازی کنه هم میتواند به کارهای روزانه اش بپردازه این قدر نگید نمیشه یا سخته همیشه مثبت فکر کنید:biggrin1::blushing:

پدر من این چیزایی که می گی همش رویاست. من خودم یه سال با ++C و DirectX 9.0 &10 کار کردم. آخرش چی؟ دیدم هیچی چون بازی ساختن تو این مملکت حرومه! این مملکت طرف چیزی می ره که سودش زود بازده باشه.

من گفتم تو اين مملكت؟؟؟؟ گفتم شما آينده خودتون رو بسازيد .... بله تو اين مملكت اگر ميخواي موفق بشي كلا بايد دلالي كني يا بساز بفروشي... :( شايد يه جاي ديگه كه براي كار ارزش قائل باشن نه مثل كشورما... يه جايي كه نتوني گيمي رو كه بابتش كلي نيرو و انرژي و هزينه مادي بكار رفته و چندين سال زحمت كشيده شده بري از يه فروشگاه رسمي به مبلغ رسمي 5 دلار و ويندوز ويستا رو 2 دلار بخري .... (البته فعلا من خودم هم از همين 5 دلاريا ميخرم :sick:)

شما تلاش كن برو يه جاي ايدال زندگيت رو ادامه بده....

(مثلا دنياي Fable :biggrin1::biggrin1:)
اين آخري شوخي بودا ... :laughing:

سلام به همگی
خوب ولی چرا من اینطوری نیستم!!!!:confused: چون هم پدرم وهم مادرم مشکلی ندارند تازه بعضی وقتها که بابام بیکار میشه با من smack هم بازی میکنه در کل من هیچ مشکلی ندارم تازه ی برادر بزرگ ترم دارم که اون دیگه اصل گیمره توbc هم هست(Ali_reza):biggrin1:
ممنون از همه

نه فقط به بازی بلکه به همه ی کارهایی که تو خونه انجام میدم تقریبا گیر میدن;)
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون........................
کسی که سر کار نره همینه دیگه البته تو خونه ی ما اینجوریه:p

درکت میکنم...بابام 3 ماه سر کار نمیرفت برای تغییر شغل...
اون سه ماه شده بود این جهنم برام...از بس گیر میداد...
ولی خوشبختانه الان کمتر تو خونس که گیر بده...
بعضی پدر ومادر ها هم مشکلی ندارن به نظر من بخاطر اینه که اختلاف سنی کمی با بچشون دارن یا زود بچه دار شدن و طرز فکر ها به هم نزدیک تره...
پدر من که طرز فکرش خیلی قدیمیه برای همین سر هر چیزی با هم مشکل داریم...از غذا خوردن گرفته تا بیرون رفتن و بازی کردن و....

با سلام
منم مثل شما پدر من هم به رایانه گیر میده وهم به دستگاهای دیگه ولی الان خوشتبختانه در کنارم نیست که بهم گیر بده:((
ومادرم بعضی خیلی کم به من گیر میده:(
البته حرفهای دوستمان جالب بود وبه نظر من آدم هم میتوانه بازی کنه هم میتواند به کارهای روزانه اش بپردازه این قدر نگید نمیشه یا سخته همیشه مثبت فکر کنید:biggrin1::blushing:
منم با نظر دوستان موافقم.
من الان دوم دبیرستان هستم که تقریبا جزو پایه های سخت دبیرستان هستش.
تو خونه هم به همه کارم میرسم. هم درسمو میخونم(1 ساعت یا 2ساعت) هم بازی مو میکنم(6 الی 7 ساعت، بیچاره ps3 نه؟!!!:blushing:) هم باشگاه فوتبالم هم میرم.
البته وقت کم میارم برای مشق نوشتن که اونا هم صبح میرم مدرسه 3 سوت کپی میکنم ردیف میشه... تو مدرسه هم یا اول یا دوم هستم

تو خونه هم به همه کارم میرسم. هم درسمو میخونم(1 ساعت یا 2ساعت) هم بازی مو میکنم(6 الی 7 ساعت، بیچاره ps3 نه؟!!!:blushing:) هم باشگاه فوتبالم هم میرم.
البته وقت کم میارم برای مشق نوشتن که اونا هم صبح میرم مدرسه 3 سوت کپی میکنم ردیف میشه... تو مدرسه هم یا اول یا دوم هستم
با روزی یکی:o دو ساعت درس خوندن توی دبیرستان اول دومی ؟!!؟ :confused:

اقا شما رشتت چيه؟ما تو دبيرستان روزي 4-5 ساعت درس ميخونديم(البته درس و مشق با هم 4-5 ساعت كفاف ميداد ولي 2 ساعت خداوكيلي لايه كتاب وا كني ميشه 2 ساعت:-"
ما كه رسما و خانوادتا گيمريم
هيچكس تو خونه ما نيست كه گيمر نباشه از پدر تا داش كوچيكه همه گيمريم
خداروشكر هيچ مشكلي از بابت گير پدر و مادر نداريم

تو خونه هم به همه کارم میرسم. هم درسمو میخونم(1 ساعت یا 2ساعت)
مگه میشه به نظر خودت عجیب نیست؟:-"

مگه میشه به نظر خودت عجیب نیست؟:-"
من رشتم ریاضی فیزیکه. من کلا درس های اختصاصیم خوبه ولی درسهای عمومی بالای 17 نمره ندارم. ولی مامانم یکم پر توقع میگه ترازت باید بشه 10000 :(. سطح مدرسمون هم یکم پایینه مثلا من تو مدرسه میشم دوم تو کشور میشم 700

من رشتم ریاضی فیزیکه. من کلا درس های اختصاصیم خوبه ولی درسهای عمومی بالای 17 نمره ندارم. ولی مامانم یکم پر توقع میگه ترازت باید بشه 10000 :(. سطح مدرسمون هم یکم پایینه مثلا من تو مدرسه میشم دوم تو کشور میشم 700
دوست عزیز من اوج شاگرد اولیم نمره بالاتر از 13 نداشتم.:biggrin1:به مامانت بگو که رفیقات چند میگیرن تو هم چند میگیری شاید توقعش رو کم کرد.
من انقدر نمره 11 و 12 میگرفتم وقتی که نمره 14 میبردم بابام برام هدیه میخرید:biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or